Bolest v krku a rýma v těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
419
26.2.18 21:09

Můžeš paralen, množství nevím, to ti poradí v lékárně. Na cucání se může septilen i v těhotenství. To ti taky vadí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
26.2.18 21:10

Oscilococinum je taky super, mně pomáhá. Do nosu mořskou vodu. A jinak ležet, čaje, ovoce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1805
27.2.18 02:26
@Anonymní píše:
No bolí mě celé tělo, v krku ani tolik ne ale nemůžu se pořádně nadechnout. Teplotu mám lehce zvýšenou. A od včera už mám 6 paralen. Takže mám strach o mimčo

Nic víc dělat už se nedá než ti tu holky poradily. Buď ráda že se u toho nemusíš starat o starší dítě, to je teprv něco :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
27.2.18 03:26

Na chripku se stejne nic nedava…tekutiny, vitaminy a lezet. Vyvar je urcite dobry napad. A s paralenem opatrne, muze se, ale neprehanela bych to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
27.2.18 03:28
@rena621 píše:
Paralen a pit caje hodne vitaminu. Odpocivat. Kiwi doporucuji ma 24× vic vitaminu nez citrusove plody a jestli mas rada zazvor a med tak pit to po litrech.

Na zazvor taky bacha, taky se nema velkych mnozstvich, hlavne v prvnim trimestru, coz 12tt jeste je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.2.18 04:49
@sladke-mameni píše:
Nic víc dělat už se nedá než ti tu holky poradily. Buď ráda že se u toho nemusíš starat o starší dítě, to je teprv něco :zed:

Právě že musím mám ještě 2 leťáka.

• Citovat
  • Upravit
1805
27.2.18 07:55
@Anonymní píše:
Právě že musím mám ještě 2 leťáka.

Tak to tě fakt lituju, já mám v tomhle těhotenství úplně hroznou imunitu a teď 25tt už to mám za sebou třikrát plus menší nachlazení a zánět močáku. Je to děs :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.4.18 19:19

Jak tomu předejít?

Ahojky.. ( prosím anonym - ještě ne všichni vědí že čekáme, a mám tu pár známých :mavam: ).
Jsem v 19 tt. A cítím, že na mě něco leze :zed:.. bolí mě klouby, teče mi z nosu.. a celkově jsem hotová. Mám to tak od rána, vzala jsem si pár věcí na chřipku ale nemám pocit že by se to zlepšilo.. :roll: a na víkend máme jet pryč :roll: prosím poraďte mi cokoliv co mi pomůže :srdce:

• Citovat
  • Upravit
12.4.18 19:29
@Anonymní píše:
Ahojky.. ( prosím anonym - ještě ne všichni vědí že čekáme, a mám tu pár známých :mavam: ).
Jsem v 19 tt. A cítím, že na mě něco leze :zed:.. bolí mě klouby, teče mi z nosu.. a celkově jsem hotová. Mám to tak od rána, vzala jsem si pár věcí na chřipku ale nemám pocit že by se to zlepšilo.. :roll: a na víkend máme jet pryč :roll: prosím poraďte mi cokoliv co mi pomůže :srdce:

Doporučím lékaře, nechat píchnout CRP, zda je vše ok. Popíjet a kloktat vincentku. V případě kašle se dá cibulový sirup, sirup Stopkašel z lékárny. Při teplotách nad 38 paralen. Zalehnout do postele a pít pít pít.. odpočívat, nikde nelítat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
12.4.18 19:33

Normalne bych poradila slivku do caje..no spokoj se s cibulovym sirupem na Kasel a nic si sama neber. Sahni spis po bylinkach, poptej se v lekarne co pro tehule. a jestli se to zhorsi nikde nelitej a zajdi za dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.4.18 19:41

Já jsem 37 tt. Z bylinek můžeš heřmánek, lípu, šípek. Taky med, cibulový siroupek ( nakrájet cibuli, přidat med, zaklopit hrníček s obsahem talířkem a nechat pustit šťávu, tu pak po lžících polykat). Dá se inhalovat. Nejvíc ale pomůže klid v posteli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
12.4.18 19:50

Taky to nemusí být nachlazení, ale pylová alergie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.4.18 19:53
@P4ja píše:
Taky to nemusí být nachlazení, ale pylová alergie.

Já jsem alergická.. to vím že jsou i pylové alergie.. :-) ale teď fakt cítím spíš nemoc.

• Citovat
  • Upravit
21091
12.4.18 20:13
@Anonymní píše:
Já jsem alergická.. to vím že jsou i pylové alergie.. :-) ale teď fakt cítím spíš nemoc.

Tak to jo, já jen když jsi psala, že léky na chřipku nepomohly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
12.4.18 20:16

Co vím, tak na bolavý krk můžeš jen Septilen, do nosu jen vincentku, na teplotu Paralen.
Zbytek jen přírodně - čaje, opatrně zázvor, zalehnout. Ještě na bolest v krku Priesnitz obklad. Jestli se ti to zítra rozjede, odložte odjezd - nebo budeš stonat a cestovat - což bych kvůli mimču nedoporučila a ani to nebude příjemné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí