Nálev na vyprázdnění

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3040
5.1.11 11:12
janine24 píše:
O kolonoskopii jsi nepřemýšlela? K vyčištění toho, co v sobě máš a pak mě osobně hodně pomohlo i psylium.

Tak na to nepůjdu, kdyby mě měli zabít. Ani spodem, ani vrchem.
No, kdybych měla nějaký závažný problém, tak asi jo, ale sakra bych přemýšlela. I když lepší spodem, jak vrchem - to už bych nedala vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lena F.
5.1.11 11:13
lemaz píše:
Lena Fesková píše:
Holky, zkuste uživat Chlorellu, je to sladkovodni řasa, vic info na Googlu :-)
měla jsem. Výsledek žádný.

Co zajit si za homeopatkou?

• Citovat
  • Upravit
9511
5.1.11 11:13

Aha, takže ti to neklouže :mrgreen: a co každý ráno vypít panáka olivového oleje a zapít teplou vodou(pak se nasnídat)? Je to teda nechutný, ale já bych to pár dní zkusila vydržet. Teda pokud si to už nezkoušela :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
5.1.11 11:15
Lena Fesková píše:
lemaz píše:
Lena Fesková píše:
Holky, zkuste uživat Chlorellu, je to sladkovodni řasa, vic info na Googlu :-)
měla jsem. Výsledek žádný.
Co zajit si za homeopatkou?

Na homeopatika nevěřím. Nejsem zastánce toho cpát do sebe něco, co může něčemu předejít, když ani nevím, že mě to něco může potkat. Nějak jsem tomu prostě nepřišla na chuť. A ještě jsem se nesetkala s nikým, komu by homeopatika pomohli. A i kdyby jo, tak je to dlouhodobé a na to já nemám náturu. Mám problém vybrat antibiotika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
5.1.11 11:16
PeBa píše:
Aha, takže ti to neklouže :mrgreen: a co každý ráno vypít panáka olivového oleje a zapít teplou vodou(pak se nasnídat)? Je to teda nechutný, ale já bych to pár dní zkusila vydržet. Teda pokud si to už nezkoušela :nevim:

Olej? Nezkoušela. :mrgreen: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
Vyzkouším. A hned. Za chvilku písnu, jak to chutná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
5.1.11 11:17

…no určitě chuť nic moc :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
5.1.11 11:18
lemaz píše:
janine24 píše:
O kolonoskopii jsi nepřemýšlela? K vyčištění toho, co v sobě máš a pak mě osobně hodně pomohlo i psylium.
Tak na to nepůjdu, kdyby mě měli zabít. Ani spodem, ani vrchem.
No, kdybych měla nějaký závažný problém, tak asi jo, ale sakra bych přemýšlela. I když lepší spodem, jak vrchem - to už bych nedala vůbec.

Aha, tak mě to příjde jako trošku intenzivnější klystýr, takže já v tom moc rozdíl nevidím. Ale respektuju volbu.

Pak už jedině na lačno roztok jablečného octa nebo lžíci dýňového oleje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
5.1.11 11:18

Mám ho v sobě!!!!! Ta teplá voda byla horší. :mrgreen:
tak a teď jsem zvědavá, jestli to pomůže.

Dík za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
5.1.11 11:28

…no počkej holka, to chceš všechno moc hrrr :mrgreen: To může trvat i pár dní než se to rozchodí, když to tak dlouho nejde. Chtělo by to pravidelně ve stejnou dobu, nejlíp ráno na lačno a dát tomu fakt čas. Hele a co lněný semínko? Papáš? Kombinovala bych víc věcí. Moc tě neznám, ale nejsi trošičku netrpělivá :-D ?
Jinak - já bych s tím určitě šla. Když by ti dělali kolonoskopii(celýho střeva), tak na to se uspává, to totiž za živa dost bolí. A myslím, že to problém je :think: , i když se ti to třeba nezdá. Já bych řešila. Přeci jen má to imunitní význam a karcinom střev je dnes velký strašidlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
5.1.11 11:30

Já to možná popletla, myslela jsem terapii na přístoji Kolon. U nás se tomu říká kolonoskopie. Průplach střev. To se dělá při vědomí a nebolí to. Možná to je trošku nepříjemný, ale nebolí to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
5.1.11 11:32

kyselé zelí

Doporučuji kyselé zelí, pokud možno domácí… funguje to mnohem líp než jogurty. Jsou tam nejen laktobacily, ale i vláknina a spousta vitamínu C. Na zimu ideální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5799
5.1.11 11:33

Lemaz na upravení stolice se používá i lněné semínko, každé ráno rozkousat a zapít dostatkem vody na lačno a pak až za půl hodiny jíst, já osobně se spíš přikláním k lžičce lněného oleje, taktéž na lačno, neni to hned, ale po určité době by se to mělo upravit. A nejdůležitější je pít, alespoň 2 litry za den, né černý čaj ani káva se nepočítá. Na kolonoskopii jsem byla mockrát a dá se to přežít, navíc by ti zjistili, zda tam není ještě jiný problém, než ty srostlá střeva. Navíc ty 4 litry slané vody teda nic moc, dneska už dávají jiný roztok, ale stejně je to na :poblion: všechnoje to ale na předpis

Příspěvek upraven 05.01.11 v 11:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
5.1.11 11:33

to šla myslím k lékaři

…myslím, že si tu pletete kolonoskopii a hydrocolon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
5.1.11 11:34

ahoj - takový bylinká a léčitel pátr ferda doporučoval preventivně jednou za čas klystýr každému
a nálev dělal z bylinek - byli tam 4, pamatuju si heřmánek a řepík - přijde mi to logické, obě bylinky hojí a čistí, určitě to může být prospěšné :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
5.1.11 11:35

Ferda ze Sušice, že jo :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie