Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Burj Chalifa
Doufám, že na té fotce nejsi ty. To bych, se asi neubránila. Baba, jako hora a ten výraz.
![]()
@MambaJ píše:
@Burj Chalifa
Doufám, že na té fotce nejsi ty. To bych, se asi neubránila. Baba, jako hora a ten výraz.![]()
![]()
Ne, opravdu své soukromí nikde nezveřejňuji, ani v televizi, ani tady.
@Burj Chalifa píše:
Ne, opravdu své soukromí nikde nezveřejňuji, ani v televizi, ani tady.
Předpokládám, že jsi starší.??
![]()
Holky v tom úplně prvním díle, věříte tomu, že to je její frajer?
![]()
@LadyPet píše:
Holky v tom úplně prvním díle, věříte tomu, že to je její frajer?![]()
Myslím, že když se poznaly, byl opilej ![]()
@MambaJ To minimálně
Celkově prostě oba působili, jak z jinýho světa, vůbec mi k sobě nešli.. i to chování mi přišlo umělý ![]()
@MambaJ píše:
Myslím, že když se poznaly, byl opilej
On byl taky žena?
@LadyPet píše:
@MambaJ To minimálněCelkově prostě oba působili, jak z jinýho světa, vůbec mi k sobě nešli.. i to chování mi přišlo umělý
@MambaJ Jojo, koukala
Tahle mi přišla přesně typově jak Bridget Jones ![]()
Ahoj holky, vtipný pořad, opravdu se někdy musim smát
.ALe je i inspirující-inspiroval mě k nákupu pár hader
.
Chci se vás zeptat, můžeme tu snad řešit i naši módu že
, jestli se hodí šedá kabelka k černé a vůbec jestli se k něčemu hodí. Narazila jsem na jednu pěknou a nevím aby to nevypadalo blbě. ![]()
@ametyst já zas řeším, jestli si mám koupit větší barevně hodně výraznou kabelku, z barev připadá v úvahu růžová, možná oranžová, zelená, modrá… nechodím moc výrazně oblékaná, oživilo by to ![]()
dej odkaz s kabelkou ![]()
@Ušoplesk pokusím se najít
. Jo já myslim že určitě si jednu výraznější kabelku kup. Já mam jednu červenou-na mě už je to docela hodně-bojím se být výrazná ale učím se to
,a mam ji uplně nejradši a pořád ji nosím-k džínům tmavým vypadá dobře-a navíc já mam červený balerínky tak je to pěkný. Když už tak bych si koupila třeba růžovou nebo zelenou
![]()
@Ušoplesk píše:
@ametyst já zas řeším, jestli si mám koupit větší barevně hodně výraznou kabelku, z barev připadá v úvahu růžová, možná oranžová, zelená, modrá… nechodím moc výrazně oblékaná, oživilo by todej odkaz s kabelkou
Oranžová ![]()
@MambaJ netuším, škoda, těšila jsem se, ty chlapy, co opakují, jsem viděla a znovu o ně nestojím, hrozní „sympaťáci“… zrovna se dívám na ty, co byly dneska 18,55 na wau, někdy z loňského léta