Nahota rodičů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28294
30.8.16 05:02
@Shaari90 píše:
Je fakt, že mám asi trochu „stíhu“ z toho, že na nás někdo zavolá sociálku. Máme takovou strašně zvědavou sousedku, co otevírá dveře skoro pokaždé, když k nám jde nějaká návštěva :roll: Navíc jak ve zprávách mluví o různých nařčeních ze sexuálního obtěžování dětí apod.
Prostě bych nerada, aby někdo začal řešit, že mě dítě doma vidí nahou.
Jinak se mi nechce úplně zakládat nové téma :mrgreen: ale třeba máte partnera, co hulí? :mrgreen: Já tomu svojemu zakazuju hulit poblíž naší bytovky, aby nějaká drbna právě tu sociálku nezavolala. I když je fakt, jestli by nějaká důchodkyně vůbec vůni trávy poznala :mrgreen: Co vůbec řeší sociálka jako problém?

Co blbnes prosim te? To jako myslis zcela vazne, ze se bojis ze vase sousedka a potazmo socialka bude resit, jestli doma chodite nazi a jestli otec kouri? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
30.8.16 05:45

Moc to řešíš ;) Před malou chodím v situacích (sprcha, převlékání atp.) nahá běžně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
30.8.16 06:51

Při převlékání, přecházení z koupelny atd to vůbec neřeším. Zdržela bych se nějakého předvádění inkriminovaných partií a trávení dlouhé doby nahatá, to mi nepřijde normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
30.8.16 08:56

Tak já půjdu trochu proti proudu :mrgreen: S nahotou problém nemám. Před chlapem doma chodím klidně nahá, to beru jako naprosto přirozenou věc. Ale, co si tak pamatuju z dětství, otec přede mnou nikdy nahej nechodil, mamka občas, pamatuju si i když jsem se s ní koupala, ale to jsem byla ještě hodně malá. Když už jsem byla starší, třeba kolem 6ti let, rodiče chodili oblečení pořád. Jako jasně, když bylo teplo otec chodil v trenkách a máti semtam jen ve spodním prádle, ale při převlíkání jsme se chodili oblíkat do soukromí, do koupelny jsme si nelezli a já jsem za to ráda. Stejně tak to budu dělat já až budu mít děti. Nahá před nima prostě chodit nebudu a myslím si že chlap taky ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
30.8.16 09:00

V tak malém věku bych nahotu vůbec neřešila. Alespoň to pak dceři přijde normální. Vždyť nahota je součást života.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
30.8.16 10:26
@Shaari90 píše:
Moji rodiče třeba doma nazí nechodili, tak možná proto se ptám v této diskusi… ovšem před partnerem nějak stydlivá nejsem, když jsme byli sami, chodila jsem doma v létě klidně nahá nebo jen v kalhotkách. Spíš mám takový přístup, že nahota je jen pro partnera :?

moji rodiče doma taky nechodili nazí, sem tam se semnou koupala máti ale to jsem byla hodně malinká, jinak chodili pořád oblečení aspoň ve spodním prádle. A problémy v partnerském životě fakt nemám, právě naopak :mrgreen: a taky nahotu beru tak že je to jen pro partnera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
30.8.16 10:45
@suvik píše:
Co blbnes prosim te? To jako myslis zcela vazne, ze se bojis ze vase sousedka a potazmo socialka bude resit, jestli doma chodite nazi a jestli otec kouri? 8o

tak byla řeč o trávě, pokud jsem dobře pochopila, ne o cigaretách..

Příspěvek upraven 30.08.16 v 20:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
30.8.16 20:02
@Shaari90 píše:
Jj, můj chlap si občas zahulí. Jen nechcu, aby hulil v blízkosti našeho domu. Pro jistotu. Hlavně kvůli těm drbnám.

popravdě za mě tohle vůbec, ani u domu, ani jinde a rozhodně ne kvůli drbnám :nevim: ale to není téma této diskuse

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
30.8.16 20:55

@Shaari90 Proč taky, je to droga. Stejně jako mi na veřejnosti bude vadit opilý člověk, tak mi bude vadit zhulený. O řízení vozu už nemluvím vůbec. Jinak si myslím, že ani léky, ani tráva, nejsou stálým řešením úzkostí, takže dle mého zbytečnost :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.8.16 21:16
@LuHr píše:
Mam 4 leteho syna. Nahotu neresim. Klidne za mnou chodi do koupelny a obcas i ted na wc. Nemam s tim problem. Vnima to normalne a bezne. Pamatuji si jen jednu vtipnou hlasku, kdy jsem byla ve sprse a byla jsem par dni neoholena, tak se na me diva a pta se:„Maminko, ty tam mas vousy, jaktoze tsm mas vousy?“ :lol: Jinak on to taky neresi, jen obcas mi rekne, kdyz se svleka do vany, ze se nesmim koukat. Ale to jen obcas a ve vane uz pak ok. :)
:mrgreen:
@j.a.n.i1 píše:
@LuHr Co vousy, me vlitla holka na wc pri ms… mami a ty tam mas bebi? Co si delala?

Me to syn taky udělal a chtěl mi pofoukat bebino. A prý „bolí to?“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.8.16 21:18
@ixule píše:
@Shaari90 Proč taky, je to droga. Stejně jako mi na veřejnosti bude vadit opilý člověk, tak mi bude vadit zhulený. O řízení vozu už nemluvím vůbec. Jinak si myslím, že ani léky, ani tráva, nejsou stálým řešením úzkostí, takže dle mého zbytečnost :nevim:

Jenže toho zhulenyho ani nepoznáš, pokud nehuli 6 X denně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
30.8.16 21:26

@MilijonDolarBejby to je jedno, prostě bych tohle u otce svého dítěte neschvalovala. Nicméně to jsem já, ostatní ať si myslí a dělají co chtějí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.8.16 21:40
@ixule píše:
@MilijonDolarBejby to je jedno, prostě bych tohle u otce svého dítěte neschvalovala. Nicméně to jsem já, ostatní ať si myslí a dělají co chtějí :)

No tak ja s tebou souhlasím. Kdyz občas a ne doma, tak by mi to ani nevadilo. Ale ex hulil několikrát denně. Doma, v práci, kdyz řídil… :roll: To byl taky jeden z důvodů rozvodu, i kdyz asi ten nejmenší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
30.8.16 21:45

@MilijonDolarBejby Jako mě vadí i cigarety, hrozně mi to smrdí a to jsem kouřila taky hodně moc let :nevim: Manžel přestal se mnou, pak po čase začal, zapálil si tu a tam jednu dopoledne v práci a i když se práci převléká a sprchuje, poznala jsem to a dost mi to vadilo, takže cokoliv jiného, to už vůbec ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.8.16 23:40
@ixule píše:
@MilijonDolarBejby Jako mě vadí i cigarety, hrozně mi to smrdí a to jsem kouřila taky hodně moc let :nevim: Manžel přestal se mnou, pak po čase začal, zapálil si tu a tam jednu dopoledne v práci a i když se práci převléká a sprchuje, poznala jsem to a dost mi to vadilo, takže cokoliv jiného, to už vůbec ne :mrgreen:

Chápu tě

@Shaari90 píše:
Já vím, že tráva není řešení problému, ale co mám dělat? Doktoři předepíšou prášky, tam se asi pomoci člověk moc nedočká. Můj chlap zas nějakým léčitelům moc nevěří. Chtěla jsem ho dostat k jedné léčitelce, ale bezúspěšně :( On má svoji trávu a je spokojený :? Právě můj muž měl silné žaludeční nevolnosti psychického původu, křeče v břiše, zvracení, chyběl kvůli tomu i v práci,… byl na gastru, tam další prášky, které žaludeční problémy trochu zmírnily, ale nevyřešily, když u něho jde hlavně o tu psychiku. Ono to není tak snadné najít nějaké řešení. Můj muž měl dost problematické dětství… tam to asi někde začalo.

No.. Ideální to není, ale co už

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect