Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@KackaDoup Tak jsem dneska zkusila perníčky podle tvého receptu a už jsou sežraný
Moc dobrý ![]()
@Libza píše:
@KackaDoup Tak jsem dneska zkusila perníčky podle tvého receptu a už jsou sežranýMoc dobrý
@KackaDoup ahoj, tak jsem udělala tohle těsto a budem zítra péct:-), zajímalo by mě, jak a kde je nejlépe uchovávat? ![]()
@aalvapp píše:
@KackaDoup ahoj, tak jsem udělala tohle těsto a budem zítra péct:-), zajímalo by mě, jak a kde je nejlépe uchovávat?
nejlepsi je plechova, plastova, doza, krabice…ale zadna veda, pernicky meknou cim dal vic a rozkladaji se v nem chute i na vanocnim stromku ![]()
@KackaDoup jj, plechovou dózu mám, to by šlo:-) a na jakým místě je nejlépe uchovávat? Perníčky jsou právě pro mě věda, každý rok je zkouším, buď nový recept, nebo uchování a na Vánoce jsou stejnak vždycky tvrdý ![]()
@KackaDoup píše:tak to jsem opravdu moc rada, pecu jiz 4 roky, a jsem taky moc spokojena
![]()
já se na ně chystám v týdnu ![]()
Takže nakonec jsme neodolali a jednu krabici perníčků s manželem snědli, jsou fakt skvělý ![]()
Nejlepsi josu slepene povidlama treba a namocene v dobre cokolade…ale i samotne ![]()
@KackaDoup píše:
Nejlepsi josu slepene povidlama treba a namocene v dobre cokolade…ale i samotne
holky nechte už toho, mám schovanou ještě jednu krabici a povidla v lednici ![]()
@KackaDoup píše:![]()
![]()
takže dneska došlo i na tu druhou krabici. Skóre - jsou v ní poslední tři sněhuláci, takže příští víkend jdu na další várku
Ke všemu jsem vypozorovala, že jsem jich nejvíc snědla JÁ ![]()
Ne nadarmo se říká, co si uvaříš (v mém případě upečeš) to si taky sníš ![]()
@vlasatá píše:
takže dneska došlo i na tu druhou krabici. Skóre - jsou v ní poslední tři sněhuláci, takže příští víkend jdu na další várkuKe všemu jsem vypozorovala, že jsem jich nejvíc snědla JÁ
Ne nadarmo se říká, co si uvaříš (v mém případě upečeš) to si taky sníš
Holky, jak dlouho to pečete? Peču na 160 7 minut, prní várka dneska hotová, už je sežraná. Upekla jsem tři zvonečky od tescomy a stromeček, už jsem to pověsila a dala na okno ![]()
@terinka4444 píše:
Holky, jak dlouho to pečete? Peču na 160 7 minut, prní várka dneska hotová, už je sežraná. Upekla jsem tři zvonečky od tescomy a stromeček, už jsem to pověsila a dala na okno
První várku jsem pekla na 160 9 min, další tři na 7 minut a byly lepší, mnohem křehčí ![]()