Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
…Lemaz omlouvám se ti, že jsem ti tu tak zanesla diskuzi a posunula někam jinam než do střev, kde původně byla ![]()
mofiz píše:
Hele pokud máš takové srůsty jak tu všem vykládáš tohle ti nikdo neudělá.....
pokud máš problém s vyprazdnováním a jedeš si stylem, jak jsi mi odpověděla, že doktora nepotřebuješ. tak jsi asi všeználek…pak neskuč, že se s prominutím normálně nevysereš… ano jsem sprostá, ale pokud jsi nebyla na wc dva týdny zavání to průserem.. což takhle třeba náhlá příhoda břišní… časem se ti začne dělat zle, budeš zvracet stolici a pak ráda někam k doktorovi dolezeš… Jelikož jsem pracovala na chirurgii, tak moc dobře vím, jak tyto samoléčevné kůry fungují. Poradit, skutečně poradit a pomoct si nenecháš, děláš si akorát alternativy..
komu není rady, tomu není pomoci..Add jedna chytrolína, co mi napsala, že zakladatelka není blbá- nic takového jsem nenapasala, ale sama zakladatelka mi napsala, že do odborné poradny nepůjde, protože ji tam neposalal obvodní lékařka.. ¨
Milá vševědoucí, má pravidelnost ve vyprazdňování co 14 dní není chvilková. Mám to takhle dá se říct od puberty. před tím jsem chodila tak jednou týdně.
nehodlám lítat po doktorech a skuhrat. Musí to jít i jinak. A nechápu, proč se tak rozčiluješ. prostě se na naše zdravotnictví spoléhat nebudu - je to jen jedna velká fraška. Obvzlášť teď s těma výpověďma - do prdele ať jdou. Si myslí, že na ně v německu čekají s otevřenou náručí, že? A už je berou zpátky - ty výpovědi. Srabáci. No, to jsem trochu odbočila.
Prostě se raději spolehnu na jiné metody než na bílé pláště. Až se to nebude dát vydržet, tak je navštívím. Ale do té doby nee.
Některé holky mi tady nabázely jiné metody, které jsem s díky odmítla a neurazily se. nevím, proč se tak biješ za naše zdravotnictví? To jako z pozice zdravotní sestry? No, asi jo. Ale laskavě to nikomu necpi. Jestli se takhle chováš k pacientům (pokud tedy si zdr. sestra), tak je mi jich celkem líto. no, a to je jeden z důvodů, proč raději lékaře nee. Arogance, výsměch a absolutní nezájem .- to je vesměs naše zdravotnictví. Ovšem jsou i výjimky. A ty je potřeba vážit si zlatem.
mofiz píše:
Hele pokud máš takové srůsty jak tu všem vykládáš tohle ti nikdo neudělá.....
pokud máš problém s vyprazdnováním a jedeš si stylem, jak jsi mi odpověděla, že doktora nepotřebuješ. tak jsi asi všeználek…pak neskuč, že se s prominutím normálně nevysereš… ano jsem sprostá, ale pokud jsi nebyla na wc dva týdny zavání to průserem.. což takhle třeba náhlá příhoda břišní… časem se ti začne dělat zle, budeš zvracet stolici a pak ráda někam k doktorovi dolezeš… Jelikož jsem pracovala na chirurgii, tak moc dobře vím, jak tyto samoléčevné kůry fungují. Poradit, skutečně poradit a pomoct si nenecháš, děláš si akorát alternativy..
komu není rady, tomu není pomoci..Add jedna chytrolína, co mi napsala, že zakladatelka není blbá- nic takového jsem nenapasala, ale sama zakladatelka mi napsala, že do odborné poradny nepůjde, protože ji tam neposalal obvodní lékařka.. ¨
Jaké takové srůsty, jak tady všem vykládám? Už budu sprostá. Nauč se číst a pak mudruj. Mudr nejsi, že? Takže jdi utírat potento pr..le a nerozdávej rady. Mám jeden srůst. A mám je také na vaječnících. Jo, a mám prasklý bubínek. Neměla bych se jít odstřelit?
Anonymní píše:
Ty jsi normálně .. nemám slov.
Ty taky a ještě k tobu srab. Nazdar.
Ahoj Lemaz!
Mám 5letého syna a se zácpou bojujeme od roku!!!
Taky už nevíme jak mu pomoci ![]()
Do gastro poradny chodíme ,ale jak píšeš samá vláknina,ovoce,zbytková strava,atd…žádný účinek!! Lactulosa, čípky, gutalax nic nepomáhá
co nám dr. poradili??? Když se syn nevyprázdní 4 den od poslední stolice ,tak nástup k hospitalizaci
to by znamenalo odstěhovat se rovnou na dětské odd. to přece není možné
!!! Vyzkoušeli jsme lněné semínko,syrovátku,aloe vera,ted ho cpu chlorellou a nic
!! Takže mu děláme každý týden výplach olivovým olejem a potom se do 1-2 hodin vyprázdní!!!V poradně jsme to nepřiznali,protože vím ,že to není dobré dělat pravidelně ,ale nevím jak jinak mu pomoci!!!! Syn je postižený a už tak to má těžké
! Dr uvažoval o nějakých lékách ,ale malej už je od roku na trojkombinaci antiepileptk a další léky do něho cpát nechci
takže bych také byla vděčná za nějaké rady!!!!