Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
no tak mobil bych vrátila, protože co by mi bylo platný že je tam sice vysokej kredit, ale podle simky se dá vyhledat. Peníze bych na policii vrátit nešla, někdo to tak udělal a ještě byl obviněn z toho, že je ukradl a nebo obviněn tim, kdo je ztratil, že tam těch peněz bylo víc
A mě nikdo nic taky nevrátil a v obchodě, nebo na poště jsem přišla už o takovejch peněz až to neni hezký a firmy co u nás byly, tak vše udělali špatně abychom si je mohli pozvat na předělání a zaplatit jim znovu ![]()
Mely by se dat na urad a kdyz se nikdo neprihlasi, tak propadnou obci.
Ja bych se s tim moc tady „nevytahovala“
lidi jsou svine a aby te jeste nekdo neprask ![]()
Ale taky bych si je nechala, sice s vycitkama, ale maji jit obci nebo mne? ![]()
ciniminisek píše:
nechala bych si je,mě už tolikrát okradli a několikrát jsem ztratila a nikdy se mi nic nevrátilo ale bylbý doklady.Takže smůla nevrátím.
Budu za jasnýho blbce, ale nenechala.
Je mi jedno že je kupříkladu ztratil gauner, feták nebo idiot, nebo že si je na policii rozdají..
Ale povahu mám takovou ,že kdybych si je nechala, pořád bych myslela na to, že nejsou MOJE, že se stane NĚCO a budu je muset vrátit, že mě zatknou, že mě někdo viděl, že se mi to nevyplatí atd..
No prostě by mi to šrotovalo..a to mi za to nestojí.
Však nic netratím ne..Nic jsem neměla, tak o nic nepříjdu..
A pokud bych někdy ztratila takto peníze - právě na policii bych se ptala, zda je někdo nevrátil ( i když šance minimální, tak přece..)
peníze bych odnesla na policii.
v roličce to taky muze znamenat ze je zahodil dealer drog či jiný kriminálně činný jedinec a místo + čas nálezu + třea otisky (u nich si nedělám iluze) muzou k něčemu pmoct.
jestli je pak ukradnou na policii, at jsou za zlodeje oni a ne já.
Lizbeth píše:
Budu za jasnýho blbce, ale nenechala.
Je mi jedno že je kupříkladu ztratil gauner, feták nebo idiot, nebo že si je na policii rozdají..
Ale povahu mám takovou ,že kdybych si je nechala, pořád bych myslela na to, že nejsou MOJE, že se stane NĚCO a budu je muset vrátit, že mě zatknou, že mě někdo viděl, že se mi to nevyplatí atd..
No prostě by mi to šrotovalo..a to mi za to nestojí.
Však nic netratím ne..Nic jsem neměla, tak o nic nepříjdu..
A pokud bych někdy ztratila takto peníze - právě na policii bych se ptala, zda je někdo nevrátil ( i když šance minimální, tak přece..)
ja bych si je nechala, ale kdybych nasla penezenku tak bych to dala na policii
Lizbeth píše:Ale povahu mám takovou ,že kdybych si je nechala, pořád bych myslela na to, že nejsou MOJE, že se stane NĚCO a budu je muset vrátit, že mě zatknou, že mě někdo viděl, že se mi to nevyplatí atd..
Přesně,tohle bych si taky říkala…A budu ještě za většího blbce,já bych šla asi dál a nechala je tam ležet ![]()
Alyss píše:Lizbeth píše:Ale povahu mám takovou ,že kdybych si je nechala, pořád bych myslela na to, že nejsou MOJE, že se stane NĚCO a budu je muset vrátit, že mě zatknou, že mě někdo viděl, že se mi to nevyplatí atd..Přesně,tohle bych si taky říkala…A budu ještě za většího blbce,já bych šla asi dál a nechala je tam ležet
Jééé za tebou bych chtěla chodit ![]()
hmmm tak když čtu tyhle reakce......ale to je jedno…nejsem tady pro to abych někoho soudila, taky prosím aby jste nesoudili Vy, ale
Peníze bych si určitě NENECHALA…
je to hrozne málo peněz na to abych se kuli tomu ponížila sama před sebou…
ale podle toho ze byli v pytlíku tak to pro toho kdo to ztratil asi peněz hodně…
takhle to zvyknou balit důchodci, který chtějí peníze ochránit…
Lizbeth píše:Však nic netratím ne..Nic jsem neměla, tak o nic nepříjdu..
Livinko, když na to koukáš takhle tak je mi to taky líto
Pokud to ztratil nějaký důchodce ![]()
livinka píše:
hmmm tak když čtu tyhle reakce......ale to je jedno…nejsem tady pro to abych někoho soudila, taky prosím aby jste nesoudili Vy, alePeníze bych si určitě NENECHALA…
ale podle toho ze byli v pytlíku tak to pro toho kdo to ztratil asi peněz hodně…
takze kdybys nasla mega tak se pres sebou neponizis? ![]()
careynka píše:livinka píše:takze kdybys nasla mega tak se pres sebou neponizis?
hmmm tak když čtu tyhle reakce......ale to je jedno…nejsem tady pro to abych někoho soudila, taky prosím aby jste nesoudili Vy, alePeníze bych si určitě NENECHALA…
Pokud by nekdo ztratil mega v pytliku tak ma na učtě dalších 100…ano to bych se klidně ponížila… ![]()
Já jo…já bych asi hodně váhala si ho nechat. Zas je občanská povinost to vrátit a člověk neví zda si nějaký důchodce zapsal čísla. U mega bych asi vrátila, ale u 3800 nee
![]()