Nákupné maniačky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1826
29.4.14 19:08

@Burj Chalifa
Doufám, že na té fotce nejsi ty. To bych, se asi neubránila. Baba, jako hora a ten výraz. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
29.4.14 19:14
@MambaJ píše:
@Burj Chalifa
Doufám, že na té fotce nejsi ty. To bych, se asi neubránila. Baba, jako hora a ten výraz. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ne, opravdu své soukromí nikde nezveřejňuji, ani v televizi, ani tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
29.4.14 19:16
@Burj Chalifa píše:
Ne, opravdu své soukromí nikde nezveřejňuji, ani v televizi, ani tady.

Předpokládám, že jsi starší.?? :andel: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3973
29.4.14 19:36

Holky v tom úplně prvním díle, věříte tomu, že to je její frajer? 8o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
29.4.14 19:55
@LadyPet píše:
Holky v tom úplně prvním díle, věříte tomu, že to je její frajer? 8o :lol:

Myslím, že když se poznaly, byl opilej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3973
29.4.14 20:08

@MambaJ To minimálně :mrgreen: Celkově prostě oba působili, jak z jinýho světa, vůbec mi k sobě nešli.. i to chování mi přišlo umělý :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
29.4.14 20:10
@MambaJ píše:
Myslím, že když se poznaly, byl opilej :mrgreen:

On byl taky žena?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
29.4.14 20:11
@LadyPet píše:
@MambaJ To minimálně :mrgreen: Celkově prostě oba působili, jak z jinýho světa, vůbec mi k sobě nešli.. i to chování mi přišlo umělý :nevim:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a co dneska, už ses dívala, já se teprve chystám. :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3973
29.4.14 20:32

@MambaJ Jojo, koukala :mrgreen: Tahle mi přišla přesně typově jak Bridget Jones :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
3.6.14 21:42

Ahoj holky, vtipný pořad, opravdu se někdy musim smát :mrgreen:.ALe je i inspirující-inspiroval mě k nákupu pár hader :D.
Chci se vás zeptat, můžeme tu snad řešit i naši módu že :), jestli se hodí šedá kabelka k černé a vůbec jestli se k něčemu hodí. Narazila jsem na jednu pěknou a nevím aby to nevypadalo blbě. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2186
3.6.14 21:51

@ametyst já zas řeším, jestli si mám koupit větší barevně hodně výraznou kabelku, z barev připadá v úvahu růžová, možná oranžová, zelená, modrá… nechodím moc výrazně oblékaná, oživilo by to :nevim:

dej odkaz s kabelkou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
3.6.14 21:57

@Ušoplesk pokusím se najít :). Jo já myslim že určitě si jednu výraznější kabelku kup. Já mam jednu červenou-na mě už je to docela hodně-bojím se být výrazná ale učím se to :mrgreen:,a mam ji uplně nejradši a pořád ji nosím-k džínům tmavým vypadá dobře-a navíc já mam červený balerínky tak je to pěkný. Když už tak bych si koupila třeba růžovou nebo zelenou :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
3.6.14 22:13

Nevíte kdy budou premiérové díly? Nebo je to už všechno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6078
3.6.14 22:16
@Ušoplesk píše:
@ametyst já zas řeším, jestli si mám koupit větší barevně hodně výraznou kabelku, z barev připadá v úvahu růžová, možná oranžová, zelená, modrá… nechodím moc výrazně oblékaná, oživilo by to :nevim:dej odkaz s kabelkou ;)

Oranžová :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2186
3.6.14 22:24

@MambaJ netuším, škoda, těšila jsem se, ty chlapy, co opakují, jsem viděla a znovu o ně nestojím, hrozní „sympaťáci“… zrovna se dívám na ty, co byly dneska 18,55 na wau, někdy z loňského léta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí