Nahota

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12185
19.12.14 11:46

:hug: tak hlavni je, ze jinak syna milujes a jiste mu tu lasku davas od srdce najevo take, kdyz je oblecen. Do niceho se ale netlac nasilim, protoze syn to vyciti. Ve 2 letech asi jeste nepremysli tolik o tom, ze se s nim maminka mazli jen, kdyz je oblecen. Tak proste se s nim vice mazlit pred spanim, kdy je jiz oblecen v pyzamku, ci po probuzeni… :think: Ja nevim.. No, tak bych to asi delala ja, mit tento problem. Dobry napad si o tom popovidat s odbornikem. Urcite poradi, jak se spravne chovat a pomuze to prekonat. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
19.12.14 12:25
@Anonymní píše: …
Vadí mi i přítel, když doma chodí nahý (když nechce sexovat, tak se má přiobléct, ne?).

8o 8o 8o
Uf.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
19.12.14 12:31
@Anonymní píše:
Dnes jsem se velmi pohádala s mužem na téma „nahota dítěte“.....

Bohužel si myslím, že se ti vrátila Tvá negativní zkušenost s neužitím. Nemusíš si to uvědomovat, můžeš být na 1000% přesvědčená, že jsi s tím smířená, ale opak je pravdou. Všechny naše zkušenosti ovlivňují naši osobnost.

Muž ví, co se ti stalo? Zkus si s ním o tom znovu promluvit a říct, že si nad tím přemýšlela, a myslíš že má pravdu (protože jestli ti tvrdil, že na malým naháčovi není nic špatného, tak má pravdu), a že tě prostě asi nějak musí ovlivnovat to co se ti stalo, a ze se na to zkusis koukat jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
19.12.14 15:03

Zakladatelko, vnímání takových věcí je strašně individuální. Každý to bude mít jinak, ty to prostě máš takhle, nic si nevyčítej. Když si popovídáš s odborníkem, určitě tím nic nezkazíš, třeba ti to pomůže. Zatím to můžeš vyřešit tak, že budeš synovi dávat delší trička (nebo rozepnutá bodyčka), která zakryjí pindíka a nebudeš ho mít na očích. A když si syn bude s pindíkem hrát, tak ho přikryj dekou.
Můj osobní pohled - ročnímu synovi taky dávám pusu na zadek, nosím ho nahatého, nedělá mi to problém. Ale když jsem hlídala čtyřletého synovce, měla jsem ho dát rozespalého vyčurat a tudíž jsem mu potřebovala podržet a oklepat pindíka, tak se mi do toho taky dvakrát nechtělo a příště jsem tímto úkolem pověřila přítele, ať si to ošéfujou mezi chlapama. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
19.12.14 18:59

Já si myslím, že každému vadí něco jiného.. Když ti to vadí, tak to nedělej.. Objímat syna můžeše, kdykoliv.. Sice jsem to neslyšela, já mám 5 letého a i kdyžje nahý, tak mě to nevadí, ale každý má něco.. Mě zase ne, že vadí to ne, ale já třeba s dětmi si dávám pusu na tvář- ne na pusu, taky nevím proč to nedělám.. ne, že by jsem se nějak štítila nebo tak, ale prostě to nevyhledávám…
Co se týká chlapa, tak když přejde do koupelny a nebo pro prádlo, tak to beru normálně, ale asi bych taky chlapovi něco řekla, kdyby si šel namastit třeba chleba s máslem a stál v kuchyni s holým..a visícím.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
19.12.14 22:41

@kvaček a kdyby to bylo s holým a stojícím? ;-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
19.12.14 22:45

@Hoa Mai presne to mne take napadlo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5933
20.12.14 11:32
@Anonymní píše:
Kdysi mi můj dětský psychiatr říkal, že ta situace z mého dětství může mít dopad i za několik let na naprosto běžných věcech, ale rozhodně mě nenapadlo, že by toto byl zrovna ten dopad. Že mě budou obklopovat mnohé spoustece…

ahojky, jak tak pises, neco me napadlo… nemuze ten tvuj strach vyplyvat prave ze synovy bezprostednosti? bezprostrednost spociva jednak v uvolnenosti a jednak v tom, ze pohnutky nejsou ovladane… mozna je to prave neovladana sexualita ci jeji projevy, ktere te mohou vest k pocitu ohrozeni… jako kdyby se vse mohlo vymknout kontrole a stat se neco spatneho a tady se to mozna spojuje s tvymi neblahymi zkusenostmi… co myslis? kazdopadne, chci ti rict, ze je uzasny, ze mas na tyhle veci nahled a nestrkas hlavu do pisku… odbornik ti urcite pomuze rozklicovat tvoje pocity… snaz se jen do te doby, abys ze sebe nebyla tak zklamana… zadny rodic neni 100% a ty nijak neselhavas, naopak uvedomila sis, ze je neco, naka brzdicka v tobe… uvedom si, ze tohle nedokaze kde kdo…

preju ti, abyste si jako rodina uzily krasne vanoce, abyste se mrli porad tak radi… a v pristim roce tohle urco vyresis a pravdepodobne budes sama koukat, ze to nebude zas tak tezke…

:hug: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect