Nadržená :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20677
5.8.16 21:47

Ty jo já nerozeznám leváka od praváka :lol: možná tak ještě muchomůrku červenou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
5.8.16 21:48

@Lima69 jo, moře je vždycky super, byli jsme po 2 letech a až na cestu zpátky paráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.8.16 21:49
@Lima69 píše:
tak letos poprvé po 15 letech ne :( velká investice na baráku…však víš :mrgreen: tak jen takové víkendové výlety :mrgreen:koukám že to tu furt šnečí a vůbec nic se nezměnilo :roll:

vím. já pořád pokračuju dál, ale ještě jsem nefotil :oops: holky jedou za 14 dní :) se docela těším :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.8.16 21:51

@Petrolka njn, ty měšťáci prolezou všechno a pořád maj málo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20677
5.8.16 21:52
@Petrolka píše:
@Lima69 jo, moře je vždycky super, byli jsme po 2 letech a až na cestu zpátky paráda.

copak špatná cesta?? :nevim: my teda jenom lítáme…2× jsme jeli autobusem ale muž se šprajcnul a prý nikdy více :lol: je hodně vysoký a blbě se mu sedělo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
5.8.16 21:52

@Hulmiho Ukolen nebuď drzej nebo přijdeš o další zub :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20677
5.8.16 21:53
@Hulmiho Ukolen píše:
vím. já pořád pokračuju dál, ale ještě jsem nefotil :oops: holky jedou za 14 dní :) se docela těším :mrgreen:

seš nekonečný stavitel :lol: ale hlavně že máš střechu nad hlavou :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
5.8.16 21:55

@Lima69 Jeli jsme z Chorvatska asi 17 hodin. Vichr, zavřené mosty, tunely, průtrž mračen, píchlá pneumatika, zacpané Slovinsko. Ale jsou i horší věci, aspoň je o čem vyprávět :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20677
5.8.16 21:57
@Petrolka píše:
@Lima69 Jeli jsme z Chorvatska asi 17 hodin. Vichr, zavřené mosty, tunely, průtrž mračen, píchlá pneumatika, zacpané Slovinsko. Ale jsou i horší věci, aspoň je o čem vyprávět :D

tak to já bych se pos.ala strachy :lol: hlavně že jste dojeli :D a počasí vám tam vyšlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.8.16 22:00

@Petrolka podívaj sa na žirafu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
5.8.16 22:00

@Lima69 Počasí bylo až na poslední den krásné. V pátek odpoledne začala bouřka, udeřila bura (děsnej vichr, silný tak, že neotevřeš ani dveře od auta) a v sobotu ráno jsme odjížděli, takže jsme to ještě chytli dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
5.8.16 22:01

@Hulmiho Ukolen Asi tě fakt kopnu, i když to by byla tvoje konečná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20677
5.8.16 22:03
@Petrolka píše:
@Lima69 Počasí bylo až na poslední den krásné. V pátek odpoledne začala bouřka, udeřila bura (děsnej vichr, silný tak, že neotevřeš ani dveře od auta) a v sobotu ráno jsme odjížděli, takže jsme to ještě chytli dobře.

segra byla v chorvatsku a taky říkala že jich chytil nějaký vichr i mi posílala video jak se ohýbaly palmy 8o :mrgreen: myslím že tam byla druhý týden v červenci nebo tak nějak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
5.8.16 22:05

@Lima69 jo, to je přesný termín a šlo to odshora dolů, na Istrii bylo hnusně už od středy do Dalmácie to dorazilo v pátek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20677
5.8.16 22:07
@Petrolka píše:
@Lima69 jo, to je přesný termín a šlo to odshora dolů, na Istrii bylo hnusně už od středy do Dalmácie to dorazilo v pátek

tak to je přesně :lol: odjížděli v neděli a říkala že poslední dva dny před odjezdem se už nekoupali že bylo rozbouřené a chladné moře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí