Nachlazení v těhotenství, jaké léky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
rozmary
8.9.10 10:29

Ahoj kaatko,tak jestli správně počítám ještě dva dny?Jak ti je,pomohlo to trošku? 8-o

• Citovat
  • Upravit
35
9.9.10 20:38

Ahoj rozmary, je mi už opravdu líp, jen už bych fakt rodila. Celý den mám takový ty vytrvalý bolesti jako při menzes, ale nic z toho není. Ještě to může být z té fazolkové polívky :lol:
Byla bych radši kdyby mi zase odtekla jen voda, ale bodesti by mohly přijít sami tak o hoďku později. U dcery mi po odtoku vody vyvolávali kontrakce až po 30 hodinách. Byla to otrava. Zas bylo dobrý že mi mohly dostatečně dlouho dávat penicilin na streptokoka, kterýho mám samozřejmě zase.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
9.9.10 22:07

no,fakt ti to nezávidim :roll: Mě se to zatím pořád drží a už mě to teda pěkně s..e a nevim,dneska je divnej den,s..e mě všechno a všichni,připadá mi to že jsou všichni kolem jak mimozemšťani nebo co :pocitac: snad mě to přejde,nebo se mnou brzo nebude k vydržení :cert:

• Citovat
  • Upravit
478
10.9.10 08:36

Rozmary, nesmutni, oni mimozemšťani jsou :wink: :lol: To jen my jsme normální :mrgreen: Jinak mě na přelomu prvního a druhýho trimestru sklátila taky nemoc, do toho mě chytli zuby… No bylo to veselý :cry: Probrečela jsem dny a noci, jak mě bylo a měla jsem strach o prcka, ale jsme 37tt a tak už to snad zvládneme :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2999
10.9.10 10:01

Ahoj maminky, já jsem 26týden a už třetí den taky pěkně nachcípaná, dostala jsem to taky od manžela, si chodí málo oblíkanej, pak se z rýmy za dva dny oklepe a já takhle trpím…trochu mě děsí ty záchvaty kašle, jak to s tím bříškem cvičí a taky kýchání je nepříjemný, ´beru jen homeopatika a protože to mám asi vražený v dutinách a třeští mě už třetí den hlava, tak si jednou max dvakrát denně beru paralen, do nosu Vibrocil a Pinosol, ale spíš jen vytírám, no, už aby mě to přešlo, potím se a celý dny bych prospala…Vám co už máte za chvíli rodit držím pěstičky Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4344
11.9.10 15:21

Ahoj holky. Tento týden v úterý jsem zjitila, že jsem těhotná, ale asi tak 4tt, (na ultrazvuku zatím nebylo nic vidět, ale musela jsem jít na gyndu hned, jak jsem zjistila pozitvní test a hcg v krvi, protože pracuju na onkologii na ozařovnách), ale jsem trošku nachlazená a nevím jestli si můžu něco vzít. Škrábě mě v krku a nutí mě to furt na kašel, teplotu nemám. Doma jsem našla jitrocelový sirup Hedelix, na letáčku samozřejmě píšou, že těhotné by to neměli, ale co jsem se tady na diskuzi dočetla tak právě o tom jitrocelovém sirupu, že by být mohl. Tak teď teda fakt nevím :nevim: jestli to radši nechta tak nebo trošičku si dát :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2999
11.9.10 16:23

Ahoj Lenty, na skrabani v krku jsou dobre homeopatika Homeogene, pak na kasel sirup Stodal a ja ted brala Paragrippe neco jako Paralen a Coryzalia na rymu, jsou to vsechno tablety a berou se každou hodinu do odeznění příznaků, nebo zlepšení stavu.Vsechno je to od firmy Boiron. Já jsem tady psala včera, jak je mi mizerně a dnes jsem skončila na pohotovosti na ORL, protože mám tu rýmu asi zaraženou v dutinách a dostala jsem dělané kapky do nosu, ty doporučuji víc než Pinosol, který jsem dostala v lékárně. Nahřívání se nedoporučuje, hlavně hodně prokapávat a ještě babské rady… na rýmu voda se solí, prolívat jednou dírkou tam, druhou ven, nebo srkat nosem dovnitř je to dost drama… a na kašel svařit cibuli spolu s anýzem a majoránkou, nechta vyluhovat, slít osladit medem a teplé popíjet. V tak brzkém týdnu bys neměla žádný normální léky, tak snad Ti něco z toho pomůže, ať je Ti líp než mě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
11.9.10 16:54

katy-katy a ty homeopatika ti zabíraj,vím že to trvá trošku dýl než začnou účinkovat,ale jestli vůbec začnou.Já jsem teď brala kapky olynth na rýmu,normálně mi stačí si stříknout jednou dvakrát a je po rýmě,ale v těhu si můžu stříkat třikrát denně a prostě to nezabírá :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4344
11.9.10 16:59

Děkuju za rady. Našla jsem doma dokonce i ten sirup Stodal, tak jsem si dala jednu kávovou lžičku. Kdysi jsem si ho kupovala na kašel, když jsem se ho nemohla zbavit a to jediné mi pomohlo. Tak snad jsem neudělala něco špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2999
11.9.10 17:50

Ten Stodal můžeš až pětkrát denně polívkovou lžičku, má tam psáno, že žádný vedl.účinky,nebo kontraindikace nejsou známy…takže sis jen pomohla, ublížit sis nemohla, neboj a zkus tu cibuli, mě to pomáhá, už se tak nedávím kašlem, jak včera a dnes ráno… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2999
11.9.10 17:52

too Rozmary… no zabírají, ale pomalu, není to tak, že si dáš Paralen a vypotíš se a je po všem:-) ale mám pocit, že aspon něco pro sebe dělám a ro cumlání bylo příjemný i na odřenej krk, homeopatika se cumlají:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2999
11.9.10 17:54

Jo a na tu rýmu mi fakt zabraly až ty kapky od ORL, teprve ted mám pocit, že se něco konečně děje… jinak na ucpanej nos mi moc pomohl Vibrocil, i když by se v těhu neměl, doktorka na ORL říkala, že to vstřebávání nosní sliznicí je menší než třeba ze žaludku, takže jsem si neublížila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4344
11.9.10 18:04

Holky dík moc :kytka:
Min. rok jsem nebyla nachlazená ani pitomá rýma a teď, když se konečně na testíku objevila i ta druhá čárka musím někde něco chytit, pryč s bacilama a virama :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
11.9.10 18:08

Tak díky,mám zkušenosti jenom se stodalem a sedalií u malé a byla jsem spokojená,pomáhaly pomaleji,ale hlavně v tom není žádná chemie,doktor do ní pořád ládoval antibiotika,už nic jiného nezabíralo,až na ty homeopatika.Nedávno jsem byla na besedě o homeopatikách a opravdu mě to natchlo 8-)

• Citovat
  • Upravit
35
14.9.10 21:24

Ahoj rozmary, tak už jsem zdravá. penicilin opět zabral výborně. Jen malý pořád nechce ven.
Tak se taky brzo uzdravte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky