Mohu vrátit zboží na vinted?

35799
29.5.19 09:03

Z druhé ruky není žádný nárok. Záleží jak se dohodneme s prodejcem, ale nic vám vzít zpátky nemusí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3169
29.5.19 09:07

@Dsarka
Záleží na domluvě s prodejcem a na důvodu, proč chcete zboží vrátit. Ale prodejce zboží přijmout NEmusí, není to eshop ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5358
29.5.19 09:10

@Dsarka nárok není, jedna slečna mi to nabízela, když mi poslala kalhoty dle cedulky vel. 38 a byly to max 36. Nakonec jsem je prodala hubenější kámošce, tak to nebylo potřeba. Možná by ti prošlo u bot, pokud jsou malé, ale jinak záleží pouze na dohodě s prodejcem. Vše u čeho si nejsem jistá vybírám jen s osobním převzetím. Good luck

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
29.5.19 09:24

Nemáš nárok. Můžeš to zkusit, ale pochybuju, že to vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1237
29.5.19 09:25

Nemusí. Na Vindet teď prodávám věci, protože jsem hodně zhubla, ale věci jaké nemají jedinou vadu, nebo jsou úplně nové. Pár věcí jsem tam koupila a už kupovat rozhodně nebudu nic. Nechci házet všechny do jednoho pytle ale… paní mi prodala mikinu a tepláky s poštovným cca 450kč. Uváděla stav velmi dobrý, téměř nenošené… tepláky sám žmolek a na zadku liché a zašite, mikina také sám žmolek a oprana :zed: okamžitě jsem ji psala a nereaguje… většina zboží co mi přišla byla jen hezky nafocena, ve skutečnosti vypadalo jinak… radím si vždy vyžádat více fotek a míry…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33736
29.5.19 09:50

@Dsarka Ne, nárok nemáš. Jedině se zkus domluvit s prodávající, pokud ale nebude chtít, tak neuděláš nic. Pokud zboží neodpovídá popisu, napiš jí hodnocení :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15170
29.5.19 09:51

Nemáš nárok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3998
29.5.19 10:11

Nárok nemáš. Můžeš dát negativní hodnocení. Já také neberu věci zpátky. Míry i fotky uvádím, takže fakt ne. Jednou mi psala jedna kupující, že kozačky nedopne, ale míry i velikost byly uvedené dobře, tak je přeprodala prostě dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Bazar pro děti a mámy na eMiminu

Nekupujte nové, když z toho hned vyrostou!

V Bazaru pořídíte kočárky, oblečení i výbavičku. A až odrostou, prodejte je dál. Víc peněz a víc místa ve skříních.

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák