Můžu otěhotnět s jedním vejcovodem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9
1.7.21 16:42

@Umík no já si to myslela, doktorka na mě dost tlačila, tak sem ji to sice podepsala, ale pořád mo to vrtá hlavou a všichni mě od toho odrazují… Prostě mám v hlavě, že bude ne průchozí a nebude se jim s tím chtít babrat aby to zkusili a hned ho dají pryč :D nevím proč, ale měla sem strašně divný pocit z toho… Je fakt že jsem posera co se různých zákroků týče, ale stejně by mě tohle vyšetření asi neminulo a nechci zbytečně ztrácet čas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
1.7.21 16:59

@trojskahelena jj vím, že to jde, jen jestli je fakt nutné ho dávat pryč, pokud nedělá žádnou neplechu a jen neprůchozí… Říkala mi, že kdybych nakonec musela na IVF že by mi ho stejně vzali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1375
1.7.21 17:42

@Sonia87
Mne to to vyšetření udělali, ale právě mi nic nebrali, ale kdybych podepsala, tak by mi minimálně jeden vzali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
1.7.21 17:54

@Umík a žádný problém vám to nedělá? Taky na vás tlačili ať podepíšete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1375
1.7.21 18:20

@Sonia87
Tlačili, ale nenechala jsem se zlomit. Prý je problém, když je v těch vejcovodech nějaká tekutina, že v případě ivf může mít vliv na neúspěch, ale na utz vidí, zda v nich něco je nebo ne (podle velikosti). Mně nakonec asi pomohly bylinky, kdyztak napište sz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
1.7.21 18:31

@Umík ok děkuji, utvrdila jste mě v mém názoru, takže to proberu s Dr. že jsem si to rozmyslela, já si teď objednala gynex na doporučení doktorky na rehabilitaci, ona je taky na různé bylinky apod a bavily sme se že se nedaří tak mi doporučila toto tak zkusím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1375
1.7.21 18:45

@Sonia87
Já jsem byla u léčitele, 3 měsíce pití čajů a po 2,5 letech se zadarilo. A To jsem měla problém PCOS, s průchodnosti, imunologicky problem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
1.7.21 19:36

@Umík no já uvidím co mi zjistí na té průchodnosti… Taky sem už přemýšlela zajít si u nás k homeopatovi co mi byl doporučen, ale má teď plno… Uvidíme co mi teda poví po zákroku, snad to pomůže a nebudu mít zbytečné jizvy a zbytečné pod narkózu… Hlavně sem potřebovala vědět jestli MUSÍM souhlasit s tím odstraněním

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69126
1.7.21 19:48

Nemusíš nic, kdybys musela, tak ten souhlas ani nepotřebují :-) Problém neprůchozího vejcovodu je, že zvyšuje riziko mimoděložního těhotenství, může být všelijak zjizvený a vajíčko pak nedoputuje do dělohy a uhnízdí se, kde nemá. Problém je taky sactosalpinx, kdy je vejcovod naplněný tekutinou (někdy střídavě je/ není), to může otěhotnění hodně škodit, takže takový bych určitě odstranit nechala. Ale „jen“ neprůchodný bez nějakých zásadních srůstů a zjizvení bych tam nechala i za cenu toho zvýšeného rizika mimoděložního. Sama jsem s takovým otěhotněla (druhý nebyl vůbec).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
terinkapralinka
1.7.21 19:57

Já myslím, že můžeš :) hlavně buď psychicky v klidu, dělej, co tě baví a ono to přijde samo :srdce:.

• Citovat
  • Upravit
9
1.7.21 21:36

@terinkapralinka už aby to bylo :D už mám takové ty myšlenky, že asi prostě smůla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
1.7.21 21:39

@ugluk děkuji, o té tekutině sem četla to bych svolila, ale jinak se mi do toho nechce no… No sem zvědavá co mi Dr řekne, až jí povím, že sem si to rozmyslela… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí