Nakupování na sportsdirect.com

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3311
17.7.14 06:01
@cereva píše:
Nebyla jste se některá podívat na jejich pobočce v Praze na Zličíně, mají-li stejné ceny? :nevim:

Byla jsem se podivat a ceny jsou o dost vyssi nez na netu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
31.1.16 18:50

Reklamace

Já jsem na reklamaci ze sportsdirectu čekala skoro 2 měsíce a ještě mi nevrátili peníze za vynaložené poštovné jako je už obvyklé v ČR. Teď už to řeším, že nakupuji jen přes levnyoutlet.cz, kde mají stejné zboží jako na SD, akorát s menší přirážkou, ale nižší poštovné a hlavně bezproblémové řešení reklamace( již jsem měla 1) je bezproblémové.
Jinak v prodejnách SD jsou ceny o dost vyšší než na netu nebo v prodejnách v UK :(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
10.2.16 20:24

Ahoj, prosím zkušené o radu. Objednala jsem ze Sportsdirect Converse tenisky - velikost 7. Přišly, jsou nádherné, ale v krabici s vel. 7 jsou boty vel. 5. Jak to řešit? (psala jsem jim přes kontaktní formulář, ale nikdo se neozval). Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
24.2.16 18:42
@iveta299 píše:
Ahoj, prosím zkušené o radu. Objednala jsem ze Sportsdirect Converse tenisky - velikost 7. Přišly, jsou nádherné, ale v krabici s vel. 7 jsou boty vel. 5. Jak to řešit? (psala jsem jim přes kontaktní formulář, ale nikdo se neozval). Díky

Nově tam píší, že máš využít odpovědní formulář kam se vypisuje informace o zásilce(číslo obj., artiklové číslo) a zaškrtává se důvod reklamace. Tuto zásilku bys měla odeslat zpět do Anglie na adresu, která je tam uvedená.

Andrea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
24.2.16 18:44

@AndyNova nojo, jenže poštovný do Anglie mě vyjde na 437 Kč :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.3.16 13:53

Dobrý den, je tady prosím někdo, kdo má zkušenosti s vracením zboží do SD? Jak jste posílali? Českou poštou nebo pomocí jiné služby? A za jak dlouho vrátili peníze? V odpovědním formuláři jsem nenašla číslo účtu, takže to chápu tak, že to vratcí automaticky tam, odkud to strhli? Za Vaše zkušenosti děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
17.3.16 11:13

Dobrý den, chtěla bych se zeptat omylem jsem do košíku dala věc v předobjednávce, jak postupovat abych na zbytek věcí nemusela čekat až do června?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
17.3.16 11:27
@Talena píše:
Ahoj, tak my taky objednáváme ze sportsdirectu.com, ale tedka jsme narazili na problem a cekali jsme na balik skoro mesic. Spocivalo to v tom, ze pokud tam bylo objednane neco PRE-ORDER, tak u toho zbozi je vzdycky napsane, ze to treba bude az k 30.11.2011, takze kdyz toto zbozi je v objednavce, tak to blokuje cely balik a poslou to az po tomto datumu. Nakonec jsme s nimi komunikovali mailem a pozadali jsme je o storno PRe-order items, aby nam balik poslali co nejdrive (vsichni objednavatele uz byli nervozni, kde to je).

Stalo se mi to samé, bohužel zboží mají naskladnit až za 3 měsíce, vyšli vám vstříct a odeslali balíček bez předobjednávky? Také tam nemám věci jen já a prto jsem zoufalá co teď s tím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
7.12.17 07:04

Výměna zbozi

Ahojky, prosím nemá někdo zkušenost s výměnou na ŠD? :)
Je mi jasný že budu platit poštu tam ale to co mi budou posílat zpět platí oni?..
děkuji!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TAPTINKA
7.12.17 11:40
@DomčaRam píše:
Ahojky, prosím nemá někdo zkušenost s výměnou na ŠD? :)
Je mi jasný že budu platit poštu tam ale to co mi budou posílat zpět platí oni?..
děkuji!!

Ahoj,

omlouvám se za inko, jsem v práci.

Nevracím - vždy se najde v práci někdo, kdo koupí - případně kamarádky, v nouzi dám někam na net. Posílala sem segruši do UK brambůrky - váha cca 1kg max a platila poštovné 600!!! :zed:

Jinak dám tip, zjistili jsme před měsícem - naházej si věci přes český SD, ale až budeš platit zůstaň na anglickém - velmi významný rozdíl v částce 8o A to nejen na poštovném.

Včera jsem objednávala, přes český stránky poštovné 502 Kč, přes anglické 9,90 Kč. Což když nadnesu je 300 Kč, při aktuálním kurzu. Na celkové objednávce 18 položek ušetřeno cca 800 Kč :dance:

• Citovat
  • Upravit
TAPTINKA
7.12.17 11:43
Včera jsem objednávala, přes český stránky poštovné 502 Kč, přes anglické 9,90 Kč.

Liber, samozřejmě. Omlouvám se :roll:

• Citovat
  • Upravit
2
21.12.17 17:51

Špatná zkušenost se sportsdirect

Dne 7.11. jsem objednala z outletu SPORTSDIRECT oblečení - na stránkách bylo všechno, co jsem chtěla - měli, jen jedna mikina měla být dodána na sklad až 25.11., myslela jsem si, že je do vánoc času dost a tak jsem čekala. Dne 26. 11.jsem se podívala na stránky, jak je to s tou mikinou, tam bylo, že bude dodána na sklad 20.12. Tak jsem to začala řešit, zrušila jsem tuto položku a objednala jinou. Čekala jsem několik dní než potvrdili, že objednávku změnili. 16.12. mi přišla potvrzená objednávka, chybělo až 5 věcí, které už neměli a vyzvedli si peníze. Tak jsem se s tím smířila, že objednávka nebude celá, to bych mohla asi čekat do nekonečna než by to zas doplnili, nevím jaký v tom mají systém, a čekala na balík. Dneska, když jsem se nedočkala, že by něco přišlo, jsem znova do outletu napsala, ty mi odepsali, že se asi zásilka ztratila, jestli chci novou objednávku, co jim zbylo na skladě nebo vrátit peníze, tak jsem napsala o peníze a teď zas budu čekat, jestli mi je vůbec vrátí. Víckrát si už u nich nic neobjednám. V Čecách outlety, při objednávce nad 2000,–Kč, mají poštovné zdarma a tady se ještě platí, to mě mělo od objednávky odradit. Dostala jsem za vyučenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
11.6.21 09:19

Objednávka ze Sportsdirect z UK

Ahoj, neobjednával někdo v roce 2021 zboží ze Sportsdirect, případně z jiného obchodu z Anglie? Pokud ano, kolik byla zhruba hodnota objednávky? Platili jste clo nebo DPH? Já úplně zapomněla, že už není Británie v EU. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
11.6.21 11:02
@janak83 píše:
Ahoj, neobjednával někdo v roce 2021 zboží ze Sportsdirect, případně z jiného obchodu z Anglie? Pokud ano, kolik byla zhruba hodnota objednávky? Platili jste clo nebo DPH? Já úplně zapomněla, že už není Británie v EU. :zed:

DPH 21 %. CLO se na zboží z UK nevztahuje. Plus poplatek za proclení kolem 500,—

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák