O co ještě žádat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
56505
12.7.21 06:27
@sharunka03 píše:
To se pozná, co to žádá za lidi :roll:
Mělo by se už konečně zarazit, množení budoucích nemakačenků :cert:
Nechápu, že tohle nikdo z politiků neřeší :think:
Řešit to nechtějí. To je přeci diskriminace. :poblion:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
12.7.21 06:31
@Anonymní píše:
Proč se čertite já se slusné ptala? Vim ze se bere dávka nebo nevím co i při chlapovi a dětech já do prace nemuzu když sem tehotna ve škole mame 3 deti a je to nakladny. holka de do skolky a materska mi prijde malo tak se slusne ptam jestli mám nárok na ještě něco

Přestaň rodit jak krysa a táhni do práce. Na takovou socku tu nikdo není zvědavý. :cert:
Ona dva máte IQ tykve, smrdíte korunou a už čekáš 5 dítě. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
12.7.21 06:34
@Anonymní píše:
Zase se ozvali moralistky chci mít velkou rodinu co je komu do toho kolik mám děti třeba planuju vic já se jenom slusne ptala jestli mam narok si zadat o vic, stačí napsat ne a víc naředit furt jenom soudite druhy přitom vám do toho nic neni tady se nic nedovim tak se tady mejte…

Jestli chceš velkou rodinu, tak ji živte prací a ne dávkami. Z takových lidí je slušným pracujícím lidem na zvracení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
12.7.21 06:45
@Anonymní píše:
Zase se ozvali moralistky chci mít velkou rodinu co je komu do toho kolik mám děti třeba planuju vic já se jenom slusne ptala jestli mam narok si zadat o vic, stačí napsat ne a víc naředit furt jenom soudite druhy přitom vám do toho nic neni tady se nic nedovim tak se tady mejte…

Jasný…velkou rodinu, kterou ovšem nejste schopný uživit, takže čekáš, že Vás bude živit stát, neboli my všichni :poblion:.
Tyhle tupý nemakačenka ovšem vych. aný jak díra do sněhu mám nejradši. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
12.7.21 06:56
@Anonymní píše:

jestli chces opicku, musis mit na banany. Kolik mas vubec odpracovano?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15218
12.7.21 07:04
@iiiv píše:
jestli chces opicku, musis mit na banany. Kolik mas vubec odpracovano?

Ta má odpracovano leda v ložnici. Takovýhle lidi do práce nikdy nepůjdou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102046
@Anonymní píše:

No, když si ty deti uzivite sami, tak do jejich poctu nikomu nic neni… Takze misto zjistovani naroku na davky jdibpracovat, stejne jako chlap a pak nikdo nebude soudit. A jen tak mimochodem, je normalni, ze tehotna pracuje, vis :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
@prokr píše:
Jasný…velkou rodinu, kterou ovšem nejste schopný uživit, takže čekáš, že Vás bude živit stát, neboli my všichni :poblion:.
Tyhle tupý nemakačenka ovšem vych. aný jak díra do sněhu mám nejradši. :roll:

Když se proti nim ozveš, tak jsi rasista.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102046
12.7.21 07:06
@sharunka03 píše:
To se pozná, co to žádá za lidi :roll:
Mělo by se už konečně zarazit, množení budoucích nemakačenků :cert:
Nechápu, že tohle nikdo z politiků neřeší :think:

Protoze je to okruh volicu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102046
12.7.21 07:08
@topazio píše:

Zrovna tahle bude bila… Jen stejne vychcana.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
12.7.21 07:08
@topazio píše:

Vidíš a mě ani nenapadlo, o zakladatelce uvažovat jako o jisté menšině. :D
Podobný typy jsou i mezi většinou, nesnáším to u všech :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
12.7.21 07:23

Zajdi do nejbližší občanské poradny a prober to s nimi. Velmi pravděpodobně tam bude třeba nárok na příspěvek na bydlení.

https://www.obcanskeporadny.cz/cs/poradny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
12.7.21 07:25

Helejte a víte o tom, že chudý lidi fakt nemůžou za vaše posraný životy?

A že vylejvat si frustraci na někom, kdo je na tom hůř než vy je prostě zbabělost a fakt to nepomáhá zvládnout vlastní problémy a dokonce se ani díky morálnímu rozhořčení teď necítíte nijak líp? Jen si tím člověk pěstuje zahořklost a hejt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
12.7.21 07:28
@Ou píše:
Helejte a víte o tom, že chudý lidi fakt nemůžou za vaše posraný životy?A že vylejvat si frustraci na někom, kdo je na tom hůř než vy je prostě zbabělost a fakt to nepomáhá zvládnout vlastní problémy a dokonce se ani díky morálnímu rozhořčení teď necítíte nijak líp? Jen si tím člověk pěstuje zahořklost a hejt?

Už nepij :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6161
12.7.21 07:30
@alena1995 píše:
@Janli Já si teda myslím, že tohle troll není…bohužel.

Jsem vdana a manzel pracuje v DE. Z tohoto titulu ja napriklad nemam „narok“ (boze to je hnusný slovo v tom kontextu) ani na rodicak v CR, narozdil od tech, co treba nikdy nemakaly nebo jim nemakaji chlapi nebo nejsou sezdani… Predtim jsem normálně pracovala… Takze mě tyhlety naroky fakt dokazou :cert: :cert: pobavit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat