Můžu zvládat lásku k někomu, kdo se mi objevil z minulosti?

Anonymní
3.11.23 17:17

Můžu zvládat lásku k někomu, kdo se mi objevil z minulosti?

Když jsem byl v minulosti na škole, měl jsem velice blízký vztah s učitelkou…mezi námi nikdy nic nebylo, ale věděli jsme, že jednoho dne to přijde.
Během prázdnin jsem ji vždy zval někam..ona nemohla (spis se asi bála).
Tak jsem si říkal „uz nema asi zájem“ :,(
A teď jsem si našel přítelkyni, znám ji krátce…dává mi vše co chci :kytka:.
Najednou se mi ozývá učitelka, že se se mnou chce vidět. Vím, že k ní pořád chovám nějaké ty city…ona ke mě taky 8) jenže během školy to nešlo prostě :(
Co mám dělat? Chovám city k dvoum ženám a vím, že to nejde :zed:.

Myslíte, že má učitelka opravdu zájem? Anebo tuší že jsem zadaný? Má někdo podobné zkušenosti.
Děkuji za případné rady :hug:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Stará známá
3.11.23 17:32
@Anonymní píše:
Když jsem byl v minulosti na škole, měl jsem velice blízký vztah s učitelkou…mezi námi nikdy nic nebylo, ale věděli jsme, že jednoho dne to přijde.
Během prázdnin jsem ji vždy zval někam..ona nemohla (spis se asi bála).
Tak jsem si říkal „uz nema asi zájem“ :,(
A teď jsem si našel přítelkyni, znám ji krátce…dává mi vše co chci :kytka:.
Najednou se mi ozývá učitelka, že se se mnou chce vidět. Vím, že k ní pořád chovám nějaké ty city…ona ke mě taky 8) jenže během školy to nešlo prostě :(
Co mám dělat? Chovám city k dvoum ženám a vím, že to nejde :zed:.Myslíte, že má učitelka opravdu zájem? Anebo tuší že jsem zadaný? Má někdo podobné zkušenosti.
Děkuji za případné rady :hug:

Definuj,,velice blizky vztah s ucitelkou,, - kdyz jste se zrejme vidali jen ve skole.
Kolik je vam let?
A laska k ucitelce to neni, snad zamilovanost.
Nech ucitelku byt a hled si sve divky.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.11.23 18:26

@Stará známá
Milujeme se, ale ještě jsme si to neřekli. Nešlo to během školy :,(
Neustále jsme v kontaktu i po škole i se chce vídat se mnou

• Citovat
  • Upravit
6886
3.11.23 19:21

Tak se milujete nebo nevíš jestli má účitelka zájem?
Tady vidím, že chudák tvoje přítelkyně ta buduje vztah a pouto k tobě a ty zjišťuješ jestli má jiná žena opravdový zájem a pokud by měla tak přítelkyni opustíš. A pokud si nejsi jistý tak můžeš přítelkyni tahat dál za nos a a doufat, že se ta druhá jednou vysloví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra.B1
3.11.23 21:16

Přítelkyni znáš teprve krátce a s učitelkou jsi také ještě pořádný vztah nenavazal. Přišly Ti de facto souběžně do života dvě ženy. Zjisti jak to s učitelkou je, a pak si vyber jednu nebo druhou… hlavně co nejdřív se rozhodni pro jednu, a netahni to s oběma.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová