Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Můj otec zacal náhle zvracet minule utery, byl to slepak. Žádné bolesti neměl, jen zvracel, pak dobré q pak zas zvracel.. Asi bych jela k lékaři, může to být cokoliv a břicho není sranda.
@Anonymní píše:
Můj otec zacal náhle zvracet minule utery, byl to slepak. Žádné bolesti neměl, jen zvracel, pak dobré q pak zas zvracel.. Asi bych jela k lékaři, může to být cokoliv a břicho není sranda.
Slepé střevo už nemá 15 let. Jinak by mě to taky napadlo, omlouvám se, že jsem to nenapsala do příspěvku.
Já bych teda aspoň zavolala na pohotovost. Má vážnou nemoc, tak bych to nepodcenila.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat.. zda máte někdo stejnou zkušenost a co by to mohlo být. Můj otec má Huntingtonovu choreu a byla mu diagnostikována před 6 lety. A já, jeho dcera, jsem jeho opatrovnik.
Teď tři dny zpět v noci náhle zvracel, ale jen vodu a žaludeční šťávy. Nějak jsem to neřešila, protože se to občas stává, že člověku není dobře. No ze včerejška na dnešek zvracel znovu. A tak si říkám, jestli to muže byt něco vážnějšího..
Už má problém s polykaním, tak by to mohl byt taky tento problém.

Ke specializovanému doktorovi jedeme až ve čtvrtek.