Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ja si fakt nemyslím, že 8 kilo je tak zásadní problém a hranice mezi „jsem krásná“ a „jsme tlustá, proto mě nikdo nechce“
až se budeš mít ráda, taková jaká jsi, budeš mít život lehčí.
Neblazni a jdi na rande. Fotku videl, takze vi do ceho jde. Navic si myslim, ze to mas v hlave. Jasne, hubena nejsi, ale vypada to, ze nemas moc sebevedomi.
Bez na to rande ![]()
@JeckoKacko píše:
Merim 164 cm, vahu jako ty a nasla jsem chlapa, kteremu je vazne jedno, kolik kg mam, ba naopak rekl, ze by mu vadili, kdyz bych byla nejak moc hubena, razi teorii, ze lepsi oplacana baba a mit ji za co chytit nez hubenourka… spis mu jde o to, jaka jsem uvnitr… ze i kdyz ma ruce a nohy zdrave, ma kazdy den uvarenou veceri, na kazdy den do prace prichystanou svacinu, vyprano, uklizeno, nakoupeno a proste mu jde spis o povahu zeny nez o to, jak vypadane kazdej se diva na to, kolik vazis, spis dnes vic kluku kouka na to, zda mas v hlave mozek a srdce na spravnem miste
Kdo je tlusty, ma doma delat sluzku, nebo cos tim svym prikladem chtela rict? ![]()
@JeckoKacko píše:
Merim 164 cm, vahu jako ty a nasla jsem chlapa, kteremu je vazne jedno, kolik kg mam, ba naopak rekl, ze by mu vadili, kdyz bych byla nejak moc hubena, razi teorii, ze lepsi oplacana baba a mit ji za co chytit nez hubenourka… spis mu jde o to, jaka jsem uvnitr… ze i kdyz ma ruce a nohy zdrave, ma kazdy den uvarenou veceri, na kazdy den do prace prichystanou svacinu, vyprano, uklizeno, nakoupeno a proste mu jde spis o povahu zeny nez o to, jak vypadane kazdej se diva na to, kolik vazis, spis dnes vic kluku kouka na to, zda mas v hlave mozek a srdce na spravnem miste
To by mel Pavlik Morozov a podobní radost, když se pro tebe povaha ženy = vyprat, uklidit, navařit, nakoupit, nachystat.
100 lidí, 100 chutí. Určitě běž, čekat kvůli 8kg fakt nemusíš. Ne každému chlapovi se líbí vyzáblé modelky, když ti píše, že se nemáš proč bát tak mu věř
Svoji postavu zbytečně nerozebírej, každá jsme nějaká ![]()
@riccius píše:
To by mel Pavlik Morozov a podobní radost, když se pro tebe povaha ženy = vyprat, uklidit, navařit, nakoupit, nachystat.
Být domácí typ a vyžívat se v opečovávání domácnosti nesmí být součástí charakteristiky ženy? Nebo to chlap nesmí preferovat? ![]()
@PaníKadrnožková píše:
Hele, pokud ta postava neni na te fotce za dverma, tak je mu jasne, ze nejde na rande s eterickou vilou. Mas stihly pas, to maj chlapi radi a kdyz se ti nebude ten zadek hodne klepat, tak to vubec resit nebude. Ja mam pr.del cely zivot, zensky mi naznacujou, kdezto chlapi se hlasej (i moc hezci)hlavne mu nerikej nic o tom, jak moc si neveris, zezacatku ani o vaze nevtipkuj, bude to vypadat zoufale a ze si rikas o ujistovani, ze mu ‚to nevadi‘. A ono mu to nema ‚nevadit‘, ono se mu to ma libit. A kdyz bude jiskra, tak se mi TO libit bude
Drzim palce
Pravdu má ta holka. Taky se mi líbí holky od rány, co neřeší váhu, ale mají rády pohyb a zajímají se o život jaký je. Velký zadek není nedostatek. Nedostatek je namyšlenost, namachrovanost, otrávenost, a nechuť užívat život.
@MrsNorris píše:
Být domácí typ a vyžívat se v opečovávání domácnosti nesmí být součástí charakteristiky ženy? Nebo to chlap nesmí preferovat?
Charakteristika jo, ale jak to souvisí s povahou? A mělo by to být pro chlapa kritériem? ![]()
@riccius píše:
Já myslim, že to berete moc doslovně, tohle tím pisatelka určitě říct nechtěla, spíš tím chtěla říct, že k čemu by byla chlapovi nějaká modelína která se neumí o nic postarat a je jen na ozdobu. To radši pár kg navíc, ale funkční do života ![]()
@PeBa12 píše:
Já myslim, že to berete moc doslovně, tohle tím pisatelka určitě říct nechtěla, spíš tím chtěla říct, že k čemu by byla chlapovi nějaká modelína která se neumí o nic postarat a je jen na ozdobu. To radši pár kg navíc, ale funkční do života
O modelínu nestojím, ale ani o domácího robota.
@PeBa12 píše:
Já myslim, že to berete moc doslovně, tohle tím pisatelka určitě říct nechtěla, spíš tím chtěla říct, že k čemu by byla chlapovi nějaká modelína která se neumí o nic postarat a je jen na ozdobu. To radši pár kg navíc, ale funkční do života
Ja myslim, ze ricciovi rozumim. On to myslel tak, ze by to mohlo byt i bez toho ‚kompromisu 'tlusta, ale uvari‘
ze by to mohlo jit: krasna zenska plna zivota. A jeste se s nim mam jak nikdy ![]()
@riccius píše:
Charakteristika jo, ale jak to souvisí s povahou?
A co je teda povaha, když ne soubor osobnostních charakteristik?
@riccius píše:
A mělo by to být pro chlapa kritériem?
Tak kritéria pro výběr partnerky jsou snad na jeho uvážení.
@MrsNorris píše:
Tak kritéria pro výběr partnerky jsou snad na jeho uvážení.
Určitě povaha není soubor schopností, dovedností ani četnost činností v domácnosti.
@riccius píše:
Určitě povaha není soubor schopností, dovedností ani četnost činností v domácnosti.
Shodli jsme se, že je to charakteristika.
Zajímá mě - co je povaha jiného než soubor osobnostních charakteristik?
@MrsNorris píše:
Shodli jsme se, že je to charakteristika.
Zajímá mě - co je povaha jiného než soubor osobnostních charakteristik?
Povaha je souhrn psychických vlastností vytvářející osobnost.