Pro žijící v UK - Primark - zimní věci?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
569
8.10.11 16:57

S tim zavazadlem jsem to myslela tak, že se dá po rezervaci dokoupit. Nevim jestli se necháváš odbavit online? nejsem si jistá, ale myslím si, ze kdyby jsi přiletěla a pak si ho na tu zpáteční cestu dokoupila přes net, ze ti vyjde právě levněji. Na tom letišti pokud chceš doplatit zavazadlo je to opravdu moc drahé.

Jinak jsem zjistila, ze spousta věci v těch znamých obchodech se dá už nakoupit online , ja mám zase ráda new look, dorothy perkins a to uz si muzes zasilat rovnou do čech. A myslím si že GAP taky , podivej se na jejich stránky a pokdu víš a znaš velikost, která ti sedí tak by ti to vyšlo levněji :-)
Jinak ten obchodák je na hlavní třide te George street A přimo i Primark má vchod z té hlavní třidy a hlavně to tam není tak hekticky jak na te Oxford street. Luton není velky tak že by jsi se tam neztratila :lol: Z letiště se jede normálně jejich mistní linkou. Já jsme se nejdřive zeptala řidiče jestli jede do centra Lutona. A myslím si, ze to byla zastávka právě hned za těmi autobusy co jezdili k tomu nadraži.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
8.10.11 18:44
klaha píše:
S tim zavazadlem jsem to myslela tak, že se dá po rezervaci dokoupit. Nevim jestli se necháváš odbavit online? nejsem si jistá, ale myslím si, ze kdyby jsi přiletěla a pak si ho na tu zpáteční cestu dokoupila přes net, ze ti vyjde právě levněji. Na tom letišti pokud chceš doplatit zavazadlo je to opravdu moc drahé.Jinak jsem zjistila, ze spousta věci v těch znamých obchodech se dá už nakoupit online , ja mám zase ráda new look, dorothy perkins a to uz si muzes zasilat rovnou do čech. A myslím si že GAP taky , podivej se na jejich stránky a pokdu víš a znaš velikost, která ti sedí tak by ti to vyšlo levněji :-)
Jinak ten obchodák je na hlavní třide te George street A přimo i Primark má vchod z té hlavní třidy a hlavně to tam není tak hekticky jak na te Oxford street. Luton není velky tak že by jsi se tam neztratila :lol: Z letiště se jede normálně jejich mistní linkou. Já jsme se nejdřive zeptala řidiče jestli jede do centra Lutona. A myslím si, ze to byla zastávka právě hned za těmi autobusy co jezdili k tomu nadraži.

jj vzdy se odbavuji online.

Jinak jo, vsimla jsem si, ze je spousta znacek co se zasilaji do CR, ale ja preferuji, kdyz si muzu veci osahat, at vim material a navic me stve, ze kdyz koupim velikost treba na 3 roky, tak nektere jsou jak na petilete decko a nektere jsou moc male.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65468
8.10.11 20:03

Jen mimo…
po nákupu v Primarktu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
8.10.11 20:24
Petra Z píše:
Jen mimo…
po nákupu v Primarktu :mrgreen:
:palec:
mmch ty velmi teple ruzove ponozky vlevo mam taky :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65468
9.10.11 08:56

Taminko…jo???jsou super vid :lol:
No já loni v říjnu dostala Londýn k narozkám,byla jsem se ségrou a kamarádka co ta bydlí nás vzala do Prim.–já to před tím vůbec neznala :wink:
No letos ai Londýn nebude :cry: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
9.10.11 11:47
Petra Z píše:
Taminko…jo???jsou super vid :lol:
No já loni v říjnu dostala Londýn k narozkám,byla jsem se ségrou a kamarádka co ta bydlí nás vzala do Prim.–já to před tím vůbec neznala :wink:
No letos ai Londýn nebude :cry: :mrgreen:

jo jsou super a zase si chci neco podobneho koupit.
Jak to, ze letos asi Londyn nebude? Tak pojed se mnou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65468
9.10.11 13:19

No když ty letíš na dýl ne???ji psala…na jak dlouho??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65468
9.10.11 13:20

Tady bundička z Primarktu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
9.10.11 14:07
Petra Z píše:
No když ty letíš na dýl ne???ji psala…na jak dlouho??

no chtela jsem jet na par dni, 2-3 dny, ale nevim, mozna poletim jen na nakupy.
Jen ty bys zrejme letela z Prahy a ja z Katowic, takze bychom se musely sejit az v Londyne. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65468
9.10.11 14:42

No to by jsme museli…
a s mou anglinou by jsme se nepotkali :mrgreen:
kde je Primarkt kde nakupuješ???my byli někde u Wembley stadionu–teda snad to píšu dobře :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
9.10.11 14:59
Petra Z píše:
No to by jsme museli…
a s mou anglinou by jsme se nepotkali :mrgreen:
kde je Primarkt kde nakupuješ???my byli někde u Wembley stadionu–teda snad to píšu dobře :oops:

no tak ja nakupuji na Oxford street, ale jak tu bylo psano, chtela bych se podivat do toho Lutonu.

Mmch ja myslela, ze kdyz jsi bydlela v UK< ze umis anglicky dobre…Ale neboj, urco bychom se potkaly, ja bych te s tou svou nasla. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65468
9.10.11 19:27

Taminko,byla jsem tam od roku 1995-1998 a jela jsem tam a neuměla jsem ani slovo…
tak jsem se naučila a tźa tu dobu zase zapoměla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
9.10.11 19:59

Ahoj holky, tak jsem se dneska vrátila z Londýna a trošku jsem byla zklamaná, pže v Primarku na Oxford street ještě zimní věci vůbec neměli - žádný kombinezy ani oteplený kalhoty, jen bundy na chladnější podzim, a to ještě málo a ve velikosti 2-3roky téměř nic.
Bodýčka jen s krátkým rukávem, s dlouhým jen 3pak bílých, růžových a modrých.
Měli tam velikosti Early days jen do 86, pak 92 vůbec nic a pak značka Rebels zase až od vel. 98. To tam měli hodně riflí, svetrů a mikin a tepláků. Pak hodně spodního prádla. NA malý miminka krom bodyček, overalku taky nic moc.
Nakoupila jsem toho celkem dost, ale jen na jaro/podzim.
MY letěli s Ryanairem, bydleli jsme v hotelu F1 ve čtvrti Barking. Celkem dál od centra, ale ubytko fakt levný, s kámoškou jsme platili 72liber za obě za 2 noci. -18 liber/osoba/noc. Na Oxf, street jsme cestovali okolo 50min. No, nebylo to úplně pěkný místo, čtvrtť černochů a Pakistánců, ale žádnej negativní zážitek jsme neměly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
10.10.11 21:27

ahoj
dekuji za info.
Tak to jsi me celkem prekvapila s tim, ze tam jeste nejsou zimni veci.
My tam teda loni byli az 17.11. a nejak jsem pro malou zimni veci nekupovala, jen pro sebe a bylo tam toho spoustu a pak v Nextu a tam taky bylo vsechno.
Tak to asi necham az na konec rijna, to uz tam snad vsechno bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
4.11.11 14:14

Tak jsem se v noci vratila z Londyna, byla jsem v tom obchodaku v Lutonu a teda nic moc a zklamalo to me ocekavani.
Jako v Primarku dobry, velky rozdil nez na Oxford street v poctu nakupujicich lidi, ale jinak ty obchodu…Ja rada nakupuji v Nextu, ale tenhle hruza, malinky, pro decka skoro nic, takze priste opet radeji centrum, nez tohle.
A to ani nemluvim o tom, ze jsem si furt musela vsechno hlidat kvuli 99% navstevnikum…a zakryte obliceje vidim jeste ted..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák