Nálev na vyprázdnění

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2785
5.1.11 13:46
mofiz píše:
Holky já vás nechápu..tohle přeci není normální v dnešní době.. se takhle mučit, když stačí zvednout zadek zajít za odborníkem a vyřešit to… :zed:

A proč chodit k dr a cpát do sebe prášky,když to jde i přírodní cestou?Mě se to po té vodě krásně upravilo,chodím denně,max ob den bez problémů.Dříve to bylo tak jednou do týdne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
5.1.11 13:54
Daniella82 píše:
mofiz píše:
Holky já vás nechápu..tohle přeci není normální v dnešní době.. se takhle mučit, když stačí zvednout zadek zajít za odborníkem a vyřešit to… :zed:
A proč chodit k dr a cpát do sebe prášky,když to jde i přírodní cestou?Mě se to po té vodě krásně upravilo,chodím denně,max ob den bez problémů.Dříve to bylo tak jednou do týdne.

jaké prášky? kdo tady mluví o práškách.. kde žiješ?Ty si myslíš, že dnešní lékaři ti napíší nějaký prášek?Gastro je gastro a to se snaží chemie vyvarovat.. no mě je to jedno.. :zed: tak do sebe budete rvát šaratici, gulataxy a podobné sračky.. to samé si rvát denně čípky a dělat si klyzmata..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
5.1.11 13:55

…no, ono to nebude o trápení se. Spíš trocha studu, trocha strachu, zlehčování potíží. Pro ty doktory je to úplně normální. Vystrkuje tam na ně zadek x lidí denně, ale pro toho, kdo tam s tím má jít je to těžký :think:

Něco rodinná dispozice bude, ale 14dní je fakt dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
5.1.11 13:57
PeBa píše: …no, ono to nebude o trápení se. Spíš trocha studu, trocha strachu, zlehčování potíží. Pro ty doktory je to úplně normální. Vystrkuje tam na ně zadek x lidí denně, ale pro toho, kdo tam s tím má jít je to těžký :think:Něco rodinná dispozice bude, ale 14dní je fakt dost.

Musíte to brát stejně jako gyndu. zubaře atd.. prostě tohle tam nikdo neřeší.. tady jde o vaše pohodlí, zdraví a zpříjemnění..

Můj švart tak hlouho zlehčoval až se mu vytvořila píštěl a to je pak teprve chuťovčička… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
5.1.11 14:02

…počkat, abys to nechápala blbě - já bych klíďo šla, jen se na to snažím koukat očima ostatních nezdravotních.
A zajít k doktoru jsem doporučila už dávno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
5.1.11 14:05

No, a neměla bych si na to nechat napsat invalidní důchod?

Nepřijde mi to tak hrozné, abych s tím lítala po doktorech, čekala hodiny v čekárně, zaplatila hlady poplatků a pak se dozvěděla. Jíte vlákninu? Jím. Pijete? Piju. Jíte ovoce a zeleninu? Ano. No, tak to dělejte dál a bůh s vámi.

Chtěla jsem od holek nějakou radu, která je praktikovatelná doma. Takže to, co jsem ještě nevyzkoušela - olej, koupím šaratici a dám si loka a koupím yal. Jednou za 14 dní si ho udělám a bude. Pokud nezabere nic tady z toho, klíďo na doktora zadek vystrčím a jestli řekne půl slova o vláknině, vodě, ovoci nebo pohybu, tak přísahám bůh, že ho tam po…u.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymnice
5.1.11 14:06

nečetla jsem celou diskuzi a všechny rady…každopádně já trpěla zácpou a nadýmáním několik let…cca 9 let. problémy nastaly ve chvíli, kdy jsem před lety přestala kouřit. vyzkoušla jsem všechno možný i nemožný…odvary ze švěstek, lactulosu, lnený semínko, pšeničný otruby, syrovátku, lactobacily…atd, atd. jediný co trochu pomáhalo byly tablety Unilakt…je to nějaká řasa chlorella…a před 2 roky jsme podstoupila colonhydroterapii…nádhera!! od tý doby se mi nejen ztratilo každodenní nadýmání, ale o zácpě nemůže být ani řeč…dokonce jsem zácpou netrpěla ani v těhotenství a to nemluvím o tom, že díky tomu se mi zlepšila imunta, ztratila se mi alergi a astma a nemarodím…mám čistou pleť… takže vřele doporučuju. a upozorňuju - není to klystýr a je to velmi příjemn á procedura!!! :palec:

• Citovat
  • Upravit
2785
5.1.11 14:11

Mofiz:Tak pokud bych si nemohla dojít na velkou 14dní,obtěžovalo by mne to a měla bych bolesti,dr bych taky navštívila.
Mě nic netrápí,bolesti nemám,tak si piju svou vodu a jsem spokojená,nevidím v tom problém.
Lemaz ale chtěla poradit nějaký„nálev“,který by mohl na vyprázdnění fungovat,tak jí tady radíme.
Určitě neni blbá a o možnosti navštívit lékaře dávno ví..bože :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lena F.
5.1.11 14:12
lemaz píše:
No, a neměla bych si na to nechat napsat invalidní důchod?

Nepřijde mi to tak hrozné, abych s tím lítala po doktorech, čekala hodiny v čekárně, zaplatila hlady poplatků a pak se dozvěděla. Jíte vlákninu? Jím. Pijete? Piju. Jíte ovoce a zeleninu? Ano. No, tak to dělejte dál a bůh s vámi.

Chtěla jsem od holek nějakou radu, která je praktikovatelná doma. Takže to, co jsem ještě nevyzkoušela - olej, koupím šaratici a dám si loka a koupím yal. Jednou za 14 dní si ho udělám a bude. Pokud nezabere nic tady z toho, klíďo na doktora zadek vystrčím a jestli řekne půl slova o vláknině, vodě, ovoci nebo pohybu, tak přísahám bůh, že ho tam po…u.

To nemá chybu!!! :palec: :palec: :palec:

• Citovat
  • Upravit
3040
5.1.11 14:13
monduell píše:
nečetla jsem celou diskuzi a všechny rady…každopádně já trpěla zácpou a nadýmáním několik let…cca 9 let. problémy nastaly ve chvíli, kdy jsem před lety přestala kouřit. vyzkoušla jsem všechno možný i nemožný…odvary ze švěstek, lactulosu, lnený semínko, pšeničný otruby, syrovátku, lactobacily…atd, atd. jediný co trochu pomáhalo byly tablety Unilakt…je to nějaká řasa chlorella…a před 2 roky jsme podstoupila colonhydroterapii…nádhera!! od tý doby se mi nejen ztratilo každodenní nadýmání, ale o zácpě nemůže být ani řeč…dokonce jsem zácpou netrpěla ani v těhotenství a to nemluvím o tom, že díky tomu se mi zlepšila imunta, ztratila se mi alergi a astma a nemarodím…mám čistou pleť… takže vřele doporučuju. a upozorňuju - není to klystýr a je to velmi příjemn á procedura!!! :palec:

Tak to bych možná dala. Dělají to v Brně. Teď jsem se na to koukala. Můžu se zeptat, jak dlouho to trvá? A fakt nic neteče bokem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymnice
5.1.11 14:17

podstoupila jsem 3 terapie během jednoho týdne, jedna trvá cca 45 minut…a neboj, nic neteče mimo…jen na vteřinu vystrčíš na tu sestřičku zadek, tam Ti šoupne hadičku a lehneš si na záda…přístroj řídí správnej tlak a proudí do Tebe teplá voda…je to strašně příjemný a při tom mi ta sestřička ještě masírovala břicho…jediný co…odchází u toho plyny…prostě si asu zaprdíš…ale to k tomu patří a je to to správný! a nečistoty z Tebe odchází hadičkou, která je zavedena přímo do odpadu! chystám se na to znovu…je to i dobrá preence proti rakovině tlustého střeva! :palec: :palec:

• Citovat
  • Upravit
3040
5.1.11 14:18
monduell píše:
podstoupila jsem 3 terapie během jednoho týdne, jedna trvá cca 45 minut…a neboj, nic neteče mimo…jen na vteřinu vystrčíš na tu sestřičku zadek, tam Ti šoupne hadičku a lehneš si na záda…přístroj řídí správnej tlak a proudí do Tebe teplá voda…je to strašně příjemný a při tom mi ta sestřička ještě masírovala břicho…jediný co…odchází u toho plyny…prostě si asu zaprdíš…ale to k tomu patří a je to to správný! a nečistoty z Tebe odchází hadičkou, která je zavedena přímo do odpadu! chystám se na to znovu…je to i dobrá preence proti rakovině tlustého střeva! :palec: :palec:

Tak to určitě vyzkouším. Jen si na to musím našetřit. 700 za jednu proceduru je dost. A je jich potřeba několik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymnice
5.1.11 14:32

stojí to hodně, ale stojí to za to…když si uvědomím, co jsem ušetřila za léky na alergii, na chřipky, za všechny ty věci na zácpu…tak se to vyplatilo. mě stačily ty procedury 3! záleží na tom, jak je člověk „zanesenej“…prý co 10let to kilo usazenin…takže já byla o 3kg lehčí :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
9511
5.1.11 14:53

invalidní důchod :mrgreen: :lol: :mrgreen: se bavím

..někdo tu radil i jinej druh oleje - hele, olej, jako olej, né, já radila doma dostupnej a olivový se mi zdá i celkově zdravý :wink: co :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
916
5.1.11 16:18

Lemaz, doma můžeš vyzkoušet i tuto metodu.

http://www.cinska-medicina.info/…steni-streva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast