Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Mám tři kamarádky, který jsou při těle, celej život. A všechny tři mají chlapa a dítě, jedna vdaná. Ta jedna, co je asi nejvíc, nikdy nouzi o chlapy neměla. Neviděla bych to jako problém, běž a uvidíš. Já mám normální postavu, ano, chlapi zájem mají, ale najít normálního se mi posledních pár let zdá jako nadlidskej úkon. Mám mnoho přátel mezi muži, strávila jsem pubertu a dospívání na průmyslovce, moje myšlení je dost chlapský, ale některý věci zkrátka nechápu. Tož mám dnes při pátku mírnou depresi. Jdu si dát víno.
Edit - hrubka ![]()
Zbytečně to řešíš. Pozval tě? pozval. Foto viděl a rozumíte si. Každej nějak vypadá, nejsme všichni stejní a je to jen dobře.
Jsi milá, hezká holka, a určitě jsi moc fajn. Zbytek nech koňovi a užij si to sakra.
Život je moc krátkej na to se takhle donekonečna užírat, tak se přestaň bičovat a začni žít. Však je to jen rande bože, nemusíš si ho hned brát. ![]()
Ty tady řešíš pár kilo přitom mu třeba smrdí nohy, má mastný vlasy a nemění si prádlo. mrgreen: ![]()
@PaníKadrnožková píše:
To bychom meli byt vsichni. Ta kočka nahore, co se furt holedba, ze ji manzel miluje proto a proto a proto a dokazuje a dokazuje, jaka je pomilovanihodna…Ja nevim, no. Z mych zkusenosti musi -prominte- chlapovi houpnout. A ne, ze si vedome rekne- ta je bezva, ta po me nechce koupit boty
Tak co si budem, to je čistá pravda. Pokud ženská chlapa nepřitahuje tak ztoho nic nebude a je úplně jedno jestli umí uklidit a navařit ![]()
Máš těžké kosti, tak.
Mám sice o pár kilo méně než ty, ale v pase skoro 90. Výšku jako ty.
Ona ta váha a výška dost nevypovídá o tom, jak vypadá postava.
Fotku viděl a na rande chce, tak jdi a užij si rande.
![]()
Děkuji vám všem za reakce
V podstatě jste mi řekli to samé, co kamarádky, tak se do toho zkusím dokopat. Vím, že se svět nezboří a prostě se nemusíme už nikdy vidět, ale máte pravdu, moje sebevědomí je nulové a celý život bylo
Mám kolem sebe i daleko silnější holky ve šťastném vztahu, ale sebe si nedokážu představit. Je to s tou přitažlivostí, jak říkáte.. Můžu být chytrá, vtipná atd., ale když ho nebudu přitahovat, je to v háji
No nic, vše jsem přečetla a ještě jednou díky. Trochu jsem upřímně čekala (díky těm jiným diskuzím), že mě tu za tu váhu víc zhejtíte. Hezký večer všem. ![]()
(zakladatelka)
Utíkej na rande a buď svá. Každý má svůj vkus. A víc si sebedůvěry prosím. A chválím tě že jsi se do toho cvičení takhle dala už to je známka pevné vůle ![]()
Baculky se většinou dokáží pratelsky bavit a je většinou i o čem a řeší spoustu jiných věcí než jestli může k obědu alespoň žvýkačku aby nepřibrala
![]()
Na seznamce sem zažil že ta samá holka mi na úplně stejný text odpověděla až podruhé na jedne seznamce normálně odpalkovala ( že sem tlustý chrochro ) a na druhé o pár týdnů déle se měla zájem sejít. ( Stejný fotky text všechno na profilu ) a zrovna taková co si myslí že je modelka ale když přišla řeč na domácí činnosti tak bych asi měl rohlík a salám 3* denně
a pro praktický život nepoužitelná. „Myslela že nabízí Porše leč byla to Felicie“. Asi sem používal málo gelu na vlasy
byla nejspíš na šampony ![]()
Ale ty NEJSI tlustá
A pokud cvičíš nepočítej, že půjdou tolik kg dolů, spíše se ti postava vyrýsuje, ona svalovina také něco váží. Zapracuj na svém myšlení a psychice, to je tvůj problém, ne nějaká blbá kila. Je to podřadné a mimochodem, ne každý chlap má rád vychrtliny. Mám vedle sebe muže, co má rád ženy krev a mléko, ne tlusté, ale ani „anorektičky“ a vím, že rozhodně není jediný pod sluncem. Takže pracuj na sobě po psychické stránce, dále cvič pro svůj dobrý pocit a kašli na kg, je to pouze nějaké číslo.
Já jen doplním, že nezadané 35+, které znám, tak nejsou nezadané kvůli vzhledu/váze. Naopak jsou to úspěšné, velmi atraktivní holky, ale složité povahy a asi přebíraly až přebraly.
@riccius píše:
Já jen doplním, že nezadané 35+, které znám, tak nejsou nezadané kvůli vzhledu/váze. Naopak jsou to úspěšné, velmi atraktivní holky, ale složité povahy a asi přebíraly až přebraly.
Ano, s tím souhlasím. Všechny mé kamarádky boubelky jsou vdané nebo zadané, některé dokonce opakovaně. A ty, co jsou dlouhodobě samy, ty jsou opravdu krásné, udržované, vzdělané a úspěšné. Ale znám je a vím, že neustále něco řeší a nejsou nikdy spokojené, mají přemrštěné nároky. Na rozdíl od těch víc při těle, co jsou spíš pohodářky.
Nevzdávej to, určitě na rande jdi. Pokud viděl fotku, tak je s tvým vzhledem asi spokojen. Pro spoustu chlapů velký zadek opravdu není žádná závada ![]()
@Petra Star píše:když ma uklizeno a navařeno ma dobrou povahu
Kdo je tlusty, ma doma delat sluzku, nebo cos tim svym prikladem chtela rict?
@MrsNorris píše:
Být domácí typ a vyžívat se v opečovávání domácnosti nesmí být součástí charakteristiky ženy? Nebo to chlap nesmí preferovat?
v prekladu mít uklizeno a navařeno ?
jak vidno , nejenže muže , ale taky najde .@PeBa12 píše:
Já myslim, že to berete moc doslovně, tohle tím pisatelka určitě říct nechtěla, spíš tím chtěla říct, že k čemu by byla chlapovi nějaká modelína která se neumí o nic postarat a je jen na ozdobu. To radši pár kg navíc, ale funkční do života
@JeckoKacko píše:
Tak pokud si to tva hlava neumela prebrat, vysvetlim to pro ty mene domyslivemuj muz me ma rad ne pro to, jak vypadam, ale dle toho, jak se nejen k nemu chovam… ze na nej myslim kazdy den, kdyz nakupuju, ze mu na svacinu koupim neco co ma rad - jsem starostliva a laskyplna a milujici zena, co sveho muze rada dela stastnym… je mu jedno, kolik mam kg, kouka na to, ze nejsem zlatokopka, ktera potrebuje 10 bot, 5 kabelek a mesicne utratit 5000 za sminky a hadriky…
proste idealni hospodyňka
@JiříkMazlík píše:
Utíkej na rande a buď svá. Každý má svůj vkus. A víc si sebedůvěry prosím. A chválím tě že jsi se do toho cvičení takhle dala už to je známka pevné vůle![]()
Baculky se většinou dokáží pratelsky bavit a je většinou i o čem a řeší spoustu jiných věcí než jestli může k obědu alespoň žvýkačku aby nepřibrala
Na seznamce sem zažil že ta samá holka mi na úplně stejný text odpověděla až podruhé na jedne seznamce normálně odpalkovala ( že sem tlustý chrochro ) a na druhé o pár týdnů déle se měla zájem sejít. ( Stejný fotky text všechno na profilu ) a zrovna taková co si myslí že je modelka ale když přišla řeč na domácí činnosti tak bych asi měl rohlík a salám 3* denně![]()
a pro praktický život nepoužitelná. „Myslela že nabízí Porše leč byla to Felicie“. Asi sem používal málo gelu na vlasy
byla nejspíš na šampony
co budes mít k večeři zalezi jen na tobě, ne na nějaké holce ze seznamky, co myslis?
@Venetia píše:
co budes mít k večeři zalezi jen na tobě, ne na nějaké holce ze seznamky, co myslis?
No on právě evidentně hledá tu hospodyňku ![]()
Jdi na rande a užij si to. Neupozorňuj na svoje nedostatky, musíš vyzdvihnout svoje přednosti.
Toto dělá tchýně, že upozorňuje na to, co se jí nepovedlo, co není dokonalé. Kdyby na to neupozornila, tak si toho ani nikdo nevšiml. Je to blbá vlastnost.
A hlavně mít zdravé sebevědomí, každá žena si musí být vědoma své ceny. Tak jak vnímáš sama sebe, tak tě budou vnímat i ostatní. Znám opravdu silné ženy, to ty vůbec nejsi a o zájem mužů si nemohou stěžovat, protože jsou pohodářky. Většinu chlapů odradí, když žena pořád řeší svou váhu a je z každého kila navíc na nervy. Samozřejmě jsou chlapi, kteří chtějí modelku, ale tam není o co stát, to není chlap pro život. Důležité je se hezky žensky obléknout, nechat vyniknout své přednosti a schovat nedostatky, pěkný účes a můžeš vyrazit.