Nález peněz

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
839
4.11.10 21:23
Lizbeth píše:
livinka píše:
Lizbeth píše:
Teruna píše:
Lizbeth:
podle tebe jsou poctiví jen důchodci? Říká se, že každej má svou cenu. Jaká je ta tvoje?
Spletla jsi si mě s livinkou. Zeptej se jí..
Moje cena je čisté svědomí a klidný spánek. Ne dovolená v karibiku..

nechapu proc na me utocis… :think: ?

:kytka:

Prosím tě livinko, to ale není na tebe ale na Terunu, která si mě spletla s tebou ohledně důchodců..takže nechápu tvou poznámku.

A jinak - spletla jsem se, páč jsem myslela, že našla 38 tis a né 3800.- :mrgreen: :mrgreen:

uz tady asi taky trpim nejakym pocitem ze na me vsichni utoci :D

:zed:

naposled jsem taky po nekom vyjela uz ani nevim po kom :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
839
4.11.10 21:25
Kamča.dalmatinka píše:
Lizbeth píše:
livinka píše:
Lizbeth píše:
Teruna píše:
Lizbeth:
podle tebe jsou poctiví jen důchodci? Říká se, že každej má svou cenu. Jaká je ta tvoje?
Spletla jsi si mě s livinkou. Zeptej se jí..
Moje cena je čisté svědomí a klidný spánek. Ne dovolená v karibiku..

nechapu proc na me utocis… :think: ?

:kytka:

Prosím tě livinko, to ale není na tebe ale na Terunu, která si mě spletla s tebou ohledně důchodců..takže nechápu tvou poznámku.

A jinak - spletla jsem se, páč jsem myslela, že našla 38 tis a né 3800.- :mrgreen: :mrgreen:
:lol: :lol: na karibik by nestačilo ani 38 ale taky sem nejdřív četla 38000.Sranda bude až někdo napíše do vyhledavače ztracené peníze a ozve se :lol: ,ale to už asi moc fantazíruju :mrgreen:

ja nechtela tu cenu karibiku komentovat, ale kdyz chces skromnejsi dovolenou bez manzela, tak to taky obcas nezaskodi :D

(ted jsem si musela trocha rypnout, predem se ale omlouvam :D ) nemyslim to ve zlym… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
4.11.10 21:27

Jo, spletla jsem se a omlouvám se.
Pročítala jsem znova příspěvky (a že jich je) a opět mě udivuje livinka. Když je někdo poctivej, vrátí jak prázdnou peněženku s dokladama stejně jako kufr plnej peněz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
4.11.10 21:30
Lakynka píše:
davmi píše:
nečetla jsem příspěvky, ale za mě nechala. jen peněženku s doklady bych vrátila. Jednou jsem šla kolem bankomatu ze kterého trčela 2 tisícovka, taky jsem si jí vzala a nechala, nevěřím, že kdybych jí donesla úřednici do banky, že si ji nenechá, tak proč né já :-)
No vidíš a já „blb“ ty lidi upozornila, že to tam nechali v bankomatu a moji rodiče našli takhle 4 tisíce taky v bankomatu volně a vrátili do banky a dostali za to nějaký to nálezný a reklamní věcičky. Ale co nejvíc: měli čisté svědomí a ještě na sebe mohli být hrdí. Třeba já si tohodle pocitu vážím a jsem na sebe pak pyšná :oops: . No a manžel mi stále o tom říká, jak jsem blbá:D

tak kdyby někdo od toho bankomatu odcházel, tak bych na něho zavolala, že tam něco zapoměl, ale v dohledu nebyl nikdo. Nevím, peněženku jsem našla jednou taky, bylo tam asi 500,– a doklady, ale to je jiná věc, to jsem vzala a ještě pánovi zavezla autem,ale to je jiná situace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
839
4.11.10 21:32
Teruna píše:
Jo, spletla jsem se a omlouvám se.
Pročítala jsem znova příspěvky (a že jich je) a opět mě udivuje livinka. Když je někdo poctivej, vrátí jak prázdnou peněženku s dokladama stejně jako kufr plnej peněz.

ale ja nikdy nerekla ze jsem poctiva…
ja jenom chapu veci po svem..... :-)

dnes mam za sebou docela blbej a narocnej den, tak bych se nerada zas s nekym chytla, ale jeste jednou reknu…

pokud si nekdo hlida a pecuje malo penez (treba 3800v pytliku) tak to pro nej asi bude hodne penez..

