Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kobea píše:
Já třeba mám špatnou zkušenost s uzavřením navzájem neznámých lidí do skupiny, kdy to pár měsíců fungovalo a postupně to umřelo. Rozdílné zájmy, rozdílné životní situace, rozdílné všechno.
Pak máme skupinu, kde jsme ženy v podobné životní situaci a ta byla úplně bez problémů, i když už taky funguje jen občas. Proto bych třeba já chtěla vědět, o co jde dřív, než bych někam vlezla.
Jak může člověk vědět opředu o čem se bude ve skupině diskutovat?
@aiwwa píše:
Jak může člověk vědět opředu o čem se bude ve skupině diskutovat?
Tak snad má zakladatel nějakou vizi, ne? Zvlášť, když svolává lidi přes veřejnou diskuzi a přihlásit se mu může úplně kdokoliv…
Hele, mně je to lógr, já se tam hlásit nebudu. Jen jsem tím chtěla říct, že některé lidi prostě zajímá téma, to je vše. ![]()
@Kobea píše:
Tak snad má zakladatel nějakou vizi, ne? Zvlášť, když svolává lidi přes veřejnou diskuzi a přihlásit se mu může úplně kdokoliv…
Hele, mně je to lógr, já se tam hlásit nebudu. Jen jsem tím chtěla říct, že některé lidi prostě zajímá téma, to je vše.
vždyť v prvním příspěvku je vize popsána. Nebo musí být všechny skupiny tématické?
K názvu: Blue Box jako analogie - parodie k BlackBox (Schroedingera tam zatím nemáme, „kočkaře“ ano
).
Ale výklady mohou být různé, takže jen BB. ![]()
Příspěvek upraven 04.10.17 v 17:32
Pokud jde o téma, sezval jsem pár lidí o kterých si myslím že se do skupimy hodí (a někteří se znají z diskuzí). Popis jsem zvolil podle nejlepšího úsudku. Ale když se podíváte do některých tématických příspěvků, tak zjistíte, že jdou často mimo téma, takže odhadnout dopředu jaká témata se budou propírat je v reálu nemožné… ![]()
A ano, budou se určitě řešit jak sprosťárny, tak i vaření, nebo rodinka. ![]()
Nejdůležitější asi bude férové chování, trochu odvahy a vzájemná podpora. ![]()
Ano ano odvaha především
.
Za sebe můžu říct, že jsem ráda, že se dám dohromady s pár lidma, co je znám z diskuzí a ráda se s nima bavím. Rozhodně nechci chodit do skupinky, kde je jasně dané téma a žádné další věci se neprobírají. Jak znám Vladima, tak budou asi skutečné témata různorodá a jak znám sebe, tak doufám, že bude legrace a hlavně svoboda projevu.
A Upřímně? Některé diskuze na emiminu jsou plné nenávistných a rýpavých příspěvků, takže doufám, že takový jedinec k nám nezavítá a pokud přeci jen, že se mu u Vladima líbít nebude. ![]()
![]()
Drží chlap takhle ženskou pod krkem v osmým patře v okně a řve:
„Jinej by takovu ženskou zabil! Rozumíš! Já ne! Já jsem gentleman!
Dávám ti svobodu!
Leť si!“.
![]()
@M_Vladim píše:
Drží chlap takhle ženskou pod krkem v osmým patře v okně a řve:
„Jinej by takovu ženskou zabil! Rozumíš! Já ne! Já jsem gentleman!
Dávám ti svobodu!
Leť si!“.
@Lumius píše:
Beztak to tam bude samý ouchylak. Já bych do toho nešel![]()
![]()
![]()
Pojď šelmo, potřebujeme tam i nějaký ten testosteron!
![]()