Na co si vy samy šetříte? :)

7527
8.9.19 12:12

Asi jsem stará, ale já setrim na roboticky vysavač :lol: kabelka mě nenapadla, možná proto, že jich mám spousty ještě z bezdetneho období. Teď se snažím abych měla doma vše, co mi ušetří práci doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12206
8.9.19 12:13

Na kurzy spanelstiny :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32081
8.9.19 12:13

Ne, prostě šetřím a když se mi pak něco líbí, tak si to koupím…ale spíš mi to koupí můj muž ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
8.9.19 12:14

Já momentálně šetřím na vánoce, z mateřské to nejde tak rychle :D sobě radost dělat nemusím, nelpim na drahých věcech, větší radost mi udělá, když potěším někoho blízkého :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15800
8.9.19 12:16

Na nic. Prostě když něco chci, tak si to koupím, ale já teď nic nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
8.9.19 12:20

Na elektrokolo na pristi letni dovolenou, na nove lyze a bezky na zimni sezonu, ale to neni zas tak velka polozka a to si koupim z vyplaty a vyhledove do peti let cca na rhinoplastiku a celkovou estetickou upravu obliceje…ale to zas mi vymaturuje jedna investice, takze v podstate jen to elektrokolo…

• Citovat
  • Upravit
14005
8.9.19 12:23
@Monchichik píše:
Ne, prostě šetřím a když se mi pak něco líbí, tak si to koupím…ale spíš mi to koupí můj muž ;)

Taky mi to spis koupi muz :lol:,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
8.9.19 12:24

Neumim setrit, takze jen utracim a na zbytek mam manzela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4523
8.9.19 12:24

Na „Co by kdyby“. Člověk nikdy neví, kdy se ocitne v situaci, kdy se mu nějaké peníze budou hodit. Rozhodně si z těch peněz nehodlám kupovat žádné kabelky, dovolené apod. To jsou věci, bez kterých se člověk obejde. Máme samozřejmě i pojistky na nenadálé situace, ale nikdy člověk mebychyta všechno. Železné zásoby jsou prostě potřeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14005
8.9.19 12:25
@wildcherry píše:
Neumim setrit, takze jen utracim a na zbytek mam manzela :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15800
8.9.19 12:28
@wildcherry píše:
Neumim setrit, takze jen utracim a na zbytek mam manzela :mrgreen:

Podobně to má moje žena :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14883
8.9.19 12:29

Na spořící účet dáváme spolu a pak se platí z toho nenadálé výdaje. Pokud chci něco na sebe, koupím si to hned, jelikož netoužím po ničem drahém. Kdybych byla tak o 15 let mladší, možná bych šetřila na větší prsa. Dnes už vím, že Áčka na cti netratí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14883
8.9.19 12:30
@Zumpa píše:
Úspěšný muž se pozná podle toho, že dokáže vydělat víc, než jeho žena dokáže utratit :D :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
@Zumpa píše:

A ze je jinak skvela, ne? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15418
@Monchichik píše:
Ne, prostě šetřím a když se mi pak něco líbí, tak si to koupím…ale spíš mi to koupí můj muž ;)

Mám to stejně. Šetřím a pak mam z dané věci největší radost, když mi ji koupí chlap :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová