Nálev na vyprázdnění

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3040
5.1.11 11:36

Lněné semínko jsem také zkoušela. Nějdříme mi někdo poradil ho rozmočit ve vodě - to jsem nemohla pozřít. Pak jsem ho kousala normálně. A je na rohlících, které jím.

Trpělivá rozhodně nejsem. Vím, že mi to nemůže pomoct do druhého dne, ale pokud dělám něco nového a ani po 10 dnech si nedojdu, tak to za měsíc vzdám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5597
5.1.11 11:37

teda tak to musí být mazec :think:

co jsem tak pročetla, tak nechápu, že to s tebou dr. neřeší :think:

ten panák oleje na lačno ráno bych určitě zkusila, jde o to vydržet a nezavrhnout to po pár dnech

jinka v lékárně se dá koupit klyzma YAL gel, nevím teda, jestli není na předpis, ale je pravda, že to není léčba :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
5.1.11 11:39

Jinak jím celozrné výrobky (dlouhodobě). Vypiju tak kolem 3 litrů denně - voda a čaj. V létě víc. Jím moře ovoce a zeleniny. Denně alespoň dva jogurty. Přítel to jednou jedl se mnou a šel 5× denně. Já nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
5.1.11 11:41

:think: no, holka mám tě dojem, že to je na předpis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21902
5.1.11 11:44
lemaz píše:
Jo, jediný, co mi na 80% pomůže, je že se strašně opiju - to jdu další den a hodně. Jenomže piju málo. Nemůžu přece chlastat, jen abych si došla na záchod. Jo a ještě jedna věc. Když jedu k otci na víkend, tak pak potom také jdu. On všechno hrozně mastí (na kachnu dává ještě sádlo!!!!), je mi nejdříve špatně od žaludku, ale pak si dojdu. I když poslední dobou selhává už i tohle.

Toto me fakt pobavilo :lol: :lol: ,i kdyz tobe asi do smichu neni,vid :-?
Ja nevim,to by asi chtelo nejaky lekarsky reseni,kdyz mas ty srusty :think:

Jinak teda tekuty mydlo do klystyru,boooze :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21902
5.1.11 11:46

Jo a co psenicne otruby?Nedriv bych nalacno kopla panaka olivovyho oleje a pak ty otruby do jogurtu? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
5.1.11 11:48

Do ortográdních laváží, co měla kamarádka nechoď, jestli máš někde srostlý střeva, tak Ti to může ublížit, taky se to hodí jen k vyčištění střev před vyšetřením, nebo operací, při pravidelným používání by Ti to docela rozházelo vnitřní prostředí, hlavně minerály, vodu… to fakt ne.

Co jinýho? Asi vyzkoušet kombinace všeho možnýho, zjistit, co na Tebe zabírá, jestli sádlo, tak by ten olej možná pomohl. Hodně pít,…bla bla bla, co už učitě znáš. Klystýr si dělat doma můžeš, když už nezabere nic jinýho a bude to chtít ven, taky existuje roztok Yall, je to vlastně mikroklyzma, ale příjde mi, že klasický je účinější. Yall je zase snažší na použití.

Taky bych zkusila zvážit tu kolonoskopii, jestli s tím nejde něco udělat. Můžeš se pokusit domluvit, jestli Ti to neudělají v narkoze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10178
5.1.11 12:16

lemaz, zkoušela jsi ráno na lačno čerstvý ananas? Já jsem taky měla potíže a tohle zaručeně fungovalo :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
5.1.11 12:22

Objednej se do gastroentero poradny a tam ti poradí a pomohou. Toto domácí řešení naprosto miluji, nedivím se, že nemůžeš na záchod když si vlastně likviduješ jednak střevní floru a jedna si milánku likviduješ defekaci.. takže aby jsi nedopadla tak, že t bude samovolně odcházet stolice.. počkej něco si poraníš a bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lena F.
5.1.11 12:35
mofiz píše:
Objednej se do gastroentero poradny a tam ti poradí a pomohou. Toto domácí řešení naprosto miluji, nedivím se, že nemůžeš na záchod když si vlastně likviduješ jednak střevní floru a jedna si milánku likviduješ defekaci.. takže aby jsi nedopadla tak, že t bude samovolně odcházet stolice.. počkej něco si poraníš a bude

Tu střenví floru má už dávno zničěnou, jinak by travila potravu ku svému prospchu a takové potíže neměla.

• Citovat
  • Upravit
3040
5.1.11 12:40
Lena Fesková píše:
mofiz píše:
Objednej se do gastroentero poradny a tam ti poradí a pomohou. Toto domácí řešení naprosto miluji, nedivím se, že nemůžeš na záchod když si vlastně likviduješ jednak střevní floru a jedna si milánku likviduješ defekaci.. takže aby jsi nedopadla tak, že t bude samovolně odcházet stolice.. počkej něco si poraníš a bude
Tu střenví floru má už dávno zničěnou, jinak by travila potravu ku svému prospchu a takové potíže neměla.

S tou už jsem se bohužel asi narodila.

Jednou v životě jsem chytla střevní chřipku - jůůůů, to byla lahoda. Chodila jsem i dvakrát denně. Teď se mi potvora vyhejbá jako čert kříži.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
5.1.11 12:47

podívej rada znáí gastroporadna, pokud se ti tam nechce. je to zbytečné tlachání..
Jako zdravotní sestra ti radím jak nejlépe mohu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lena F.
5.1.11 13:11

Lemaz sve zdravi máš ve svych rukou. Když se takhle trapiš tak tak je na místě změnit celý stravováci system, postupně. Podivej třeba sem Lenost opravdu není na mistě.
Celozrnne pečívo není o moc zdravějši než bílé, je to pořad bílá mouka s otruby, přibarvená v lepšim připadě karamelem.

• Citovat
  • Upravit
2785
5.1.11 13:31

Já mám podobný problém a na mě zaručeně funguje šaratice,nebo zaječice. Prodává se normálně v obchodě s potravinami,piju 2 decky denně ráno nebo večer.Stojí cca 25kč/půl litru.Je trošku hořká,ale dá se to :wink:
Dřív jsem zkoušela taky kdeco,dokonce ani gutalax na mě nezabírá, to už jsem si musela dát 2-3 dávky,aby se něco dělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
5.1.11 13:37

Holky já vás nechápu..tohle přeci není normální v dnešní době.. se takhle mučit, když stačí zvednout zadek zajít za odborníkem a vyřešit to… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí