Nadváha - randění

Napsat příspěvek
Velikost písma:
136
27.11.20 20:04
@riccius píše:
To by mel Pavlik Morozov a podobní radost, když se pro tebe povaha ženy = vyprat, uklidit, navařit, nakoupit, nachystat.

Tak pokud si to tva hlava neumela prebrat, vysvetlim to pro ty mene domyslive :) muj muz me ma rad ne pro to, jak vypadam, ale dle toho, jak se nejen k nemu chovam… ze na nej myslim kazdy den, kdyz nakupuju, ze mu na svacinu koupim neco co ma rad - jsem starostliva a laskyplna a milujici zena, co sveho muze rada dela stastnym… je mu jedno, kolik mam kg, kouka na to, ze nejsem zlatokopka, ktera potrebuje 10 bot, 5 kabelek a mesicne utratit 5000 za sminky a hadriky… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Jdi :)!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
@Petra Star píše:
Kdo je tlusty, ma doma delat sluzku, nebo cos tim svym prikladem chtela rict? :roll:

ten popis to je ideální žena :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3494
27.11.20 20:06
@PaníKadrnožková píše:
Ja myslim, ze ricciovi rozumim. On to myslel tak, ze by to mohlo byt i bez toho ‚kompromisu 'tlusta, ale uvari‘ :lol: ze by to mohlo jit: krasna zenska plna zivota. A jeste se s nim mam jak nikdy :lol:

Přesně. Není to půjčka za oplátku. Ale pokud se s ním nepotká, tak se nic nedoví. A mně by třeba imponovala holka, co na sobě pracuje, protože chce, ne protože musí/cítí tlak okolí/má psychický problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
27.11.20 20:08
@riccius píše:
Povaha je souhrn psychických vlastností vytvářející osobnost.

Vlastnost je synonymem charakteristiky.
Nemám s touhle definicí problém, jen nechápu, kde se vzal nesouhlas s tou mou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.11.20 20:09
@Anonymní píše:
Ahoj holky, předem se omlouvám za trochu delší příspěvek. Začnu tím, že je mi 23 let a nikdy jsem nebyla hubená, mám PCOS + poruchu fce štítné žlázy, což prosím neberte jako výmluvu, jen takový úvod. Právě kvůli těmto nemocem jsem se v podstatě celý život dost hlídala a držela si váhu +- 70kg. Před dvěma lety jsem prodělala vážnou nehodu, kdy jsem několik měsíců v podstatě jen ležela a „proležela a projedla“ jsem se až na 89 kg (měřím 165 cm). Minulý prosinec jsem se na to už nemohla dívat, mohla jsem začít zase normálně fungovat, takže jsem nasadila dietu + cvičení. V současné době jsem se dostala na 78kg a dál se mi to nehýbe. Nejím asi úplně extra dietně, zato ale každý den (opravdu 7× týdně) cvičím. Min hodinu na rotopedu + procházky, občas podle youtube apod. Nicméně k čemu se chci konečně dostat. Od té nehody jsem neměla žádný vztah. V květnu jsem byla na dvou schůzkách, kde teda došlo jen k puse a když jsem si představila, že bych se měla před tím klukem svléct, radši jsem to prostě odpískala. (bylo mi pak řečeno, že ani ze strany toho kluka to nebylo úplně ono, ale chtěl tomu dát šancí kvůli mé povaze atd.. - takže další utvrzení v tom, že postava je děs)

Neumím si představit, že bych se mohla někomu líbit, natož ho přitahovat. I tak jsem ale žila v tom, že mám nadváhu a ještě to není tak hrozné. Nicméně jsem dnes celý den pročítala diskuze tady na emiminu (hledala jsem pojmy jako „tlustá, nadváha, obezita“) a po x příspěvcích žen, které by si s 65 kg přišly jako prasnice mám pocit, že jsem úplně ztracený případ a měla bych chodit v burce. :(

No a teď tedy k dotazu, možná spíš prosbě… Nechci zůstat pořád sama a čekat, až se mi povede dostat aspoň na těch 70 kg se bojím, protože kdo ví, jak dlouho to bude trvat. Založila jsem si před týdnem účet na seznamce, kde jsem se seznámila s opravdu moc fajn klukem (rozumíme si zájmy, školou, humorem) a pozval mě ven, jenže já se prostě hrozně bojím. Mám tam sice i fotku postavy, nijak neupravenou, ale přijde mi, že zkresluje /žádná s nás se prostě asi nefotí ve vyloženě nelichotivých pózách/. O to víc se bojím, že se mi ozvalo těch kluků opravdu hodně, takže si říkám, že asi opravdu čekají něco úplně jiného než jsem. Napsala jsem tomu klukovi, že jít můžeme ale bojím se, aby nebyl zklamaný. Řekl, že nevidí důvod. Ale nemůžu mu asi na férovku napsat „protože jsem tlustá“. Nosím velikost L (40), břicho mám relativně ok (pas 75), mám hlavně stehna a zadek až do Afriky… Jako vrchol toho všeho je to, že ten kluk se mi opravdu líbí, což je pro mě paradoxně ještě horší, protože kdyby měl např. taky nadváhu, křivé zuby atd.. tak bych možná i věřila, že by mě bral. Navíc si říkám, že bude třeba drobnější než já a vypadalo by to blbě. Takže konečně k mému dotazu: šly byste s ním? zrušily byste to a počkaly, až zhubnu aspoň ještě těch 8kg? nebo mu teď ještě napsaly něco na téma postavy? Vůbec nevím, co mám dělat. Hrozně se toho setkání bojím, ale nerada bych litovala. Vím, že je to tady pro vás (často) maminky asi směšné téma, ale já už si opravdu nevím rady. Je mi jasné, co mi řeknou kamarádky, a že jsem vlastně hubená atd… ale víme, jak to je a co muži preferují. Všem co dočetli až sem moc děkuji a děkuji i za jakékoli rady nebo vlastní zkušenosti :)

Když jsem potkala svého manžela na seznamce, měla jsem postavu jako ty - výška, váha, proporce. Jsme spolu přes 8 let, 2 děti a mám 90 kilo. Spokojená s nimi nejsem, ale manžela pořád přitahuju :think:.
Tak se toho neboj a běž do toho!

• Citovat
  • Upravit
16694
27.11.20 20:09

Holka, která umí sebevědomé nosit pár kilo navíc je mnohem víc sexy, než ušlápnutá modelka. Takže šup na rande. A vůbec se o váze nebavit. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3494
27.11.20 20:11
@MrsNorris píše:
Vlastnost je synonymem charakteristiky.
Nemám s touhle definicí problém, jen nechápu, kde se vzal nesouhlas s tou mou ;)

Ne charakteristiky, ale charakteru. Ale nebuďme detailisti. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
27.11.20 20:13
@PaníKadrnožková píše:
Ja myslim, ze ricciovi rozumim. On to myslel tak, ze by to mohlo byt i bez toho ‚kompromisu 'tlusta, ale uvari‘ :lol: ze by to mohlo jit: krasna zenska plna zivota. A jeste se s nim mam jak nikdy :lol:

Pán je asi trošku náročný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
695
27.11.20 20:14

Pokud se budeš ty cítit atraktivní, tak tě tak uvidí i ostatní. A tím atraktivní nemyslím nesoudná. Mně vždycky sebevědomí zvedne, když si nakoupím nové slušivé hadříky, hezky se nalíčím a učešu. Mám podobné míry a nikdy jsem neměla o zájem mužů nouzi. Teď už mám partnera, který by mohl být mladší bratr herce Jana Dolanského a čekáme druhé dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
27.11.20 20:15
@riccius píše:
Ne charakteristiky, ale charakteru. Ale nebuďme detailisti. :mavam:

Charakteristiky, viz link. Charakter je zas něco trochu jiného, obvykle se tím myslí právě osobnost člověka.

Jo, já vím. Chtěl jsi jen vyjádřit morální pohoršení nad chlapem užívajícím si ženskou v kuchyni a takhle se to zvrtlo, že ;) Už jdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
27.11.20 20:15
@riccius píše:
O modelínu nestojím, ale ani o domácího robota.

A kdo mluví o domácím robotovi? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.11.20 20:16

Ahoj :kytka: O postavě se vůbec nebav, zkus být sebevědomá, vim že se to lehce říká, ale víš kolik je silnějších holek a mají pěknýho kluka? Taky ho můžeš mít..Ale problém nastane, když budeš nesebevědomá puťka a on to zjistí. Buď prostě vtipná přirozená a svá :andel: Uvidíš, že se mu zalíbíš, ale absolutně mu neříkej jsem tlustá, nebo cokoliv okolo figury.Ju?Věř, že to dobře dopadne, hezky se obleč a lovu zdar :dance:

• Citovat
  • Upravit
PaníKadrnožková
27.11.20 20:17
@PeBa12 píše:
Pán je asi trošku náročný :lol:

To bychom meli byt vsichni. Ta kočka nahore, co se furt holedba, ze ji manzel miluje proto a proto a proto a dokazuje a dokazuje, jaka je pomilovanihodna… :think:

Ja nevim, no. Z mych zkusenosti musi -prominte- chlapovi houpnout. A ne, ze si vedome rekne- ta je bezva, ta po me nechce koupit boty :nevim:

• Citovat
  • Upravit
6942
27.11.20 20:22

Potřebuješ hlavně přibrat na sebevědomí než ubrat na kilech. Když budeš sama se sebou spokojená (a to neznamená, že nemáš dál hubnout, když se tak cítíš líp), teprve pak můžeš být šťastná a teprve pak může být někdo šťastný s tebou.
Po mně jednou v práci šílel kluk, který do té doby chodil s volejbalistkou (=malý a sakra pevný zadek), vůbec jsem netušila, že by se mu mé obdařené pozadí mohlo líbit 8o
Každopádně klobouk dolů, že na sobě tak usilovně pracuješ, ale stejnou péči věnuj i psychice a občas se trošku pohýčkej, zasloužíš si to ;) A na rande běž, nic horšího, než že si „nesednete“ se stát nemůže, nemáš co ztratit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková