Myš k notebooku vypíná wi-fi

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2411
21.1.14 11:04

Mys k notebooku vypina wi-fi

Koupila sem si novou mys, tuto k notasu, jenze po zapojeni mi mys vypina wi-fi a celkove zpomaluje system - zkousela sem ze spravce zarizeni mys odinstalovat, znova pripojit a dela to znova.

Jina mys mi problem nedela, u manzela tato nova taky nedela potize.

Nevite nekdo, pripadne vasi IT manzele co s tim? Google se mi vysmal - asi sem jedina.

Mam Win 8

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13943
21.1.14 11:12

A manžel má taky osmičky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
21.1.14 11:13

Ještě bych zkusila jiné USB a pak bych myš prohodila nejbližším oknem (jsem nervák :mrgreen: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411
21.1.14 11:14
@PetiteFillette píše:
A manžel má taky osmičky?

Ne 7

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411
21.1.14 11:15
@PetiteFillette píše:
Ještě bych zkusila jiné USB a pak bych myš prohodila nejbližším oknem (jsem nervák :mrgreen: ).

Zkousela sem - stejny a jinak je blby, ze je rano, jinak bych uz v sobe mela panaka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
21.1.14 11:18
@ne-silenamatka píše:
Zkousela sem - stejny a jinak je blby, ze je rano, jinak bych uz v sobe mela panaka :)
:lol:

Určitě to bude osmičkama, jsou to šmejdy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
21.1.14 13:27
@PetiteFillette píše: :lol:Určitě to bude osmičkama, jsou to šmejdy :lol:

Přidávám se k názoru, že nové produkty od Gaťase si nárokujou čím dál tím víc paměti a rychlejší púrocesory. A když je nedostanou, dělají problémy.
A nejhorší je, když instaluješ nový produkt na starý počítač.
(Edit: neodolal jsem reklamě a stáhl si nový Windows Mwdia Player a nový Internet Explorer. Takže jsem přišel o zvuk z filmů a o některé funkce z přehrávání… Nebudu bádat nad nějakýma kodekama a tak. Prostě bude nový počítač - a nějaké aktualizace od Microsoftu mě můžou škrábat na zádech… :? )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
21.1.14 13:29

@ne-silenamatka Asi ti nezbyde nic jiného než se vrátit k myši s ocáskem. :? :nevim:
(Edit: osobně používám dvě od LabTec…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
21.1.14 13:33

Já mám osmičky a bezdrátovou optickou myš Genius za pár stovek a fičí mi v pohodě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411
21.1.14 14:26

@Jura007

Juro diky, ze ses na tu diskuzi podival :) Nicmene notebook je necely mesic „stary“ a kupovany novy - potrebovala sem silent mouse, coz sem si poridila (taky novou) - na obalu je uvedeno, ze je urcena i pro Win 8 - potrebuju spis zjisit jak je to mozny, ze dela co dela…osotatni bezdratovky mi na tomto notasu fungujou (zkousela sem 3).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
21.1.14 15:08

@ne-silenamatka No tak to joooo… ;) Když je nový, tak je nový… :think:
No spíš myslím, že se ti překrývají pracovní pásma wifiny a myši. Prostě se vzájemně ruší… Ale co s tím, to netuším. Asi nejspíš koupit takovou myš, kterou máš na tom noťasu vyzkoušenou… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
21.1.14 15:12

@ne-silenamatka Anebo pokud myslíš, že to nebude vzájemným rušením periferních zařízení, tak si zkus najít na netu stránky výrobce myši a z nich stáhni ovladač (driver) k jinému typu myši. (Teď ti takhle z fleku nepovím, jestli ke staršímu nebo novějšímu…) Občas pomáhá i toto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411
21.1.14 16:23

No jedna se 100% o to, ze mys bezi na 2,4 GHz pasmu a to router asi taky, jak sem prave zjistila.Ja bych klidne tuhle novou mys prenechala muzi (beztak uz ji asi neda z ruky), ale potrebuju silent mouse a tu jako „dratovku“ uz asi nesezenu, plus me pochopitelne zajima, jak to udelat, aby se tohle nedelo, jenze ve Win 8 mam nedostatky a neumim si to nastavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák