Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Mivam v kabelce ty mokré ubrousky nebo i suché kapesníky.
Takže když byl mokrý tak jsme utrela a bylo.
Na špinavý vozík jsme štěstí neměli, když tak obcas mokrý, že na něj pršelo.
Kluky dávám na vozík od doby, kdy uměli sedět. Vozíky nejsou nijak zvlášť čisté a děti je osahávají a jedí rohlíky, ale nejsem fiflena s desinfekcí v ruce. Myjeme ruce až doma.
Asi půjdu proti proudu, ale než ročního syna do vozíku posadím, tak vozík otřu sanytol ubrouskama. Přeci jen na něj sahá kdekdo a malé dítě strká všechno do pusy. Ať si myslí kdo chce co chce, ale taková žloutenka by se tak chytit mohla ![]()
@MamkaNikča píše:
Zdravím, Já už dlouho přemýšlím komu se svěřit a tím otevřít diskuzi. Všichni známe nákup potravin s dětma. Synovi se blíží 9m. Už pěkně a sám sedí. Do ted semnou jezdil nakoupit manžel a jezdil z kočárkem, a nebo jsme měli šátek. Říkám jak se těším až prcka dám do košíku dám mu rohlík do ruky a budu moct jet sama. A je to už delší doba co si všímám jak košíky v Krámech jsou hrozně špinavé, Kolikrát se mu nechci ani do něj sáhnout a dávat jídlo, natoš do něj dát dítě která si furt strka ruce do pusy. Jak to vidíte vy? Nejsem jen přecitlivělá? Nebo jen v našem městě jsou takové prasata?
viditelne spinave voziky nemame, ale bakterie a viry opravdu okem nerozlisim a ty tam 100% jsou. Deti casto madlo klidne olizou. Muzes otirat desinfekcnima ubrouskama, nebo rezignovat.
Příspěvek upraven 28.07.16 v 15:02
@MamkaNikča píše:
Zdravím, Já už dlouho přemýšlím komu se svěřit a tím otevřít diskuzi. Všichni známe nákup potravin s dětma. Synovi se blíží 9m. Už pěkně a sám sedí. Do ted semnou jezdil nakoupit manžel a jezdil z kočárkem, a nebo jsme měli šátek. Říkám jak se těším až prcka dám do košíku dám mu rohlík do ruky a budu moct jet sama. A je to už delší doba co si všímám jak košíky v Krámech jsou hrozně špinavé, Kolikrát se mu nechci ani do něj sáhnout a dávat jídlo, natoš do něj dát dítě která si furt strka ruce do pusy. Jak to vidíte vy? Nejsem jen přecitlivělá? Nebo jen v našem městě jsou takové prasata?
viditelne spinave voziky nemame, ale bakterie a viry opravdu okem nerozlisim a ty tam 100% jsou. Deti casto madlo klidne olizou. Muzes otirat desinfekcnima ubrouskama, nebo rezignovat.
Zajimalo by me, jak to delala moje mama. Ja v tom snad nikdy nesedel.
@MTB píše:ženská byla obyčejný prase.
Mne treba vytocilo to, jak jedna maminka dala sve dite primo do kosiku kam se dava nakup, ditko melo boty od blata. Kdyz jsem mamince neco rekl, tak byla sprosta.
Venku na hristich zase se.rou ptaci a ze by nekdo ouzkostlive otiral klouzacku jsem si nevsimla. Jasne ze nenecham vedome dite ozuzlavat vozik, ale abych ho pokazdy drbala
Vlastne bych si prala mit takovyho casu na podobne..tyhlety..drobne zalezitosti vsedniho dne, kulantne receno.