Nález peněz

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5255
4.11.10 21:05

nečetla jsem příspěvky, ale za mě nechala. jen peněženku s doklady bych vrátila. Jednou jsem šla kolem bankomatu ze kterého trčela 2 tisícovka, taky jsem si jí vzala a nechala, nevěřím, že kdybych jí donesla úřednici do banky, že si ji nenechá, tak proč né já :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
4.11.10 21:05
Babe007 píše:
Tejchi píše:
Ve mě by hloubal strach že si mě vyhmátnou policajti, kdyby si někdo zapsal čísla nebo nevím :nevim: Máme povinnost to vrátit. Ale nechala bych i to :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Hele povinnost, taky je povinnost dát 5 nebo 10% nálezné. Kámoš ale jednou takhle našel v bance tašku i s doklady, penězmi vše. Prostě nějakej zmatenej kancelářskej trouba, odešel po výběru a asi měl víc tašek a nechal to tam. A vrátil to na policii a ten chlap mu za to dal krabičku cigaret. A to tam bylo opravdu o hodně víc než 3800. Uřednice mu řekla, že to může i vymáhat to nálezné, ale vyprdnul se na to, nechal jim tam ty cigára jako nekuřák a šel domů :-? Takže asi tak..

Fakt, tak to je hnus :pocitac: :pocitac: Já taky našla peníze, bylo mi tenkrát tak 12, peneženku i s doklady, bylo tak asi 700-800kč a nechala jsem si to :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
4.11.10 21:06
Miarei píše:
poslala je dál :mrgreen:
Prostě bych je roztočila při nejbližší možné příležitosti.
Tomu se říká praní peněz ne?
:palec: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17521
4.11.10 21:08
Tejchi píše:
Babe007 píše:
Tejchi píše:
Ve mě by hloubal strach že si mě vyhmátnou policajti, kdyby si někdo zapsal čísla nebo nevím :nevim: Máme povinnost to vrátit. Ale nechala bych i to :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Hele povinnost, taky je povinnost dát 5 nebo 10% nálezné. Kámoš ale jednou takhle našel v bance tašku i s doklady, penězmi vše. Prostě nějakej zmatenej kancelářskej trouba, odešel po výběru a asi měl víc tašek a nechal to tam. A vrátil to na policii a ten chlap mu za to dal krabičku cigaret. A to tam bylo opravdu o hodně víc než 3800. Uřednice mu řekla, že to může i vymáhat to nálezné, ale vyprdnul se na to, nechal jim tam ty cigára jako nekuřák a šel domů :-? Takže asi tak..
Fakt, tak to je hnus :pocitac: :pocitac: Já taky našla peníze, bylo mi tenkrát tak 12, peneženku i s doklady, bylo tak asi 700-800kč a nechala jsem si to :dance:

No on si to napřed odnesl, tu tašku..Ale pak se kouknul co tam je a kolik a dostal nervy, že to byly třeba výplaty pro lidi nebo pro někoho záloha na byt, bylo to fakt hodně, tak s tím pak šel na policajty a řekl teda, že to našel v telefonní budce, aby mu hned nevpálili, že to chtěl ukrást, když s tím odešel z banky..Ale jako chlap to evidentně nepotřeboval, byl to nějaký místní milionář a fakt ani nepoděkoval, jen ty blbý cíga.

Příspěvek upraven 04.11.10 v 21:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
4.11.10 21:08

Šup snima do banky, než to někdo stihne nahlásit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
4.11.10 21:09

careynka- hele..nehlodalo :-) zas na druhou stranu nečekám, když sama peněženku ztratim, že mi někdo peníze vrátí. Každýmu se čas od času stane něco zlýho, jak mám zrovna vědět, za co to je? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
4.11.10 21:10
Teruna píše:
Lizbeth:
podle tebe jsou poctiví jen důchodci? Říká se, že každej má svou cenu. Jaká je ta tvoje?

Spletla jsi si mě s livinkou. Zeptej se jí..
Moje cena je čisté svědomí a klidný spánek. Ne dovolená v karibiku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
839
4.11.10 21:15
Lizbeth píše:
Teruna píše:
Lizbeth:
podle tebe jsou poctiví jen důchodci? Říká se, že každej má svou cenu. Jaká je ta tvoje?

nechapu proc na me utocis… :think: ?

:kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
4.11.10 21:15

liz za 3000 tak do kina a na večeři a nechat si o té dovče snít:-)).
Když o tom všem přemýšlím tak nejspíš bych vynaložila nějakou iniciativu najít majitele a peníze vrátit.Pokud by tam byl doklad tak bych vrátila určitě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
4.11.10 21:16
davmi píše:
nečetla jsem příspěvky, ale za mě nechala. jen peněženku s doklady bych vrátila. Jednou jsem šla kolem bankomatu ze kterého trčela 2 tisícovka, taky jsem si jí vzala a nechala, nevěřím, že kdybych jí donesla úřednici do banky, že si ji nenechá, tak proč né já :-)

No vidíš a já „blb“ ty lidi upozornila, že to tam nechali v bankomatu a moji rodiče našli takhle 4 tisíce taky v bankomatu volně a vrátili do banky a dostali za to nějaký to nálezný a reklamní věcičky. Ale co nejvíc: měli čisté svědomí a ještě na sebe mohli být hrdí. Třeba já si tohodle pocitu vážím a jsem na sebe pak pyšná :oops: . No a manžel mi stále o tom říká, jak jsem blbá:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17521
4.11.10 21:18

Já holky teda našla akorát párkrát jako malá bůra nebo nějaký drobný na ulici, jinak nikdy nic. Ale už jsem ztratila tisícovku, dala jsem si jí koza do krabiček od marlborek a když jsem dokouřila, tak jsem tu krabku na díze vyhodila:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
4.11.10 21:18
Lakynka píše:
davmi píše:
nečetla jsem příspěvky, ale za mě nechala. jen peněženku s doklady bych vrátila. Jednou jsem šla kolem bankomatu ze kterého trčela 2 tisícovka, taky jsem si jí vzala a nechala, nevěřím, že kdybych jí donesla úřednici do banky, že si ji nenechá, tak proč né já :-)
No vidíš a já „blb“ ty lidi upozornila, že to tam nechali v bankomatu a moji rodiče našli takhle 4 tisíce taky v bankomatu volně a vrátili do banky a dostali za to nějaký to nálezný a reklamní věcičky. Ale co nejvíc: měli čisté svědomí a ještě na sebe mohli být hrdí. Třeba já si tohodle pocitu vážím a jsem na sebe pak pyšná :oops: . No a manžel mi stále o tom říká, jak jsem blbá:D
:-) jde asi prave o ten pocit :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
839
4.11.10 21:19
Lakynka píše:
davmi píše:
No vidíš a já „blb“ ty lidi upozornila, že to tam nechali v bankomatu a moji rodiče našli takhle 4 tisíce taky v bankomatu volně a vrátili do banky a dostali za to nějaký to nálezný a reklamní věcičky. Ale co nejvíc: měli čisté svědomí a ještě na sebe mohli být hrdí. Třeba já si tohodle pocitu vážím a jsem na sebe pak pyšná :oops: . No a manžel mi stále o tom říká, jak jsem blbá:D

z toho si nic nedelej, se mnou jednou manzel musel jit zpatky do kramu protoze jsem drzela v ruce nutelu, kterou jsem zapomela zaplatit… proste jak jsem davala veci na pult tak jsem ji drzela v ruce… tak jsme projeli vic nez nutela stala, ale ja spokojena, manzel nestihal… :-))))

kdyby takovych lidi jak jsi ty bylo vic :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
4.11.10 21:20
livinka píše:
Lizbeth píše:
Teruna píše:
Lizbeth:

Prosím tě livinko, to ale není na tebe ale na Terunu, která si mě spletla s tebou ohledně důchodců..takže nechápu tvou poznámku.

A jinak - spletla jsem se, páč jsem myslela, že našla 38 tis a né 3800.- :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
4.11.10 21:23
Lizbeth píše:
livinka píše:
Lizbeth píše:
Teruna píše:
Lizbeth:

Prosím tě livinko, to ale není na tebe ale na Terunu, která si mě spletla s tebou ohledně důchodců..takže nechápu tvou poznámku.

A jinak - spletla jsem se, páč jsem myslela, že našla 38 tis a né 3800.- :mrgreen: :mrgreen:
:lol: :lol: na karibik by nestačilo ani 38 ale taky sem nejdřív četla 38000.Sranda bude až někdo napíše do vyhledavače ztracené peníze a ozve se :lol: ,ale to už asi moc fantazíruju :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová