Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
nečetla jsem příspěvky, ale za mě nechala. jen peněženku s doklady bych vrátila. Jednou jsem šla kolem bankomatu ze kterého trčela 2 tisícovka, taky jsem si jí vzala a nechala, nevěřím, že kdybych jí donesla úřednici do banky, že si ji nenechá, tak proč né já ![]()
Babe007 píše:Tejchi píše:Hele povinnost, taky je povinnost dát 5 nebo 10% nálezné. Kámoš ale jednou takhle našel v bance tašku i s doklady, penězmi vše. Prostě nějakej zmatenej kancelářskej trouba, odešel po výběru a asi měl víc tašek a nechal to tam. A vrátil to na policii a ten chlap mu za to dal krabičku cigaret. A to tam bylo opravdu o hodně víc než 3800. Uřednice mu řekla, že to může i vymáhat to nálezné, ale vyprdnul se na to, nechal jim tam ty cigára jako nekuřák a šel domů
Ve mě by hloubal strach že si mě vyhmátnou policajti, kdyby si někdo zapsal čísla nebo nevímMáme povinnost to vrátit. Ale nechala bych i to
![]()
![]()
Takže asi tak..
Fakt, tak to je hnus
Já taky našla peníze, bylo mi tenkrát tak 12, peneženku i s doklady, bylo tak asi 700-800kč a nechala jsem si to ![]()
Miarei píše:
poslala je dál
Prostě bych je roztočila při nejbližší možné příležitosti.
Tomu se říká praní peněz ne?
Tejchi píše:Babe007 píše:Fakt, tak to je hnusTejchi píše:Hele povinnost, taky je povinnost dát 5 nebo 10% nálezné. Kámoš ale jednou takhle našel v bance tašku i s doklady, penězmi vše. Prostě nějakej zmatenej kancelářskej trouba, odešel po výběru a asi měl víc tašek a nechal to tam. A vrátil to na policii a ten chlap mu za to dal krabičku cigaret. A to tam bylo opravdu o hodně víc než 3800. Uřednice mu řekla, že to může i vymáhat to nálezné, ale vyprdnul se na to, nechal jim tam ty cigára jako nekuřák a šel domů
Ve mě by hloubal strach že si mě vyhmátnou policajti, kdyby si někdo zapsal čísla nebo nevímMáme povinnost to vrátit. Ale nechala bych i to
![]()
![]()
Takže asi tak..
![]()
Já taky našla peníze, bylo mi tenkrát tak 12, peneženku i s doklady, bylo tak asi 700-800kč a nechala jsem si to
No on si to napřed odnesl, tu tašku..Ale pak se kouknul co tam je a kolik a dostal nervy, že to byly třeba výplaty pro lidi nebo pro někoho záloha na byt, bylo to fakt hodně, tak s tím pak šel na policajty a řekl teda, že to našel v telefonní budce, aby mu hned nevpálili, že to chtěl ukrást, když s tím odešel z banky..Ale jako chlap to evidentně nepotřeboval, byl to nějaký místní milionář a fakt ani nepoděkoval, jen ty blbý cíga.
Příspěvek upraven 04.11.10 v 21:10
careynka- hele..nehlodalo
zas na druhou stranu nečekám, když sama peněženku ztratim, že mi někdo peníze vrátí. Každýmu se čas od času stane něco zlýho, jak mám zrovna vědět, za co to je? ![]()
Teruna píše:
Lizbeth:
podle tebe jsou poctiví jen důchodci? Říká se, že každej má svou cenu. Jaká je ta tvoje?
Spletla jsi si mě s livinkou. Zeptej se jí..
Moje cena je čisté svědomí a klidný spánek. Ne dovolená v karibiku..
Lizbeth píše:Teruna píše:Spletla jsi si mě s livinkou. Zeptej se jí..
Lizbeth:
podle tebe jsou poctiví jen důchodci? Říká se, že každej má svou cenu. Jaká je ta tvoje?
Moje cena je čisté svědomí a klidný spánek. Ne dovolená v karibiku..
nechapu proc na me utocis…
?
liz za 3000 tak do kina a na večeři a nechat si o té dovče snít:-)).
Když o tom všem přemýšlím tak nejspíš bych vynaložila nějakou iniciativu najít majitele a peníze vrátit.Pokud by tam byl doklad tak bych vrátila určitě
davmi píše:
nečetla jsem příspěvky, ale za mě nechala. jen peněženku s doklady bych vrátila. Jednou jsem šla kolem bankomatu ze kterého trčela 2 tisícovka, taky jsem si jí vzala a nechala, nevěřím, že kdybych jí donesla úřednici do banky, že si ji nenechá, tak proč né já
No vidíš a já „blb“ ty lidi upozornila, že to tam nechali v bankomatu a moji rodiče našli takhle 4 tisíce taky v bankomatu volně a vrátili do banky a dostali za to nějaký to nálezný a reklamní věcičky. Ale co nejvíc: měli čisté svědomí a ještě na sebe mohli být hrdí. Třeba já si tohodle pocitu vážím a jsem na sebe pak pyšná
. No a manžel mi stále o tom říká, jak jsem blbá:D
Já holky teda našla akorát párkrát jako malá bůra nebo nějaký drobný na ulici, jinak nikdy nic. Ale už jsem ztratila tisícovku, dala jsem si jí koza do krabiček od marlborek a když jsem dokouřila, tak jsem tu krabku na díze vyhodila:-(
Lakynka píše:davmi píše:No vidíš a já „blb“ ty lidi upozornila, že to tam nechali v bankomatu a moji rodiče našli takhle 4 tisíce taky v bankomatu volně a vrátili do banky a dostali za to nějaký to nálezný a reklamní věcičky. Ale co nejvíc: měli čisté svědomí a ještě na sebe mohli být hrdí. Třeba já si tohodle pocitu vážím a jsem na sebe pak pyšná
nečetla jsem příspěvky, ale za mě nechala. jen peněženku s doklady bych vrátila. Jednou jsem šla kolem bankomatu ze kterého trčela 2 tisícovka, taky jsem si jí vzala a nechala, nevěřím, že kdybych jí donesla úřednici do banky, že si ji nenechá, tak proč né já. No a manžel mi stále o tom říká, jak jsem blbá:D
Lakynka píše:davmi píše:No vidíš a já „blb“ ty lidi upozornila, že to tam nechali v bankomatu a moji rodiče našli takhle 4 tisíce taky v bankomatu volně a vrátili do banky a dostali za to nějaký to nálezný a reklamní věcičky. Ale co nejvíc: měli čisté svědomí a ještě na sebe mohli být hrdí. Třeba já si tohodle pocitu vážím a jsem na sebe pak pyšná
nečetla jsem příspěvky, ale za mě nechala. jen peněženku s doklady bych vrátila. Jednou jsem šla kolem bankomatu ze kterého trčela 2 tisícovka, taky jsem si jí vzala a nechala, nevěřím, že kdybych jí donesla úřednici do banky, že si ji nenechá, tak proč né já. No a manžel mi stále o tom říká, jak jsem blbá:D
z toho si nic nedelej, se mnou jednou manzel musel jit zpatky do kramu protoze jsem drzela v ruce nutelu, kterou jsem zapomela zaplatit… proste jak jsem davala veci na pult tak jsem ji drzela v ruce… tak jsme projeli vic nez nutela stala, ale ja spokojena, manzel nestihal… ![]()
kdyby takovych lidi jak jsi ty bylo vic ![]()
livinka píše:Lizbeth píše:Teruna píše:Spletla jsi si mě s livinkou. Zeptej se jí..
Lizbeth:
Moje cena je čisté svědomí a klidný spánek. Ne dovolená v karibiku..nechapu proc na me utocis…
?
Prosím tě livinko, to ale není na tebe ale na Terunu, která si mě spletla s tebou ohledně důchodců..takže nechápu tvou poznámku.
A jinak - spletla jsem se, páč jsem myslela, že našla 38 tis a né 3800.-
![]()
Lizbeth píše:livinka píše:Lizbeth píše:Teruna píše:Spletla jsi si mě s livinkou. Zeptej se jí..
Lizbeth:
Moje cena je čisté svědomí a klidný spánek. Ne dovolená v karibiku..nechapu proc na me utocis…
?
Prosím tě livinko, to ale není na tebe ale na Terunu, která si mě spletla s tebou ohledně důchodců..takže nechápu tvou poznámku.
A jinak - spletla jsem se, páč jsem myslela, že našla 38 tis a né 3800.-![]()