Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky ale tady už řešíte úplně jinou věc
A když chodím do obchodu u nás v dědině pomalu denně a něco zapomenu, tak to by se asi vrátil každý!!
Tejchi píše:
Holky ale tady už řešíte úplně jinou věcA když chodím do obchodu u nás v dědině pomalu denně a něco zapomenu, tak to by se asi vrátil každý!!
To sice řešíme jinou věc, ale halt jsem měla pocit, že už to tu směřovalo k hádce. Tak jsem to chtěla odlehčit něčím líp stravitelným. Ale vpodstatě je to stejné - jde o poctivost, o lidskou dobrotu. Já kdybych ztratila i malý obnos, byla bych ráda, kdyby se našel někdo, kdo by ty peníze vrátil. Ale já jsem prostě doooost naivní. A souhlas s Livinkou - kdyby byl každý tak poctivý (nebo většina z nás), líp by se lidem žilo. Tak nějak usměvavěji?
jo to jo, ale ja byla v krame do ktereho uz se asi nikdy nedostanu
asi 300 km od baraku ![]()
taky nemam rada kdyz nekdo rekne nazor a najednou se na nej sesype vlna „udupani“ ale takhle bych se proste nechovala…mozna o blbe formulujes, mozna to je uplne jinak…ale nemam rada kdyz se lidi chovaji spatne… ![]()
Tím tě ale Tejchi nechci „ocejchovat“ jako nějakého zlodějíčka. To ne!!!! Těch nevracejícíh holek tu bylo víc. Jen ty jediná jsi schponá o tom diskutovat, tak nic ve zlém
.
jinak ja mam upne jiny problem ted
koupili jsme si psa a nevim co s nim…????
kdyby mi nekdo napsal co dal tak bych byla vdecna ![]()
ikdyz mimo diskusi ![]()
Já si prostě jen o sobě myslím že bych to nevrátila
Nevím, až se nějaká taková situeca stane uvidím. Pro mě to je prostě něco torchu jiného než ostatní věci co se tu řešily.
Diskusi nepročítám - jenom za sebe můžu říct, že bych si je nenechala, ale na policii bych to nešla nahlásit ani omylem - to leda skončí někomu v kapse… Poslala bych je na charitu nebo rozdala na ulici do kasiček.
Asi jsem pitomá, ale neměla bych z nich dobrý pocit - vždycky by mě strašilo, že možná někomu hodně chybí.
livinka píše:
koupili jsme si psa a nevim co s nim…????
Dej mu nažrat........
![]()
radúna píše:livinka píše:Dej mu nažrat........
koupili jsme si psa a nevim co s nim…????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
už ![]()
radúna píše:
A vyvenčila?
taky ![]()
ale ten zacne stekat, maly se toho lekne tak zacne brecet, pes krade dudlik, prcek ji granule… no mela jsem trocha jinou predstavu ![]()
Nikdy bych si nalezené peníze nenechala nemohla bych s tím pocitem žít, že je nekdo ztratil, budou mu chybět a já bych si je nikdy nemohla užít. Prostě mi nepatří. A je mi úplně jedno kdo je ztratil jestli byl bohatý nebo chudý. A ani to neměřím tím, že jsem taky někdy něco ztratila, tak mi tedy patří? Ani náhodou to s tím nemá co dělat. Druhá věc, jak by to skončilo, kdybych je dala na policii, to by bylo lepší dát je nějaké nadaci nebo charitě.
Jednou jsem zapomněla v restauraci mobil ( ano nejsou to anonymní peníze na ulici, ale i tak), drahý firemní mobil, zjistila jsem to na parkovišti, chtěla jsem volat kolegovi. Doletěla jsem do restaurace a majitel mi mobil předal s úsměvem, že si mám dát příště pozor. Chodím tam často na pizzu:-)).
radúna píše:janine24 píše: .........Když neodmění, jsem stejně na tom, jak jsem byla.Nejsi na tom stejně, jsi bohatší o ten dobrý pocit.![]()
Já ti nevím Karle, mám ze sebe dobrý pocit i tak, ale rozhodně budu mít radost, že bude mít původní majitel radost z nalezení ![]()