Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Zdravím všechny,už dlouhou dobu mi něco vrtá hlavou. Jak myslí muži v opilosti? Nebo možná i ženy
Moc děkuji za názoryJde o to, že se již delší dobu scházím s mužem. Už několikrát jsme si řekli, že se přestaneme vídat, ale sem tam si stále napíšeme. Především vždy, když je pod vlivem, tak má potřebu mi volat, psát a hlavně za mnou jezdit. A néé, nejde vždycky o sex. Samozřejmě, že v tomhle nevidím perspektivu
. Jen mě opravdu zajímá, zda se třeba opravdu také snaží se mnou nevídat a pak v opilosti se to nedá ukočírovat. Nebo jak to sakra s tou opilostí je?
Ahoj, budu upřímná. Když je opilý, možná se mu víc líbíš, možná si má s tebou konečně co říct…jedno vím ale jistě. Určitě o tebe nemá nějaky vážný zájem když mu samotnému není vůbec trapné se ti ozvat jen když se opije. Tohle gesto mi přijde takové využívačné a neuctive
Myšlení v opilosti není zrovna úplně možné
Když to vezmu dle sebe, když jsem opilá, nejvíc myslím na ty, kteří jsou mi nejbližší..alkohol prohlubuje pocity i momentální náladu, ale zároveň potlačuje logické uvažování…řekla bych, jak tu už bylo řečeno, že za střízliva je u něj nějaká překážka, nebo má s tebou nějaký problém, či si na tebe netroufne…