O co ještě žádat
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Anonymní píše:
Proč se čertite já se slusné ptala? Vim ze se bere dávka nebo nevím co i při chlapovi a dětech já do prace nemuzu když sem tehotna ve škole mame 3 deti a je to nakladny. holka de do skolky a materska mi prijde malo tak se slusne ptam jestli mám nárok na ještě něco
Když je to nákladný, tak má mít tatínek práci, která vás uživí, což brigáda fakt nebude. Jinak nechápu k čemu rodit další děti. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Proč se čertite já se slusné ptala? Vim ze se bere dávka nebo nevím co i při chlapovi a dětech já do prace nemuzu když sem tehotna ve škole mame 3 deti a je to nakladny. holka de do skolky a materska mi prijde malo tak se slusne ptam jestli mám nárok na ještě něco
Proč si pořizujete tolik dětí, když nemáte na to, je uživit?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zase se ozvali moralistky chci mít velkou rodinu co je komu do toho kolik mám děti třeba planuju vic já se jenom slusne ptala jestli mam narok si zadat o vic, stačí napsat ne a víc naředit furt jenom soudite druhy přitom vám do toho nic neni tady se nic nedovim tak se tady mejte…
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Zase se ozvali moralistky chci mít velkou rodinu co je komu do toho kolik mám děti třeba planuju vic já se jenom slusne ptala jestli mam narok si zadat o vic, stačí napsat ne a víc naředit furt jenom soudite druhy přitom vám do toho nic neni tady se nic nedovim tak se tady mejte…
Plánuj si dětí kolik chceš “stačí” je zaopatřit! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zase tupej troll…
. Jasně, ony se sice všechny dávky vyřizujou tam, co se žádá o rodičák, o který si lady žádala už čtyřikrát, ale na dávky se tam nikdy nezeptala… Ne, tohle fakt nežeru. A to nemluvím o tom, jak se jí zázračně vylepšuje čeština…
- Citovat
- Upravit
Ty chceš mít velkou rodinu a peníze od státu, já Ti jí zas nechci dotovat ze svých daní a raději bych si ty odvedené peníze nechala pro svojí rodinu. Divné, že.
Příspěvek upraven 11.07.21 v 23:57
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Když je nedokážeš uživit, tak si děti nedělej, to máš představu já nadělám haldu dětí a uřady mi na děti přispějí. A těhotenství není nemoc, klidně jsi mohla chodit do práce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jezz1e Takovým lidem, ale vůbec nedochází, že ty dávky, kterých se pořád dožadují dotujeme my pracující… Myslí si, že je stát povinnen se o ně a jejich děti postarat a, že má nějakou bezednou pokladničku kam ty peníze padají jen tak.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Pokud chceš velikou rodinu, tak musíš umět s partnerem všechny uživit. To je naprosto normální. Mít tolik děti, kolik zvládnu finančně.
Nikomu není nic do toho, kolik plánuješ dětí. Pokud si je budete živit, tak jako ostatní. Pokud budeš chtít mit hodně děti a žádat dávky, na které musí někdo vydělat, tak se nediv, že se to ostatním nelíbí.
Já si představuji život tak, že pracuji a jednou budu mít solidní důchod. Bohužel realita je taková, že celý život budu pracovat, odvádět hodně peněz, ale důchod bude malý. Protože vlastně ještě platím peníze na dávky těch, co nepracují.
Já jsem pro radikální snížení dávek a omezení okruhu žadatelů. Ať je mají opravdu jen ti, co nemohou pracovat. A ať nemáme tak vysoké srážky že mzdy. Aby pracujícím zbylo víc peněz.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Tak si je živ sama s chlapem! Nechápu, co bys měla kde chtít??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Když chceš velkou rodinu, tak si na ni vydělej! Nesnáším příživníky.
K otázce na co máš nárok: když se tvůj chlap nechá zaměstnat, může uplatnit daňový bonus na děti a odečíst si z daní jednou ročně i manželku na rodičáku.
Přikládám fotku, kolik to daňového zvýhodnění na děti je.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jen pro info - sestra má taky 4 děti. A představ si, od státu si nevzali mimo běžného rodičáku ani korunu. Manžel holt maká, takže i po započtení srážek na děti z daní ještě do státní kasy dost platí. Co to zkusit taky tak?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To se pozná, co to žádá za lidi ![]()
Mělo by se už konečně zarazit, množení budoucích nemakačenků ![]()
Nechápu, že tohle nikdo z politiků neřeší ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nárok? Na facku. Partner chodí jen na brigádu a už čekáš další dítě. ![]()
Ať jde partner do práce a přestaň chtít ždímat stát o peníze.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit