Nález peněz

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
23505
6.11.10 19:15
Tejchi píše:
Holky ale tady už řešíte úplně jinou věc :wink: A když chodím do obchodu u nás v dědině pomalu denně a něco zapomenu, tak to by se asi vrátil každý!!

Ale to je přeci jedno, já to udělám stejně ať je to večerka, kde jsem obden nebo velký hypersuper, kde si mě nikdo nemůže pamatovat. Jinak je to podle mýho pokrytectví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
6.11.10 21:47
radúna píše:
Liv, teď jsi mi připomněla taky malou příhodičku:
v našem pidi-obchůdku jsem jednou kupovala rohlíky. Obvykle jich beru 10. Tehdy se stalo ale, že 10 jich sice bylo v sáčku, ale holky měly každá v ruce po jednom. Zapomněla jsem je nahlásit, zaplatit. A i když je majitelka viděla, že jí rohlík, taky ji to netrklo, že je má namarkovat. No, někteří se budou asi smát, ale já jsem si to doma uvědomila a když jsme šly s holkama na procházku, tak jsem se tam stavila a ty dva rohlíky zaplatila.

toto mi připadá jako normální chování!
taky se mi to už párkrát stalo - když šlo o velký obchod, tak jsem tutéž věc koupila příště znovu, a u kasy nechala namarkovat dvakrát - i za minule.
a není to chválabohu až tak nenormální - když se člověk trochu baví s personálem zjistí, že se to občas stává, že lidi přijdou doplatit co omylem nezaplatili, či dojdou vrátit peníze když se personál seknul a vrátil víc.

EDIT - četla jsme jen stranu 8 a koukám, že to ještě řešíte, takže vypadám že opisuju :)

:mavam: :mavam: všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
7.11.10 20:21
livinka píše:
A jeje, nebudu psát, ze je to hloupe, to je asi zbytečný, ale pokud se lidi budou chovat stylem:
„i mne bylo ublizeno, tak proc bych nemohl ublizivat?“
tak se nam tady za par let bude žít opravdu „skvěle“

Argument ze duchodci se tlaci v obchode? (ale nebud smesna, tak se tlaci…lidi je nepousteji sedet v tramvaji-tak jak tehotne zeny ktere jsou kuli tomu taky pak spatne…)

chapu ze ted se chces obhajit, ze tvuj nazor je spravny, mozna ze z nejakeho uhlu pohledu i je… ale chovat bych se tak nechovala…

Nemám ráda poznamky tipu: kdyz muzou oni proc bych nemohla ja… svet je zly, tak budu taky… atd…

pokud si myslis zes byla v zivote tak potrestana ze mas narok na to abys ublizovala jinym, tim ze jim treba nevratis penize protoze jsou tvoje, „Ty jsi je přece nasla, tak ci by byli?“

Nebudu te soudit, ale je skoda ze takhle nekdo premysli :oops:
:potlesk: :palec: souhlas!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
15.10.11 18:58

Nechala bych si je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.7.18 22:26

Nález peněz

peněženku bych donesla domů...........peníze schovala ...........druhý den bych peněženku šla odnest na městský úřad s tím že sem ji našla prázdnou a odhozenou a všimla si že v ni jsou doklady komu patří...........tím pádem i kdyby mě kameri vyděli že peněženku zvedám,tak mi ale nemůžou dokázat ž v te době v ni peníze byli..........jinak když na to přijdou že je to částka 5000 a víc tak můžete do vězení za zatajení věci

• Citovat
  • Upravit
4627
10.7.18 22:41

Anonyme, ale nez neco napisu, tak si to po sobe přečtu. Krome toho, ze jsi nemorální cuně a jedna se o nezákonné obohacení, tak bys mela navštívit prvni stupeň základní skoly, aby te doucili gramatiku. Tohle se neda číst a je to ostudné… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
10.7.18 23:36

Hele hrdino, místo vymýšlení konspirací si zopakuj gramatiku - vyděli :roll:
A pak si srovnej v hlavě, že pokud vidí na kameře, kdo ji zvedl, tak tam asi taky vidí, kdo ji ztratil. Takže je naprosto jasný, kdo ty peníze šlohnul. Morální spodina a ještě tupec :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
11.7.18 07:18
:think: :think: :think: :think: :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6439
11.7.18 07:54

@Janli
No ale zase ten kdo ztratí tu peněženku nemůže dokázat, že tam ty peníze byly. Na kameře je houno vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
11.7.18 10:29
@samá práce píše:
@Janli
No ale zase ten kdo ztratí tu peněženku nemůže dokázat, že tam ty peníze byly. Na kameře je houno vidět.

To ale pořád není důvod krást, že?

• Citovat
  • Upravit
4627
11.7.18 10:30
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
11.7.18 10:31
:poblion:
  • načítám...