O co ještě žádat
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Ou píše:
Helejte a víte o tom, že chudý lidi fakt nemůžou za vaše posraný životy?A že vylejvat si frustraci na někom, kdo je na tom hůř než vy je prostě zbabělost a fakt to nepomáhá zvládnout vlastní problémy a dokonce se ani díky morálnímu rozhořčení teď necítíte nijak líp? Jen si tím člověk pěstuje zahořklost a hejt?
Ty jsi skutečnej Jekyll a Hyde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zakladatelko, a nemáš na mysli přídavek na dítě? Zeptej se na ÚP, zda ti to vyjde. Neznám tvé prijmy, takže ti to těžko spocitam
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Oli.Lyon Nemas „narok“, protoze beres kindergeld.
To je zas vykrik do tmy…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ou píše:
Helejte a víte o tom, že chudý lidi fakt nemůžou za vaše posraný životy?A že vylejvat si frustraci na někom, kdo je na tom hůř než vy je prostě zbabělost a fakt to nepomáhá zvládnout vlastní problémy a dokonce se ani díky morálnímu rozhořčení teď necítíte nijak líp? Jen si tím člověk pěstuje zahořklost a hejt?
jsou chudi lidi a „chudi“ lidi, a lidi co cekaji s natazenou pazouru a jen plodi deti by chudi byt nemuseli, kdyby chteli.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já nechapu proč je vevas tolik zloby slusne se tu clovek zeptá a vy do něj hned jedete to stě vážně vsichny tak zle? to snad neni pravda hnus…kdyby ste uměli číst tak sem psala ze je to nákladny ale normalne uzivit deti umime! já se jenom prisla zeptat jestli náhodou nemuzu zadatat jeste o neco malo k dobru kdyz muzou ostatni já snad taky
fakt zatrpkli baby tady muzete si zatleskat navzajem jak dokazete uzemit cloveka
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Já nechapu proč je vevas tolik zloby slusne se tu clovek zeptá a vy do něj hned jedete to stě vážně vsichny tak zle? to snad neni pravda hnus…kdyby ste uměli číst tak sem psala ze je to nákladny ale normalne uzivit deti umime! já se jenom prisla zeptat jestli náhodou nemuzu zadatat jeste o neco malo k dobru kdyz muzou ostatni já snad takyfakt zatrpkli baby tady muzete si zatleskat navzajem jak dokazete uzemit cloveka
a kde si myslíš, že se vezmou ty peníze, které bys měla k dobru? Vylíhnou se někde v trezoru? Kdepak, to jsou peníze, které odvedl na daních člověk, který PRACUJE. Kolik peněz na daních jsi odvedla do systému ty nebo tvůj muž? Chceš mít peníze k dobru? V první řadě dotlač manžela, aby začal opravdu pracovat. A na brigádu můžeš ty - a ned budeš míát peníze navíc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@VitaminC píše:
@Oli.Lyon Nemas „narok“, protoze beres kindergeld.
To je zas vykrik do tmy…
Tak to vubec neni pravda. Pletes dohromady nesmysly. Kindergeld bere kazdej pracujici. Ja mluvím o rodicaku. Kdybych mela dal smlouvu u zamestnavatele v cr, brala bych normálně český rodičák. Nebo kdybychom nebyli manželé. Takze nevim, kdo tady krici do tmy…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Já nechapu proč je vevas tolik zloby slusne se tu clovek zeptá a vy do něj hned jedete to stě vážně vsichny tak zle? to snad neni pravda hnus…kdyby ste uměli číst tak sem psala ze je to nákladny ale normalne uzivit deti umime! já se jenom prisla zeptat jestli náhodou nemuzu zadatat jeste o neco malo k dobru kdyz muzou ostatni já snad takyfakt zatrpkli baby tady muzete si zatleskat navzajem jak dokazete uzemit cloveka
Negramotko, přestaň se množit a jdi do práce. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Tak jdi makat a nemusíš tu řešit něco navíc od státu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ostatní, co svoje deti normálně uživi ale taky nemuzou o nic zadat. Je prostě zvláštní, ze někoho, kdo ma aspoň trošku ponětí o světě davek, tohle vubec napadne
mohla ses zeptat přímo na úřadě pri vyřizování jednoho ze 4 rodicaku, resp. pri posledním, abys mela aktualni info. Stejně ti nic jiného nezbude.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
Protoze je to okruh volicu…
tihle k volbám nechodí, ona je živí každá vláda, tak co by se namáhali něco číst, vybírat a ještě si šoupat nohy k volbám
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
protože ty „zatrpkli baby“ ti na ty tvé dávky makají jak mourovaté a ty umíš jenom plcat děcka jak králík
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
a jestli chceš něco k dobru sobě a dětem, tak jim založ spoření a ukládej tam peníze, co vyděláte s manželem. To tak v normální průměrné rodině funguje. Ono totiž chtít velkou rodinu, úplně nestačí. Obzvlášť, když si je pořizuješ cíleně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit