Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Měla jsem víc než ty, když jsem potkala toho pravého. Sice ne na seznamce, ale to je asi jedno.
Jeeee tak já nemám žádný zadek a přítel je z toho na nervy, má rad prdelate holky 😂
Ne každému se líbí vychrtliny.
Mám třeba kamaráda a ten je vysoký a hubený, no zásadně si vybírá baculaté slečny, líbí se mu to.
Já bych šla a ono to nějak dopadne. Maximálně se už nikdy neuvidíte, žádné drama ☺️️
Holka, holka, ta tvoje hlava nešťastná. Pár kil navíc ( vždyť to není žádná tragédie) a takové drámo. Pokračuj v nastaveném aktivním stylu, utíkej na rande a užij si to🌹
Merim 164 cm, vahu jako ty a nasla jsem chlapa, kteremu je vazne jedno, kolik kg mam, ba naopak rekl, ze by mu vadili, kdyz bych byla nejak moc hubena, razi teorii, ze lepsi oplacana baba a mit ji za co chytit nez hubenourka… spis mu jde o to, jaka jsem uvnitr… ze i kdyz ma ruce a nohy zdrave, ma kazdy den uvarenou veceri, na kazdy den do prace prichystanou svacinu, vyprano, uklizeno, nakoupeno a proste mu jde spis o povahu zeny nez o to, jak vypada
ne kazdej se diva na to, kolik vazis, spis dnes vic kluku kouka na to, zda mas v hlave mozek a srdce na spravnem miste ![]()
Nehaz flintu do zita
chce to jen zkouset, nic hroznyho se stat nemuze.
Pokud viděl fotku a stejně chce jít s tebou ven tak to neřeš a jdi. Těmito zbytečnými obavami se sama připravujeme o možný vztah.To že ty vidíš na sobě něco nedokonalého neznamená že to druhý člověk vidí stejně, můži většinou vůbec neřeší to co ty si myslíš to co pro něj bude důležité aby si byla sebevědomá a bylo mu s tebou fajn.Ano nebudu tvrdit že se nenajdou jedinci kteří řeší jen vzhled, ale to neznamená že to tak mají všichni. Uprimne sama sebe připravujes o možnost mít vztah protože, na sebe máš přehnané požadavky. Jakože vztah až zhubněte a podobné. Ta znamená že když a někým budeš a případně opět přiberes tak se s dotyčným rozejdes
Chlap nejvíc ocení ženu která má ráda sama sebe a pokud mu neustále budeš říkat co se ti na sobě nelíbí a co ti vadí tak ho jen odradis. Takže neřeš váhu, teď to že si sama nechceš být.
Nepodceňuj se tolik a věř si trochu
rozhodně s ním jdi, přinejhorším na tom budeš stejně jako teď
Koukni na profil na instagramu _de_la_flor_, mamča s nadváhou, je neuvěřitelně sexy, prdelatá a velmi sebevědomá. Protože NOTHING MAKES A WOMAN MORE BEAUTIFUL THAN THE BELIEF THAT SHE IS BEAUTIFUL. ![]()
Běž na rande a uží si to ![]()
Kila neřeš. Fotku viděl, takže ví do čeho jde ![]()
Neblazni! Fotku tam mas, nemas tam o sobě žádné lži. Vem si něco v cem se budeš citi dobře, hezky se uprav a s úsměvem vyraž ![]()
Kazdy chlap opravdu neni na hubené holky.
Mela jsem přítele v době kdy jsem mela nějaké to kg navic, pak jsme se rozešli a asi po roce jsme spolu strávili jednu noc
ja za ten rok zhubla na k me výšce ideální, zdravou vahu a on mi pak rekl, ze jsem strašně vychrtla a lezou ze me kosti, coz pravda nebyla ale v jeho očích ano.
Každému se líbí něco jineho, takze klid.
Mysli na to, ze chce poznat milou, usmevavou holku pohodarku a ne holku co řeši váhu.
Co takhle přestat resit vahu a zapracovat na sebevedomi? Chlapi maj radsi zenskou v pohode, se kterou je sranda, je pouzitelna pro zivot a nehrouti se z kazdyho kila navic. Mam kamosky pri tele, ale sebevedomi maj vyssi nez ty co vypadaj jak modelky a o chlapi nemaj nouzi. Chlap si toho kila navic kolikrat ani nevsimne, kdyz na to zenska v jednom kuse neupozornuje.
Ja nikdy nebyla hubena a nikdy nebudu.. Mam 168cm a bezne okolo 75kg a citim se dobre ![]()
Ja bych na rande klidne vyrazila, protoze si to ty
Muzes klidne dal hubnout, pracovat na sobě a pritom vesele randit. Hezky se obleci, namalovat se, ucesat se, vzít si hezkou kabelku, boty… Prostě být kočka
i s pár kily navíc. Hlavně hlavu hore a mít se ráda. Nepodceňuj se, buď sebevědomá.
Ja si teda nemohu stěžovat, ale „napadniku“ jsem vzdy mela dost
a nějaký faldik jim nikdy nevadil.
Tak držím palce ![]()
Hele, pokud ta postava neni na te fotce za dverma, tak je mu jasne, ze nejde na rande s eterickou vilou. Mas stihly pas, to maj chlapi radi a kdyz se ti nebude ten zadek hodne klepat, tak to vubec resit nebude. Ja mam pr.del cely zivot, zensky mi naznacujou, kdezto chlapi se hlasej (i moc hezci)
hlavne mu nerikej nic o tom, jak moc si neveris, zezacatku ani o vaze nevtipkuj, bude to vypadat zoufale a ze si rikas o ujistovani, ze mu ‚to nevadi‘. A ono mu to nema ‚nevadit‘, ono se mu to ma libit. A kdyz bude jiskra, tak se mi TO libit bude ![]()
Drzim palce ![]()
Ahoj holky, předem se omlouvám za trochu delší příspěvek. Začnu tím, že je mi 23 let a nikdy jsem nebyla hubená, mám PCOS + poruchu fce štítné žlázy, což prosím neberte jako výmluvu, jen takový úvod. Právě kvůli těmto nemocem jsem se v podstatě celý život dost hlídala a držela si váhu +- 70kg. Před dvěma lety jsem prodělala vážnou nehodu, kdy jsem několik měsíců v podstatě jen ležela a „proležela a projedla“ jsem se až na 89 kg (měřím 165 cm). Minulý prosinec jsem se na to už nemohla dívat, mohla jsem začít zase normálně fungovat, takže jsem nasadila dietu + cvičení. V současné době jsem se dostala na 78kg a dál se mi to nehýbe. Nejím asi úplně extra dietně, zato ale každý den (opravdu 7× týdně) cvičím. Min hodinu na rotopedu + procházky, občas podle youtube apod. Nicméně k čemu se chci konečně dostat. Od té nehody jsem neměla žádný vztah. V květnu jsem byla na dvou schůzkách, kde teda došlo jen k puse a když jsem si představila, že bych se měla před tím klukem svléct, radši jsem to prostě odpískala. (bylo mi pak řečeno, že ani ze strany toho kluka to nebylo úplně ono, ale chtěl tomu dát šancí kvůli mé povaze atd.. - takže další utvrzení v tom, že postava je děs)
Neumím si představit, že bych se mohla někomu líbit, natož ho přitahovat. I tak jsem ale žila v tom, že mám nadváhu a ještě to není tak hrozné. Nicméně jsem dnes celý den pročítala diskuze tady na emiminu (hledala jsem pojmy jako „tlustá, nadváha, obezita“) a po x příspěvcích žen, které by si s 65 kg přišly jako prasnice mám pocit, že jsem úplně ztracený případ a měla bych chodit v burce.
No a teď tedy k dotazu, možná spíš prosbě… Nechci zůstat pořád sama a čekat, až se mi povede dostat aspoň na těch 70 kg se bojím, protože kdo ví, jak dlouho to bude trvat. Založila jsem si před týdnem účet na seznamce, kde jsem se seznámila s opravdu moc fajn klukem (rozumíme si zájmy, školou, humorem) a pozval mě ven, jenže já se prostě hrozně bojím. Mám tam sice i fotku postavy, nijak neupravenou, ale přijde mi, že zkresluje /žádná s nás se prostě asi nefotí ve vyloženě nelichotivých pózách/. O to víc se bojím, že se mi ozvalo těch kluků opravdu hodně, takže si říkám, že asi opravdu čekají něco úplně jiného než jsem. Napsala jsem tomu klukovi, že jít můžeme ale bojím se, aby nebyl zklamaný. Řekl, že nevidí důvod. Ale nemůžu mu asi na férovku napsat „protože jsem tlustá“. Nosím velikost L (40), břicho mám relativně ok (pas 75), mám hlavně stehna a zadek až do Afriky… Jako vrchol toho všeho je to, že ten kluk se mi opravdu líbí, což je pro mě paradoxně ještě horší, protože kdyby měl např. taky nadváhu, křivé zuby atd.. tak bych možná i věřila, že by mě bral. Navíc si říkám, že bude třeba drobnější než já a vypadalo by to blbě. Takže konečně k mému dotazu: šly byste s ním? zrušily byste to a počkaly, až zhubnu aspoň ještě těch 8kg? nebo mu teď ještě napsaly něco na téma postavy? Vůbec nevím, co mám dělat. Hrozně se toho setkání bojím, ale nerada bych litovala. Vím, že je to tady pro vás (často) maminky asi směšné téma, ale já už si opravdu nevím rady. Je mi jasné, co mi řeknou kamarádky, a že jsem vlastně hubená atd… ale víme, jak to je a co muži preferují. Všem co dočetli až sem moc děkuji a děkuji i za jakékoli rady nebo vlastní zkušenosti