Nadýchané vysoké perníčky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5277
23.11.13 20:28

@KackaDoup Tak jsem dneska zkusila perníčky podle tvého receptu a už jsou sežraný :mrgreen: Moc dobrý :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
23.11.13 21:07
@Libza píše:
@KackaDoup Tak jsem dneska zkusila perníčky podle tvého receptu a už jsou sežraný :mrgreen: Moc dobrý :palec:
;) jsou desne jedle, a kdyz se delaji na vanoce tak pak se casem uz uplne rozpadaji na jazyku ;)
  • Citovat
  • Upravit
55
23.11.13 21:54

@KackaDoup ahoj, tak jsem udělala tohle těsto a budem zítra péct:-), zajímalo by mě, jak a kde je nejlépe uchovávat? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
23.11.13 21:57
@aalvapp píše:
@KackaDoup ahoj, tak jsem udělala tohle těsto a budem zítra péct:-), zajímalo by mě, jak a kde je nejlépe uchovávat? :think:

nejlepsi je plechova, plastova, doza, krabice…ale zadna veda, pernicky meknou cim dal vic a rozkladaji se v nem chute i na vanocnim stromku ;)

• Citovat
  • Upravit
55
23.11.13 22:04

@KackaDoup jj, plechovou dózu mám, to by šlo:-) a na jakým místě je nejlépe uchovávat? Perníčky jsou právě pro mě věda, každý rok je zkouším, buď nový recept, nebo uchování a na Vánoce jsou stejnak vždycky tvrdý :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
23.11.13 22:15
@KackaDoup píše: :) tak to jsem opravdu moc rada, pecu jiz 4 roky, a jsem taky moc spokojena ;) :kytka:

já se na ně chystám v týdnu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
24.11.13 18:57

Takže nakonec jsme neodolali a jednu krabici perníčků s manželem snědli, jsou fakt skvělý :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
24.11.13 20:16
@terinka4444 píše:
já se na ně chystám v týdnu :mrgreen:
:mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
KackaDoup
24.11.13 20:16

Nejlepsi josu slepene povidlama treba a namocene v dobre cokolade…ale i samotne ;)

• Citovat
  • Upravit
188
24.11.13 20:18
@KackaDoup píše:
Nejlepsi josu slepene povidlama treba a namocene v dobre cokolade…ale i samotne ;)

holky nechte už toho, mám schovanou ještě jednu krabici a povidla v lednici :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
24.11.13 20:19
@vlasatá píše:
holky nechte už toho, mám schovanou ještě jednu krabici a povidla v lednici :mrgreen:
:D :pankac: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
188
25.11.13 21:50
@KackaDoup píše: :D :pankac: :mrgreen:

takže dneska došlo i na tu druhou krabici. Skóre - jsou v ní poslední tři sněhuláci, takže příští víkend jdu na další várku :pankac: Ke všemu jsem vypozorovala, že jsem jich nejvíc snědla JÁ 8o

Ne nadarmo se říká, co si uvaříš (v mém případě upečeš) to si taky sníš :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
25.11.13 21:52
@vlasatá píše:
takže dneska došlo i na tu druhou krabici. Skóre - jsou v ní poslední tři sněhuláci, takže příští víkend jdu na další várku :pankac: Ke všemu jsem vypozorovala, že jsem jich nejvíc snědla JÁ 8oNe nadarmo se říká, co si uvaříš (v mém případě upečeš) to si taky sníš :D
:lol: :pankac: vsak pernicky nejsou zadne zlo ;)
  • Citovat
  • Upravit
69235
25.11.13 21:53

Holky, jak dlouho to pečete? Peču na 160 7 minut, prní várka dneska hotová, už je sežraná. Upekla jsem tři zvonečky od tescomy a stromeček, už jsem to pověsila a dala na okno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
26.11.13 20:13
@terinka4444 píše:
Holky, jak dlouho to pečete? Peču na 160 7 minut, prní várka dneska hotová, už je sežraná. Upekla jsem tři zvonečky od tescomy a stromeček, už jsem to pověsila a dala na okno :mrgreen:

První várku jsem pekla na 160 9 min, další tři na 7 minut a byly lepší, mnohem křehčí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí