Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ne myslím, že se to nevyplatí. Musíš počítat se zbytkama, které neprodáš a čas strávený naceňováním, focením… prostě myslím, že ne
Příspěvek upraven 24.05.13 v 11:49
Já myslím, že zájem je, ale jsou toho mraky a já osobně raději zajdu osobně, než kupovat na netu. A taky záleží odkud by jsi zboží odebírala
Podle mě je zájem, ale podívej se, kolik sekáčů je.. mraky, konkurence obrovská. Já bych do toho nešla ![]()
Ne, sekáč má doma vlastně každá máma a tak je pro mě výhodnější kupovat to od druhých maminek co se toho chtějí zbavit. Od té doby co jsem objevila kouzlo internetového nakupuvání použitého oblečení jsem v klasickém sekáči nebyla.
Díky za názory, člověk pořád přemýšlí jak si trochu přivydělat a zlepšit si živobití. Už mě to štve, že nic není.
Anonynmni, zkus roznášet letaky třeba, nebo něco méně zavazneho, sekacu je moc a musela by jsi ceny drzet hodne dole, když bys chtěla prodat… ![]()
Jestli máš dost peněz, místo kam uložit, čas na focení, doklady, účetnictví… tak si založ ŽL a zkus to
Já bych se do toho nepouštěla, dneska je všude tolik sekáčů nebo MMb, já osobně chodím do sekáče a kupuju opravdu za facku i značkové hadříky třeba po 10kč, takže mě osobně se třeba nevyplatí kupovat třeba po netu
To bych raději věnovala čas rodině a nebo si našla nejakou brigádu
Moje sestra dela „sekac“ pro okruh kamaradek - v podstate bere veci do komise a prodava je jinym. Nijak extra na tom nevydela, ale ma prisun levneho pekneho obeleceni pro vlastni deti v podstate zadarmo). Ostatni jsou ji vdecni, ze se obleceni a veci po detech zbavi a jini, ze levne nakoupi na jednom miste. „Pracuje“ ve vlastnim sklepe, maji hodne velky, takze nema skoro zadne naklady.
Jako obchod at uz kamenny nebo na netu, bych do toho nesla( navic by me to prudilo se vecne hrabat v hadrech) ![]()
Ahoj maminky, jsem na mateřské a chtěla bych si něco přivydělat a některé maminky prodávají second hand. Myslíte, že se to vyplatí je o toto zboží na internetu zájem? Jednalo by se o dětské oblečení.