Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ty jo já nerozeznám leváka od praváka
možná tak ještě muchomůrku červenou ![]()
@Lima69 jo, moře je vždycky super, byli jsme po 2 letech a až na cestu zpátky paráda.
@Lima69 píše:
tak letos poprvé po 15 letech nevelká investice na baráku…však víš
tak jen takové víkendové výlety
koukám že to tu furt šnečí a vůbec nic se nezměnilo
vím. já pořád pokračuju dál, ale ještě jsem nefotil
holky jedou za 14 dní
se docela těším ![]()
@Petrolka píše:
@Lima69 jo, moře je vždycky super, byli jsme po 2 letech a až na cestu zpátky paráda.
copak špatná cesta??
my teda jenom lítáme…2× jsme jeli autobusem ale muž se šprajcnul a prý nikdy více
je hodně vysoký a blbě se mu sedělo
@Hulmiho Ukolen píše:
vím. já pořád pokračuju dál, ale ještě jsem nefotilholky jedou za 14 dní
se docela těším
seš nekonečný stavitel
ale hlavně že máš střechu nad hlavou ![]()
@Lima69 Jeli jsme z Chorvatska asi 17 hodin. Vichr, zavřené mosty, tunely, průtrž mračen, píchlá pneumatika, zacpané Slovinsko. Ale jsou i horší věci, aspoň je o čem vyprávět ![]()
@Petrolka píše:
@Lima69 Jeli jsme z Chorvatska asi 17 hodin. Vichr, zavřené mosty, tunely, průtrž mračen, píchlá pneumatika, zacpané Slovinsko. Ale jsou i horší věci, aspoň je o čem vyprávět
tak to já bych se pos.ala strachy
hlavně že jste dojeli
a počasí vám tam vyšlo?
@Lima69 Počasí bylo až na poslední den krásné. V pátek odpoledne začala bouřka, udeřila bura (děsnej vichr, silný tak, že neotevřeš ani dveře od auta) a v sobotu ráno jsme odjížděli, takže jsme to ještě chytli dobře.
@Hulmiho Ukolen Asi tě fakt kopnu, i když to by byla tvoje konečná ![]()
@Petrolka píše:
@Lima69 Počasí bylo až na poslední den krásné. V pátek odpoledne začala bouřka, udeřila bura (děsnej vichr, silný tak, že neotevřeš ani dveře od auta) a v sobotu ráno jsme odjížděli, takže jsme to ještě chytli dobře.
segra byla v chorvatsku a taky říkala že jich chytil nějaký vichr i mi posílala video jak se ohýbaly palmy
myslím že tam byla druhý týden v červenci nebo tak nějak
@Lima69 jo, to je přesný termín a šlo to odshora dolů, na Istrii bylo hnusně už od středy do Dalmácie to dorazilo v pátek
@Petrolka píše:
@Lima69 jo, to je přesný termín a šlo to odshora dolů, na Istrii bylo hnusně už od středy do Dalmácie to dorazilo v pátek
tak to je přesně
odjížděli v neděli a říkala že poslední dva dny před odjezdem se už nekoupali že bylo rozbouřené a chladné moře