pokud najdu v pytliku milion, tak myslim ze majitel ma dalsich 50 nmozna 100 na uctu :D

kdo by nosil v pytliku milion? (krome toho kdo ma ty penize uplne u pr…?)

jeste jednou nechci vyvolavat konflikty, jenom vyjadruji svuj nazor… :-)))

nikdy bych neobrala chudyho cloveka ani o korunu… nejsem ani stat ani financni urad…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
4.11.10 21:35

ježiši neber to prostimtě že se hádáš. Každá z nás má svůj pohled. Sto lidí, sto chutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
839
4.11.10 21:36
Teruna píše:
ježiši neber to prostimtě že se hádáš. Každá z nás má svůj pohled. Sto lidí, sto chutí.

jo ale ja to musim formulovat presne, aby si to nahodou nekdo nevysvetlil po svem :-)))) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
4.11.10 22:17

Peníze bych si nenechala, šla bych to odevzdat. PČR nebo majitel, kdyby tam byly doklady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
5.11.10 08:39

Prosím vás ten Karibik to bylo jen jako příklad něčeho co si člověk může dopřát..
Já nemám ani vzdáleně představu kolik stojí třeba chorvatsko :mrgreen: :mrgreen:
( jsem trochu xenofobní a jezdím jen na Mácháč :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
839
5.11.10 09:52
Lizbeth píše:
Prosím vás ten Karibik to bylo jen jako příklad něčeho co si člověk může dopřát..
Já nemám ani vzdáleně představu kolik stojí třeba chorvatsko :mrgreen: :mrgreen:
( jsem trochu xenofobní a jezdím jen na Mácháč :mrgreen: )

ver mi ze tyden v xhorvatsku by te vysel levneji nez na machaci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
5.11.10 12:06

Livinko děkuji za rozbor, ale tady nejde o cenu, ale o to, že nechci do zahraničí, víš..
Nejedu na macháč proto, že je to levné, ale proto, že se tam cítím dobře..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Karlllicka
5.11.10 12:19
davmi píše:
Lakynka píše:
davmi píše:
nečetla jsem příspěvky, ale za mě nechala. jen peněženku s doklady bych vrátila. Jednou jsem šla kolem bankomatu ze kterého trčela 2 tisícovka, taky jsem si jí vzala a nechala, nevěřím, že kdybych jí donesla úřednici do banky, že si ji nenechá, tak proč né já :-)
No vidíš a já „blb“ ty lidi upozornila, že to tam nechali v bankomatu a moji rodiče našli takhle 4 tisíce taky v bankomatu volně a vrátili do banky a dostali za to nějaký to nálezný a reklamní věcičky. Ale co nejvíc: měli čisté svědomí a ještě na sebe mohli být hrdí. Třeba já si tohodle pocitu vážím a jsem na sebe pak pyšná :oops: . No a manžel mi stále o tom říká, jak jsem blbá:D
tak kdyby někdo od toho bankomatu odcházel, tak bych na něho zavolala, že tam něco zapoměl, ale v dohledu nebyl nikdo. Nevím, peněženku jsem našla jednou taky, bylo tam asi 500,– a doklady, ale to je jiná věc, to jsem vzala a ještě pánovi zavezla autem,ale to je jiná situace.

A nevadi ze tam jsou kamery? :-)

• Citovat
  • Upravit
Karlllicka
5.11.10 12:24
zuzouš píše:
Přidám se k většině a peníze bych si nechala. I kdyby tam byly doklady. Doklady bych poslala majiteli, ono stejně by už asi měl zažádáno o nový, ale aspoň by se nenervoval, že je někdo zneužije.

Tak to je teda pekne hnusne,penize si nechat kdyz vis komu patri.To by me bylo pekne spatne ze sebe same.

• Citovat
  • Upravit
10351
5.11.10 13:16
Karlllicka píše:
zuzouš píše:
Přidám se k většině a peníze bych si nechala. I kdyby tam byly doklady. Doklady bych poslala majiteli, ono stejně by už asi měl zažádáno o nový, ale aspoň by se nenervoval, že je někdo zneužije.
Tak to je teda pekne hnusne,penize si nechat kdyz vis komu patri.To by me bylo pekne spatne ze sebe same.

Jéé, vidíš, to se shodneme, páč mně je z tebe taky špatně. Protože ti je do toho kulový :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
5.11.10 13:20

Musí to být?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie