O co ještě žádat
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Na to, aby otec uzivil všechny děti, které si udělal, to žádej od něj, ne od úřadu. Pokud na to nemáte, tak si, do zlepšení finanční situace, nepořizujte další děcka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@mado ale na deti máme vis jenom se tu ptam naco mam narok
Pokud peníze na děti máte, tak proč by si o něco žádala? Každý má děti tolik, kolik jich finančně zvládne. Peníze se žádají při mimořádných událostech - nemoc, ztráta partnera…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
mas narok jit pracovat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zadej zploditele, zadny urad s Tebou deticky nezplodil, vis?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jestli na děti peníze máte, tak od státu nebudete mít nárok na nic. Jestli chcete víc, partner si místo brigád může hledat nějakou stálou slušně placenou práci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@iiiv píše:
mas narok jit pracovat
@Anonymní píše:
Jako ze je bezne zadat nejake davky, kdyz mate deti? No to teda neni. Bezne je chodit do prace. Oba.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chlap má nárok na to si najít práci na HPP.
Ty máš nárok na RP po narození dítěte.
- Citovat
- Upravit
Proč se čertite já se slusné ptala? Vim ze se bere dávka nebo nevím co i při chlapovi a dětech já do prace nemuzu když sem tehotna ve škole mame 3 deti a je to nakladny. holka de do skolky a materska mi prijde malo tak se slusne ptam jestli mám nárok na ještě něco
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Proč se čertite já se slusné ptala? Vim ze se bere dávka nebo nevím co i při chlapovi a dětech já do prace nemuzu když sem tehotna ve škole mame 3 deti a je to nakladny. holka de do skolky a materska mi prijde malo tak se slusne ptam jestli mám nárok na ještě něco
Materska je naopak pomerne fer, vysoky plat, vysoka materska. Nefer je naopak rodicovsky prispevek, kde i damy s minimalni mzdou maji celkovou castku stejnou jako damy manazerky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Proč chodí partner na brigády, proč normálně nedělá,? Protože je dělá na černo že? A kdy jsi do státní kasy odváděla naposled ty, když máš,,nárok" z ní čerpat? To je pěkná řádka let, jestli vůbec někdy. Uvědomuješ si, že na ty rodičáky, které už tolik let jeden za druhým čerpáš musí někdo dělat? To je neskutečný, jak si někdo dokáže žít.
Příspěvek upraven 11.07.21 v 23:43
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak uz bylo psano, nemas.
Aby vam bylo lepe, je třeba aby si muž našel stále zaměstnání.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám všechny děti ve škole jedno 4 lety se kterym sem doma a jsem ve 5 mesici chlap chodi na brigády ale i tak na co všechno muzu na uradu zadat?