O co ještě žádat
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@mamule42 píše:
No a ta druhá diskuze je smazaná. Neví někdo jestli tam nebylo ještě něco zajímavého. Kolik uživatelek bylo ještě obviněno s rasismu
Diskuzi jsem nečetla, ale paní byla jiné etniky?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mamina2017 píše:
začala potom něco vykřikovat o rasismu, ale se předpokládá, že ano
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka píše:
začala potom něco vykřikovat o rasismu, ale se předpokládá, že ano
aha, děkuji. Jsem diskuzi nestihla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mamina2017 píše:
Podle projevu a chování, vyhrožování že podá na uživatelky trestní oznámení pro diskriminaci. Paní si chudinka myslela že když napíše že má haldu dětí, stěhuje se ze Slovenska tam a zpátky, pobírá dávky z obou souběžně, tak že ji budem litovat. Přišla ji na to sociálka a pochopitelně po ní žádá vysvětlení. Obohatila se o víc jak 200 tisíc, a byla sprostá když ji holky vysvětlovali že se dopustila podvodu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mamule42 píše:
Podle projevu a chování, vyhrožování že podá na uživatelky trestní oznámení pro diskriminaci. Paní si chudinka myslela že když napíše že má haldu dětí, stěhuje se ze Slovenska tam a zpátky, pobírá dávky z obou souběžně, tak že ji budem litovat. Přišla ji na to sociálka a pochopitelně po ní žádá vysvětlení. Obohatila se o víc jak 200 tisíc, a byla sprostá když ji holky vysvětlovali že se dopustila podvodu.
Podle toho co píšeš, si myslím, že už tady nějaká diskuze byla, ale ve fázi, jestli bude muset vracet. Ale už je to nějaký týden a vůbec nevím, jak se ta diskuze jmenovala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mamina2017 píše:
Podle toho co píšeš, si myslím, že už tady nějaká diskuze byla, ale ve fázi, jestli bude muset vracet. Ale už je to nějaký týden a vůbec nevím, jak se ta diskuze jmenovala.
jo, tu jsem tak zachytila, možná je to ta samá ženská. Jen ted už proběhlo kolečko zjištování kolem a už je trest reálnější.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mamina2017 píše:
Včera jedna psala o splátkách a dnes diskuzi admini smazali. Psala jestli může mít na splátky vrácení rodičáku. Ta zlodějka pobírala jak v ČR tak i v SR rodičák. Okradla stát o 200 000 Kč.
Příspěvek upraven 15.07.21 v 07:30
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mamina2017 píše:
aha, děkuji. Jsem diskuzi nestihla.
Diskuze byla síla. Potom nám vyhrožovala žalobou pro rasismus.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mamule42 píše:
Určitě bere i další dávky. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mamina2017 píše:
A odtajnili ji?
Ne, diskuzi zavřeli kvůli dohadům.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@topazio píše:
Včera jedna psala o splátkách a dnes diskuzi admini smazali. Psala jestli jestli může mít na splátky vrácení rodičáku. Ta zlodějka pobírala jak v ČR tak i v SR rodičák. Okradla stát o 200 000 Kč.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tu diskusi se slovenskou zlodějkou měli admini nechat pro výstrahu! protože ta ženská byla tak neuvěřitelně drzá a tupá, že se tomu pomalu ani nedalo věřit… ![]()
doufám, že jí to na úp pěkně spočítali a že bude vracet i tu hmotku a čelit trestnímu stíhání…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit