O co ještě žádat
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@jednoslunicko píše:
Tak ráda vzpomínám na dobu, kdy mi jako samoživitelce přišel dopis, že mi o 12 Kč nevyšly přídavky na děti. Nekouřím, nepiju, děcka by měly za rok třeba na nové kolo. To jsem měla za to, že jsem makala jak šroubek, abysme se ( i já samozřejmě) měli dobře. A pak si přečteš nebo i slyšíš, že někdo obráží sociálku a ptá se, co by ještě kde mohl vysosat.
Slušní lidé nic nedostanou. Jen ti, kteří se množí jak králíci a práce se štítí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Oli.Lyon Ty jsi asi taky moc nehrabla, kdyz nejsi zamestnana. A brecet tu, ze mas nemecky rodicak a pridavky, ktere mnohonasobne prevysi ceskou podporu, je opravdu smesne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jednoslunicko Taky jsem asi tak blbá, zatím jsem jen přestupovala z jedné práce do druhé, včetně RD ![]()
Tak hlavně, že se celoživotní netáhla mají fajn ins velkou rodinou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelsey píše:
To bude nějaká provokace
Nenechte se vytočit.
Tady jo, ale jinak běžné ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@topazio píše: Řešit to nechtějí. To je přeci diskriminace.
To jo, ale koho, viď?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Já nechapu proč je vevas tolik zloby slusne se tu clovek zeptá a vy do něj hned jedete to stě vážně vsichny tak zle? to snad neni pravda hnus…kdyby ste uměli číst tak sem psala ze je to nákladny ale normalne uzivit deti umime! já se jenom prisla zeptat jestli náhodou nemuzu zadatat jeste o neco malo k dobru kdyz muzou ostatni já snad takyfakt zatrpkli baby tady muzete si zatleskat navzajem jak dokazete uzemit cloveka
Ale slušný, poctivý člověk, toho moc nárok od státu nemá, tak co by si ještě, ráda? Pokud jsi opravdu ta poctivá a slušná ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@VitaminC píše:
@Oli.Lyon Ty jsi asi taky moc nehrabla, kdyz nejsi zamestnana. A brecet tu, ze mas nemecky rodicak a pridavky, ktere mnohonasobne prevysi ceskou podporu, je opravdu smesne.
Zustanu slušná : pracovala jsem VZDY, pred druhou materskou v bance. Jen mi s nastupem na md skoncila smlouva. Ne ze by ti do toho neco bylo. Kdyz něčemu nerozumíš a nic o tom nevis, nezakryjou to ani urážky. Spíš se nauč chápat psaný text. O breku tam nic nevidím. A pokud ti prijde ok, jak je to tady nastaveny, tak je to smutný. Jo, a v Německu můžeš makat taky, at nemusíš závidět. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ou píše:
Helejte a víte o tom, že chudý lidi fakt nemůžou za vaše posraný životy?A že vylejvat si frustraci na někom, kdo je na tom hůř než vy je prostě zbabělost a fakt to nepomáhá zvládnout vlastní problémy a dokonce se ani díky morálnímu rozhořčení teď necítíte nijak líp? Jen si tím člověk pěstuje zahořklost a hejt?
Myslím že tady jsi fakt vedle.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Proč se čertite já se slusné ptala? Vim ze se bere dávka nebo nevím co i při chlapovi a dětech já do prace nemuzu když sem tehotna ve škole mame 3 deti a je to nakladny. holka de do skolky a materska mi prijde malo tak se slusne ptam jestli mám nárok na ještě něco
Promiň mi, vím že už se to nedá vrátit zpět, ale proč máte tolik děti když pak nemáte peníze? Muž ať si najde pořádnou stálou práci. A máte možnost si zažádat o přídavky na děti, na bydlení, hmotou nouzi, poradí ti na ÚP.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ou píše:
Helejte a víte o tom, že chudý lidi fakt nemůžou za vaše posraný životy?A že vylejvat si frustraci na někom, kdo je na tom hůř než vy je prostě zbabělost a fakt to nepomáhá zvládnout vlastní problémy a dokonce se ani díky morálnímu rozhořčení teď necítíte nijak líp? Jen si tím člověk pěstuje zahořklost a hejt?
Jsem vcelku chudý člověk, nemám miliony ani reality, auto jedno, jeden byt, nikdo nám nic zadarmo nedal, na co máme to máme, taky proto mám dvě děti a ne sedm. Podle tebe jsem zahořklá, já tomu říkám být realista.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co mi tahle diskuze připomíná…že by tu dnešní, kdy se sosají dávky že dvou států a pak se má splácet dluh přes 200 táců???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@truelly píše:
Co mi tahle diskuze připomíná…že by tu dnešní, kdy se sosají dávky že dvou států a pak se má splácet dluh přes 200 táců???
Velmi podobná životní situace, to máte pravdu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No a ta druhá diskuze je smazaná. Neví někdo jestli tam nebylo ještě něco zajímavého. Kolik uživatelek bylo ještě obviněno s rasismu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit