Náhlé zvracení u dospělého v noci

Anonymní
22.4.23 08:16

Náhlé zvracení u dospělého v noci

Dobrý den, chtěla bych se zeptat.. zda máte někdo stejnou zkušenost a co by to mohlo být. Můj otec má Huntingtonovu choreu a byla mu diagnostikována před 6 lety. A já, jeho dcera, jsem jeho opatrovnik.

Teď tři dny zpět v noci náhle zvracel, ale jen vodu a žaludeční šťávy. Nějak jsem to neřešila, protože se to občas stává, že člověku není dobře. No ze včerejška na dnešek zvracel znovu. A tak si říkám, jestli to muže byt něco vážnějšího..

Už má problém s polykaním, tak by to mohl byt taky tento problém.
Ke specializovanému doktorovi jedeme až ve čtvrtek.
:(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
22.4.23 09:19

Můj otec zacal náhle zvracet minule utery, byl to slepak. Žádné bolesti neměl, jen zvracel, pak dobré q pak zas zvracel.. Asi bych jela k lékaři, může to být cokoliv a břicho není sranda.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.4.23 09:53
@Anonymní píše:
Můj otec zacal náhle zvracet minule utery, byl to slepak. Žádné bolesti neměl, jen zvracel, pak dobré q pak zas zvracel.. Asi bych jela k lékaři, může to být cokoliv a břicho není sranda.

Slepé střevo už nemá 15 let. Jinak by mě to taky napadlo, omlouvám se, že jsem to nenapsala do příspěvku.

• Citovat
  • Upravit
24770
22.4.23 18:42

Já bych teda aspoň zavolala na pohotovost. Má vážnou nemoc, tak bych to nepodcenila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová