Nachlazení v těhotenství, jaké léky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2999
11.9.10 17:54

Jo a na tu rýmu mi fakt zabraly až ty kapky od ORL, teprve ted mám pocit, že se něco konečně děje… jinak na ucpanej nos mi moc pomohl Vibrocil, i když by se v těhu neměl, doktorka na ORL říkala, že to vstřebávání nosní sliznicí je menší než třeba ze žaludku, takže jsem si neublížila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4344
11.9.10 18:04

Holky dík moc :kytka:
Min. rok jsem nebyla nachlazená ani pitomá rýma a teď, když se konečně na testíku objevila i ta druhá čárka musím někde něco chytit, pryč s bacilama a virama :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
11.9.10 18:08

Tak díky,mám zkušenosti jenom se stodalem a sedalií u malé a byla jsem spokojená,pomáhaly pomaleji,ale hlavně v tom není žádná chemie,doktor do ní pořád ládoval antibiotika,už nic jiného nezabíralo,až na ty homeopatika.Nedávno jsem byla na besedě o homeopatikách a opravdu mě to natchlo 8-)

• Citovat
  • Upravit
35
14.9.10 21:24

Ahoj rozmary, tak už jsem zdravá. penicilin opět zabral výborně. Jen malý pořád nechce ven.
Tak se taky brzo uzdravte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
14.9.10 21:44

Ahoj,jééé já myslela že už jsi v porodnici :-) To je fajn,že jsi už z toho venku :palec: mš se to zatím pořád táhne,už to bylo lepší a včera jsem byla na kontrole v dia poradně kde sestřička pustila na plný kule klimošku a už v tom zase lítám :cert: Tak hodně zdravíčka a krásnej rychlej porod :wink: No a krádný mimi :hug:

• Citovat
  • Upravit
2194
15.9.10 10:50

Ahojky, já jsem 24tt. nachlazená jako hrom. Ale jen silná rýma, zatím šplíchám vincentku do nosu, bylinkové kapky od firmy Atol a sinupred je to fytofarmakm, takže ho můžou těhotné i kojící. Užívám ho i u syna a vždy zabral. Jinak klasika čaj, med, citrón. Hlavně že nejsou teploty. všem přeji brzké uzdravení a zdravá miminka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Evinula
15.9.10 16:07

Ahojky taky jsem ted nachlazena meli jsme to doma postupne všichni no a ted přišla řada na me.Prvni den sem si vzala paralen protože me strašne bolela hlava a mam silnou rymu takže vim co to je dychat s takhle ucpanim nosem když už tak se mi špatne dycha taky jsem 36 tyden a doufam že se stoho brzi dostanu protože si neumim přadstavit v tomhle stavu rodit,jsem slaba jak moucha tak nevim jak bych to ustala

• Citovat
  • Upravit
2194
15.9.10 21:12

Evi - přeji brzké uzdravení. Já rodila syna s angínou jak hrom, se slušnýma teplotama, ale tělo se v té chvílo zmobilizovalo a odvedlo slušný výkon, tak neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Evinula
16.9.10 08:36

Tak to je hruza takhle rodit ale asi to tak je tak hlavne že se to telo dokaže vyrovnat a přispusobit .

• Citovat
  • Upravit
rozmary
16.9.10 16:22

Krišpíno a jak to probíhá když jsi marod?já jsem už 14 dní zase děsně nachcípaná,nic nezabírá,tak se v tom plácám a bojím se že když budu v tomhle stavu rodit,nakazim miminko hned po porodu :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2194
16.9.10 21:50

Já měla nasazený penicilin a nikdo to vůbec neřešil. Je fakt že se mi po porodu tak ulevilo, že angína zmizela. Asi totálním vyčerpáním organismu nebo co. Nechali mě s malým i kojit jsem mohla. Dávají si spíše pozor na bacili přítomné v poševním vchodu, kde často dochází při porodu k nakažení, v tomto případě se dávají 14 dní před porodem ATB.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
16.9.10 23:33

no já mám skoro celé těhu. kvasinku,nějak už mi nic nezabírá,tak doufám že mi na to něco daj.

• Citovat
  • Upravit
2194
17.9.10 10:25

Bývá to poměrně časté, protože se v těhu mění mikroflóra, po porodu to bude už O.K. Měli by ti nasadit nějaké léky 14 dní před porodem, ale vím že je dávají i streptokoka, ale jestli i u kvasinek??? Poraď se z Dr. Kdy máš termín??? Držím pěsti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
17.9.10 10:33

Termín mám 7.10.mám jenom jeden,takže nevím jak moc na něj spoléhat,ale v tom případě by byl nejvyšší čas,aby mi něco napsal,dnes jdu na kontrolu,tak se zeptám.Právě mám strach,protože jsem četla,že když mamina rodí se zánětem,musí hned po porodu nasadit antibiotika mimču,ale není zánět jako zánět,tak nevim :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Evinula
17.9.10 11:28

Ahojky,taky mam jen jeden termin a bylo mi to divny u prvniho tehu sem mela dva a rozmezi jednoho tydne tak nevim nevim kdy to přide.Jinak už nevim jak se zbavit nemoci ted mam zas strašnej kašel dusivej až mě stoho boli dost břicho no a rymu ani nemluvim ani ty nosni kapky mi nezabiraj sem stoho na nervi.Nevim jestli to je tim tehotenstvim ale nak se mě to drži…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky