Nález peněz

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7485
6.11.10 18:14

Holky ale tady už řešíte úplně jinou věc :wink: A když chodím do obchodu u nás v dědině pomalu denně a něco zapomenu, tak to by se asi vrátil každý!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
6.11.10 18:20
Tejchi píše:
Holky ale tady už řešíte úplně jinou věc :wink: A když chodím do obchodu u nás v dědině pomalu denně a něco zapomenu, tak to by se asi vrátil každý!!

To sice řešíme jinou věc, ale halt jsem měla pocit, že už to tu směřovalo k hádce. Tak jsem to chtěla odlehčit něčím líp stravitelným. Ale vpodstatě je to stejné - jde o poctivost, o lidskou dobrotu. Já kdybych ztratila i malý obnos, byla bych ráda, kdyby se našel někdo, kdo by ty peníze vrátil. Ale já jsem prostě doooost naivní. A souhlas s Livinkou - kdyby byl každý tak poctivý (nebo většina z nás), líp by se lidem žilo. Tak nějak usměvavěji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
839
6.11.10 18:20

jo to jo, ale ja byla v krame do ktereho uz se asi nikdy nedostanu :D asi 300 km od baraku :D

taky nemam rada kdyz nekdo rekne nazor a najednou se na nej sesype vlna „udupani“ ale takhle bych se proste nechovala…mozna o blbe formulujes, mozna to je uplne jinak…ale nemam rada kdyz se lidi chovaji spatne… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
839
6.11.10 18:22

tym spatne myslim jako neuctive, atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
6.11.10 18:22

Tím tě ale Tejchi nechci „ocejchovat“ jako nějakého zlodějíčka. To ne!!!! Těch nevracejícíh holek tu bylo víc. Jen ty jediná jsi schponá o tom diskutovat, tak nic ve zlém :kytka: :kytka: :kytka: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
839
6.11.10 18:25

jinak ja mam upne jiny problem ted

koupili jsme si psa a nevim co s nim…????

kdyby mi nekdo napsal co dal tak bych byla vdecna :-))))

ikdyz mimo diskusi :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
6.11.10 18:25

Já si prostě jen o sobě myslím že bych to nevrátila :nevim: Nevím, až se nějaká taková situeca stane uvidím. Pro mě to je prostě něco torchu jiného než ostatní věci co se tu řešily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22001
6.11.10 18:27

Diskusi nepročítám - jenom za sebe můžu říct, že bych si je nenechala, ale na policii bych to nešla nahlásit ani omylem - to leda skončí někomu v kapse… Poslala bych je na charitu nebo rozdala na ulici do kasiček.

Asi jsem pitomá, ale neměla bych z nich dobrý pocit - vždycky by mě strašilo, že možná někomu hodně chybí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
6.11.10 18:28
livinka píše:

Dej mu nažrat........ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
839
6.11.10 18:29
radúna píše:
livinka píše:
Dej mu nažrat........ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
6.11.10 18:29

A vyvenčila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
839
6.11.10 18:31
radúna píše:
A vyvenčila?

taky :-)

ale ten zacne stekat, maly se toho lekne tak zacne brecet, pes krade dudlik, prcek ji granule… no mela jsem trocha jinou predstavu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
6.11.10 18:39
:lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
6.11.10 19:01

Nikdy bych si nalezené peníze nenechala nemohla bych s tím pocitem žít, že je nekdo ztratil, budou mu chybět a já bych si je nikdy nemohla užít. Prostě mi nepatří. A je mi úplně jedno kdo je ztratil jestli byl bohatý nebo chudý. A ani to neměřím tím, že jsem taky někdy něco ztratila, tak mi tedy patří? Ani náhodou to s tím nemá co dělat. Druhá věc, jak by to skončilo, kdybych je dala na policii, to by bylo lepší dát je nějaké nadaci nebo charitě.
Jednou jsem zapomněla v restauraci mobil ( ano nejsou to anonymní peníze na ulici, ale i tak), drahý firemní mobil, zjistila jsem to na parkovišti, chtěla jsem volat kolegovi. Doletěla jsem do restaurace a majitel mi mobil předal s úsměvem, že si mám dát příště pozor. Chodím tam často na pizzu:-)).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
6.11.10 19:14
radúna píše:
janine24 píše: .........Když neodmění, jsem stejně na tom, jak jsem byla.
Nejsi na tom stejně, jsi bohatší o ten dobrý pocit. :wink: :-D

Já ti nevím Karle, mám ze sebe dobrý pocit i tak, ale rozhodně budu mít radost, že bude mít původní majitel radost z nalezení :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová