Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj
mam dotaz na ty, ktere ziji v UK, kde je Primark..
Holky, uz jsou v Primarku zimni veci? Cili teplejsi leginy, teple ponozky, puncochace, svetry atd? Jak pro me, tak detske pro dcerku.
Loni jsem tam byla v listopadu a uz jsem ty veci kupovala, letos chci jet do 14ti dnu a doufam, ze uz tam zimni veci budou.
Dekuji.
Ahoj,tak na tebe nevim
,ale na deti uz zimni veci maji.Minuly tyden jsem holce kupovala zimni bundu a klukovi taky,takze by je uz meli mit i na dospele.
Pardon za vstup
Taminkooooo vezmi mě sebou ![]()
my byli loni v říjnu a taky jsme Primark vykoupili ![]()
Petra Z píše:
Pardon za vstup
Taminkooooo vezmi mě sebou
my byli loni v říjnu a taky jsme Primark vykoupili
klidne te vezmu ![]()
Ja jak se znam vykoupim Next a Primark ![]()
Jedu ale na vice dni a chci videt i jine casti nez Oxford street ![]()
vveronikaa píše:
Já jedu zítra do Londýna, tak pak poreferuju, co měli:-)
jeee super, tak urco dej vedet.
Petra Z píše:
Taminko…Tak tu jedinou jsem minule neviděla
No vidis a ja byla v Londyne 2× a videla jsem JEN Oxford street…Samozrejme i cinskou ctvrt, ale na pamatky proste nebyl cas ![]()
No já já když jsem kdysi žila v UK,3 roky,tak jsem Londým viděla ai 5krát.....a to jsem bydlela kousek ![]()
Letíš???a sama nebo s rodinkou??
Holky Jééé vemte mě taky sebou do Primarku nakupovat
vy co jste taky posedlý nakupy v Primarku zkoušeli ste už i Primark v německu jestli je to podobný jako v Londýně?
Petra Z píše:
No já já když jsem kdysi žila v UK,3 roky,tak jsem Londým viděla ai 5krát.....a to jsem bydlela kousek
Letíš???a sama nebo s rodinkou??
Letim letim, asi z Katowic, bo je tam velmi dobry casovy odlet.
A sama, malou tahat urco nebudu, chci si to uzit, ja jak jsem v Primarku, tak nevidim, neslysim a jen beru beru beru
![]()
Klaho ja v Nemecku v Primarku nebyla a jako nerikam, ze jsem posedla nakupy jen tam, to jak jsem v Nextu nebo v Gapu tak nekupuji taky, ale to ja delam i u nas v sekaci. ![]()
Jen v tom Primarku se mi libi, ze mam hooooodne dlouhy ucet za 100 liber a v Nextu/Gapu mam za 100 liber ctyri polozky. ![]()
Jasne ja to brala taky s nadsázkou
Mám kamarádku , která nakupuje jen v Primarku a letá tam sand každý 3 měsíce. Já tak dvakrát do roku a to právě na leto a zimu. Naposledy jsme byla v březnu ,ale ted když jsem už v 36 týdnu tak to nejde. Ale chystám se za pul roku si taky udělat radost:-)) ppro mě a malého.
Já to dělam vždy tak, že letim ráno a odpoledne se vrátím. Hlavně přes wizzair( vminulosti to byl hlavně Skyeruope), ty mají dobré raní a večení lety. Udělal jsem to i tak, že jsem zustala v Lutonu, tam je taky velký Primark a neplatíš zbytečně cestu do Londýna.
klaha píše:
Jasne ja to brala taky s nadsázkouMám kamarádku , která nakupuje jen v Primarku a letá tam sand každý 3 měsíce. Já tak dvakrát do roku a to právě na leto a zimu. Naposledy jsme byla v březnu ,ale ted když jsem už v 36 týdnu tak to nejde. Ale chystám se za pul roku si taky udělat radost:-)) ppro mě a malého.Já to dělam vždy tak, že letim ráno a odpoledne se vrátím. Hlavně přes wizzair( vminulosti to byl hlavně Skyeruope), ty mají dobré raní a večení lety. Udělal jsem to i tak, že jsem zustala v Lutonu, tam je taky velký Primark a neplatíš zbytečně cestu do Londýna.
Tak ja litam take 2× za rok, vzdy jaro a podzim, ted jsem cekala az bude doplnena zimni kolekce Next a nakoupim.
Jako treba ten Primark, ja miluji ty ceny, treba trojpack ponozek pro malou za libru a pro sebe zimni teple ponozky na doma taky za libru..Chlap se tomu divi a rika mi, proc radeji neusetrim na letence a tady si nekoupim ponozky za 500kc
No on to proste nechape!! Ja mam vzdy takovou radost, kdyz nakoupim spoustu veci za malo penez.
Jinak ja litam taky vzdy rano a vecer se vracim, jednou jsem tam spala primo u Oxford st., ale nechce se mi davat tolik penez za ubytko.
Taky litam z Wizzair, ale stve me ten kufr, ja to kupuji online a chtela bych si zaplatit online zavazadlo az na cestu zpet, ale nejde mi to a furt mi to haze na obe cesty ![]()
Jo a kde je tam v Lutonu ten Primark?
A na ten nemecky jsem koukala, celkem kus od nas, ale vypada to, ze ceny maji podobne jako v UK.
Taminka. S těmi ponožkami to znam taky. Ale naposledy když jsem si je tam kupovala za 2 libry ten 7 - pack, tak mi přišli umělý. Nějak jsme pri nakupu to nezkoumala,ale doma kdyz jsem oblikla tak to nebylo ono. I přitel mi řikal, že ty ponožky jsou nějaký umělý, tak si dej pozor , ja to priště radši prozkoumam.
Jinak s tím zavazadlem moc nevím, ja se snažim to vse doslova „narvat“ do přiručního zavazadla. Pak jen vím, že si mužeš prikoupit jestě online, ale to jsem nezkoušela. Jsem s řikala, ze je to stějně drahy, tak jsme si řikala, že kdybych to přehnala, tak si to pošlu domu poštou a vyjde to o hodně levněji.
Jinak v tom Lutonu je to v shopping mall
http://www.themall.co.uk/…n/index.aspx, je tam obrovský obchodák a je tam i Primark. Z letiště na tu hlavní třidu George street je to asi 10 mint a je to za 2 libry. Naposledy jsem byla docela v šoku, jelikož už z lutonu do londýna to stojí tam i zpět 20 liber, to uz je dost.
diky za odkaz, vypada to, ze je tam spousta obchodu, ale ja hrozne rada nakupuji v Gap a ten tam neni. ![]()
Je ale pravda, ze kdyz letim na otocku, tak jem ta cesta z letiste do mesta trva tak hodku a pak zase zpet a clovek si to musi velmi dobre naplanovat.
Minule jsem rano chytla super vlak, ze jsem byla za 20minut ve meste, tak jsem si rikala, ze mam spoustu casu a zpet jsme chytla vlak, ktere zastavoval snad kazdou minutu a jela jsem pres hodinu a pak jeste autobus a jsem myslela, ze nestihnu letadlo ![]()
A pak jsem prave kupovala to zavazadlo jen na cestu zpet a stalo to 44liber ![]()
Jo a u me by prirucni zavazadlo neproslo, ja jsem si prave musela minule koupit v Primarku kufr, bo bych to nemela kam narvat.
Jizdenku si kupuji celodenni a fakt je celkem draha, takze ty dve libry jsou proti tomu nic.
Na ten shop mall jede bus primo od letiste?