Nadváha - randění

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24992
27.11.20 19:38

Ja si fakt nemyslím, že 8 kilo je tak zásadní problém a hranice mezi „jsem krásná“ a „jsme tlustá, proto mě nikdo nechce“ :nevim: až se budeš mít ráda, taková jaká jsi, budeš mít život lehčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
27.11.20 19:43

Neblazni a jdi na rande. Fotku videl, takze vi do ceho jde. Navic si myslim, ze to mas v hlave. Jasne, hubena nejsi, ale vypada to, ze nemas moc sebevedomi.
Bez na to rande :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4844
27.11.20 19:45
@JeckoKacko píše:
Merim 164 cm, vahu jako ty a nasla jsem chlapa, kteremu je vazne jedno, kolik kg mam, ba naopak rekl, ze by mu vadili, kdyz bych byla nejak moc hubena, razi teorii, ze lepsi oplacana baba a mit ji za co chytit nez hubenourka… spis mu jde o to, jaka jsem uvnitr… ze i kdyz ma ruce a nohy zdrave, ma kazdy den uvarenou veceri, na kazdy den do prace prichystanou svacinu, vyprano, uklizeno, nakoupeno a proste mu jde spis o povahu zeny nez o to, jak vypada :) ne kazdej se diva na to, kolik vazis, spis dnes vic kluku kouka na to, zda mas v hlave mozek a srdce na spravnem miste :hug:

Kdo je tlusty, ma doma delat sluzku, nebo cos tim svym prikladem chtela rict? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3494
27.11.20 19:45
@JeckoKacko píše:
Merim 164 cm, vahu jako ty a nasla jsem chlapa, kteremu je vazne jedno, kolik kg mam, ba naopak rekl, ze by mu vadili, kdyz bych byla nejak moc hubena, razi teorii, ze lepsi oplacana baba a mit ji za co chytit nez hubenourka… spis mu jde o to, jaka jsem uvnitr… ze i kdyz ma ruce a nohy zdrave, ma kazdy den uvarenou veceri, na kazdy den do prace prichystanou svacinu, vyprano, uklizeno, nakoupeno a proste mu jde spis o povahu zeny nez o to, jak vypada :) ne kazdej se diva na to, kolik vazis, spis dnes vic kluku kouka na to, zda mas v hlave mozek a srdce na spravnem miste :hug:

To by mel Pavlik Morozov a podobní radost, když se pro tebe povaha ženy = vyprat, uklidit, navařit, nakoupit, nachystat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
27.11.20 19:47

100 lidí, 100 chutí. Určitě běž, čekat kvůli 8kg fakt nemusíš. Ne každému chlapovi se líbí vyzáblé modelky, když ti píše, že se nemáš proč bát tak mu věř :jazyk: Svoji postavu zbytečně nerozebírej, každá jsme nějaká :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
27.11.20 19:49
@riccius píše:
To by mel Pavlik Morozov a podobní radost, když se pro tebe povaha ženy = vyprat, uklidit, navařit, nakoupit, nachystat.

Být domácí typ a vyžívat se v opečovávání domácnosti nesmí být součástí charakteristiky ženy? Nebo to chlap nesmí preferovat? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3494
27.11.20 19:50
@PaníKadrnožková píše:
Hele, pokud ta postava neni na te fotce za dverma, tak je mu jasne, ze nejde na rande s eterickou vilou. Mas stihly pas, to maj chlapi radi a kdyz se ti nebude ten zadek hodne klepat, tak to vubec resit nebude. Ja mam pr.del cely zivot, zensky mi naznacujou, kdezto chlapi se hlasej (i moc hezci) :lol: hlavne mu nerikej nic o tom, jak moc si neveris, zezacatku ani o vaze nevtipkuj, bude to vypadat zoufale a ze si rikas o ujistovani, ze mu ‚to nevadi‘. A ono mu to nema ‚nevadit‘, ono se mu to ma libit. A kdyz bude jiskra, tak se mi TO libit bude :lol:Drzim palce :mavam:

Pravdu má ta holka. Taky se mi líbí holky od rány, co neřeší váhu, ale mají rády pohyb a zajímají se o život jaký je. Velký zadek není nedostatek. Nedostatek je namyšlenost, namachrovanost, otrávenost, a nechuť užívat život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3494
27.11.20 19:51
@MrsNorris píše:
Být domácí typ a vyžívat se v opečovávání domácnosti nesmí být součástí charakteristiky ženy? Nebo to chlap nesmí preferovat? :think:

Charakteristika jo, ale jak to souvisí s povahou? A mělo by to být pro chlapa kritériem? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
27.11.20 19:51
@riccius píše:

Já myslim, že to berete moc doslovně, tohle tím pisatelka určitě říct nechtěla, spíš tím chtěla říct, že k čemu by byla chlapovi nějaká modelína která se neumí o nic postarat a je jen na ozdobu. To radši pár kg navíc, ale funkční do života :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3494
27.11.20 19:55
@PeBa12 píše:
Já myslim, že to berete moc doslovně, tohle tím pisatelka určitě říct nechtěla, spíš tím chtěla říct, že k čemu by byla chlapovi nějaká modelína která se neumí o nic postarat a je jen na ozdobu. To radši pár kg navíc, ale funkční do života :D

O modelínu nestojím, ale ani o domácího robota.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
27.11.20 19:55
@PeBa12 píše:
Já myslim, že to berete moc doslovně, tohle tím pisatelka určitě říct nechtěla, spíš tím chtěla říct, že k čemu by byla chlapovi nějaká modelína která se neumí o nic postarat a je jen na ozdobu. To radši pár kg navíc, ale funkční do života :D

Ja myslim, ze ricciovi rozumim. On to myslel tak, ze by to mohlo byt i bez toho ‚kompromisu 'tlusta, ale uvari‘ :lol: ze by to mohlo jit: krasna zenska plna zivota. A jeste se s nim mam jak nikdy :lol:

• Citovat
  • Upravit
4928
27.11.20 19:57
@riccius píše:
Charakteristika jo, ale jak to souvisí s povahou?

A co je teda povaha, když ne soubor osobnostních charakteristik?

@riccius píše:
A mělo by to být pro chlapa kritériem?

Tak kritéria pro výběr partnerky jsou snad na jeho uvážení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3494
27.11.20 20:00
@MrsNorris píše:
Tak kritéria pro výběr partnerky jsou snad na jeho uvážení.

Určitě povaha není soubor schopností, dovedností ani četnost činností v domácnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
27.11.20 20:01
@riccius píše:
Určitě povaha není soubor schopností, dovedností ani četnost činností v domácnosti.

Shodli jsme se, že je to charakteristika.
Zajímá mě - co je povaha jiného než soubor osobnostních charakteristik?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3494
27.11.20 20:03
@MrsNorris píše:
Shodli jsme se, že je to charakteristika.
Zajímá mě - co je povaha jiného než soubor osobnostních charakteristik?

Povaha je souhrn psychických vlastností vytvářející osobnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková