Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Po sto letech jsem začala randit…hurá, mám chlapa ![]()
výlety, procházky, obědy, venčení psa atd… ted, že pujdem do kina…ale koukám nic normálního nebo zajímavýho tam není?
nemusí být romantika, spíš něco, aby to nebylo pro děcka a nebyla to nějaká šílená nuda nebo tak…ideální by bylo něco dle skutečné události (on je trošku intoš) ale to bych asi chtěla moc… lokalita Praha, takže to může být klido nějaký mega kino, ale něco typu bioo atd…
Případně mám zaplacený netflix, tak pokud je tam něco dobrého můžu udělat „kino“ doma…
My byli s manželem na Vlny a líbilo se nám oběma
asi to ještě budou hrát, pokud jste neviděli.
Jeje, v Praze, ze by nic nebylo?
Vzdycky vzpominam, ze tam se v tech alternativnich mensich kinech neco dobreho najit dalo. Bohuzel, fakt dobrych filmu je cim dal tim min. Koukni na Aero a Atlas. Jestli mate radi anime, tak zrovna v Aeru budou davat Nausiku z Vetrneho udoli. Nebo koukni na web festivalu Scandi - zrovna probiha, treba te neco oslovi.
@V anda
Tak na Netlfixu toho je habaděj. Stačí vybrat podle vkusu ne? Papežův vymítač je podle skutečných svědectví. Dívka a Moře… seriál Vidím vás, podle skutečné události…
Spíš dokument, ale zajímavý je 14 vrcholů
To co není podle skutečné události, ale stojí za to;
Akční je La Palma seriál, nové vydáno.
Pak klidně Utajený pasažér
Lehká komedie Stařík v utajení..
Je úplně ve finále jedno na co se podíváš, na Netlfixu je toho spousta zajímavého ![]()
@Afrikana píše: Více
My chodíme do Mat kina, ale zas tam je jeden film večer. Jinak fakt v kině nic teď není. Já bych šla na Maria, ale jdeme zítra na Gladiátora. Mariu dám s mamkou. Sny byl v týdnu na Nosferatu a prá dobrý.
Nosferatu?
My byli poprvé na době ledový 5 ![]()
A pak na snimaku
díkůvzdání? O takovým krocanovi co cestuje časem. A jo, nejsme normální a byli jsme tam téměř jediní dospělí.
@nikitice píše: Více
Jsou tam krásný kulisy, hrad vypadá parádně. Akorad, mě teda vadili titulky. Nesnáším je, nestíhám.
@nikitice píše: Více
na gladiátora nechoďte, je to strašná kravina ![]()