Nález peněz

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7631
4.11.10 19:16

Kdybych v té peněžence nenašla žádné údaje, které by vedly k nalezení majitele, tak bych si ty peníze určitě nechala :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
4.11.10 19:16

Samostatne penize bych si nechala, s dokladem apod vratila majiteli. Jednou jsme nasli kozenou tasticku, kde bylo vsechno, kreditky, penize cca do 10tis., doklady k autu…nasli jsme tam telefon na manzelku. Dovolali jsme se, do 10 minut tam byl pan+pani. Zadne etra diky se nekonalo, zenska akorat nadavala, ze to uz je potreti (pan si to polozil na strechu a auta a zapomnel). Ale i po tomto zazitku, bych to udelala znovu. Jsem blbec poctiva :roll: Ale v samosce, kde me sidi a ja to zjistim az doma, tam klidne nepriznam nenamarkovany zbozi. Uz na me vydelali azaz! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
4.11.10 19:17

ZA DOBROTU NA ŽEBROTU!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
4.11.10 19:19

Tak mě nějak nenapadá důvod, proč by si někdo dával peníze v ruličce do igeliťáku :think: Nějaké tipy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
4.11.10 19:25

Nechala bych si je, kdybych šla s nima na policii, tak bych s tím měla ještě nějaký opletačky. Přítel by to prý vzal i s tou peněženkou a doklady spálit, ale my takový štěstí bohužel mít nebudem, ani na tu peněženku s korunou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
4.11.10 19:27
Murka píše:
Já mám právě dilema, nejsou tam doklady a nic co by mohlo identifikovat majitele, takže když je odevzdám, tak stejně skončí u někoho v kapse. Ale když je neodevzdám, tak při mojí smůle budu na nějakém záznamu z kamery a ještě si to odskáču :D

Jestli tam nic není nech si je a porpos o smázání týhle diskuse :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
375
4.11.10 19:28

Taky bych si je nechala a měla z toho radost. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
4.11.10 19:29
Michaelakkk píše:
Murka píše:
Já mám právě dilema, nejsou tam doklady a nic co by mohlo identifikovat majitele, takže když je odevzdám, tak stejně skončí u někoho v kapse. Ale když je neodevzdám, tak při mojí smůle budu na nějakém záznamu z kamery a ještě si to odskáču :D
Jestli tam nic není nech si je a porpos o smázání týhle diskuse :mrgreen:

Já je nenašla :D Šla jsem až dva kroky za kamarádkou 8-) Kdo dřív přijde, ten dřív bere :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.11.10 19:30

kdo by si v dnešní době nenechal peníze které najde snad jen poctivý blbec,který pak něco ztratí a nikdo mu to nevrátí.. já teda nevím ale když mám u sebe větší častku peněz tak si dávám majzla na každym rohu..

• Citovat
  • Upravit
1888
4.11.10 19:30

Když tam nejsou žádný doklady určitě bych si je nechala.Moje zkušenost je,že když mě se to stalo nikdo nic nevrátil bych se zachovala taky tak i když by to mohl být chudák nějaký poctivec a třeba taky ne to je otázka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
4.11.10 19:32

Nehlede na to, ze ponechani si nalezenych penez je trestny cin, asi bych je sla odevzdat na policii (sepisou protokol, takze nejaky strkani do kapsy neni az zas tak jednoduche :wink:), moje pohnutka je takova, ze mne osobne uz dvakrat penezenku vratili a citila bych se tak nejak divne, kdybych ten dobry skutek neposlala dal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
4.11.10 19:33

Jejda, dlouho přemýšlím, co bych udělala. Jsem hodně poctivá v tomto. Zatím jsem vrátila nalezený mobil se 2tisíci kreditu, připomněla paní, že nechala v bankomatu 4 tisíce (kéž by někdo totéž oplatil mě, když jsem s horečkama šla do lékárny, vybrala prachy a v lékárně zjistila, že jsem je nechala v bankomatu a ouha, po prachách se slehla zem). Co kde vidím, pomáhám a vracím. Nooo, ale jestli by mi pak ještě někdo měl vynadat nebo mě osočit z krádeže, že tam bylo víc 8-o to by mě teda otrávilo.
Asi bych si je chtěla nechat, ale měla bych černé svědomí, to bych nepřežila:D. Tak bych to asi dala někam na policii, nepřijde mi běžné mít peníze v ruličce :think: .

Můj muž před pár dny nesl kočárek do schodů, já šla napřed. Pak asi po 10- ti minutách za námi běžel chlap uřícený s taškou ke kočárku :roll: . No jako říkala jsem si, že se mi sečetla všechna ta moje ochota a dobrota. Protože jsme tam měli totálně vše, dvakrát :roll: (což byla naše chyba). Takže i dobří lidé existují. A mě vždy pak trápí, kdo to mohl ztratit, třeba to byly životně důležité peníze atd atd. Mě vždy někdo okradl či jsem ztratila prachy a pod., když jsem byla sama v nouzi. Nic příjemného.

Ale kdo na to má nervy, ať si penízky nechá :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7782
4.11.10 19:33

nechala bych si je,mě už tolikrát okradli a několikrát jsem ztratila a nikdy se mi nic nevrátilo ale bylbý doklady.Takže smůla nevrátím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
4.11.10 19:34
fidla píše:
Nehlede na to, ze ponechani si nalezenych penez je trestny cin, asi bych je sla odevzdat na policii (sepisou protokol, takze nejaky strkani do kapsy neni az zas tak jednoduche :wink:), moje pohnutka je takova, ze mne osobne uz dvakrat penezenku vratili a citila bych se tak nejak divne, kdybych ten dobry skutek neposlala dal.
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
4.11.10 19:37
Murka píše:
Tak mě nějak nenapadá důvod, proč by si někdo dával peníze v ruličce do igeliťáku :think: Nějaké tipy?

Tak třeba já :lol: .Peněženku nenosim proto že jakmile si jí pořídim tak jí ztratim a nebo mi jí někdo ukradne.Naposled při cestě z řecka mi s kufru někdo ukradl peněženku i s dokladama.Kufr byl říznutej jen v místě kde peněženka byla a cca 6cm takže nejspíš personál z letiště,ale přišla sem na to až doma :lol: .Peníze nosim po kapsách a někdy v pytlíčku proto že v kapse mám ještě spoustu dalších kravin tak abych to nemusela lovit a třídit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová