Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@def tak wobenzynem ničemu neuškodíš, jo určitě si ho vezmi, a přidej brufen nebo ibalgin, wobenzyn je proti otokům, ale bolest neřeší
Zkus chladit, ledovat. Ty 10 dní po artroskopii normáně chodíš? Já teda tři týdny po moc normálně nechodím. A oteklý to mám pořád od začátku. Pořád mi z něj vytahují vodu. Vem si prášek proti bolesti, dej ledový obklad. A hlavně to nenamáhej.
@kačka39 píše:
Zkus chladit, ledovat. Ty 10 dní po artroskopii normáně chodíš? Já teda tři týdny po moc normálně nechodím. A oteklý to mám pořád od začátku. Pořád mi z něj vytahují vodu. Vem si prášek proti bolesti, dej ledový obklad. A hlavně to nenamáhej.
Jj, všechno bylo bezva, ale z ničeho nic otok s bolestí větší jak před i po operaci. Asi je to zánět. Doktor řekl, ať to zkusím vymáčknout a nebo vydržet do zítra. 24 hodin ale nedám :/
@def Vymáčknout? Jako co, kam? To bych teda nedělala. Já v nemocnici dostala prášky proti bolesti s kterýma bys to určitě dal. Ale radši je beru jen když nemůžu vydržet. Ale jestli to nevydržíš, tak běž k jinýmu dr. protože to není normální. A máš to na omak horký? Zánět by byl.
@kačka39 píše:
@def Vymáčknout? Jako co, kam? To bych teda nedělala. Já v nemocnici dostala prášky proti bolesti s kterýma bys to určitě dal. Ale radši je beru jen když nemůžu vydržet. Ale jestli to nevydržíš, tak běž k jinýmu dr. protože to není normální. A máš to na omak horký? Zánět by byl.
Vymačkal jsem z toho pár lžiček bilociryho sajrajtu. Bolest neskutečná, ale drobna úleva přišla hned. Takže je to zánět.
@def A to ti vyteklo kudy? Já si to nedovedu představit, že bych z toho něco vymačkala. Jo u dr. mě z toho taky vymačkávali, ale předtím mi tam vrazil jehlu, tak to vytékalo tou jehlou. A bylo toho hodně
plná miska. Ale jestli to je zánět, tak by ti asi měli dát antibiotika. To bych šla hned, aspoň k obvodnímu.
@kačka39 píše:
@def A to ti vyteklo kudy? Já si to nedovedu představit, že bych z toho něco vymačkala. Jo u dr. mě z toho taky vymačkávali, ale předtím mi tam vrazil jehlu, tak to vytékalo tou jehlou. A bylo toho hodněplná miska. Ale jestli to je zánět, tak by ti asi měli dát antibiotika. To bych šla hned, aspoň k obvodnímu.
Vyteklo to dirkou u stehu.ATB už mám. Wobenzym pro jistotu taky. Tak už jen doufat.
@def Tak ať se Ti brzy uleví. Když to čtu, tak mě to bolí taky.
Ale neboj, brzy budem běhat jako srny.
Ahoj. Před 10 dny jsem absolvoval artroskopii menisku. Všechno se krásně hojilo a normálně jsem chodil - až do včerejška, kdy mi koleno nateklo a bolelo, až jsem nemohl vůbec usnout. Doktor ordinuje až zítra. Tak si říkám, nerozezenu to z nejhoršího Wobenzynem nebo něčím jiným?