Nalezení příbuzných na myheritage.cz

538
31.1.14 08:21

Nalezení příbuzných

Ta jsem si na myheritage.cz projela manželovi příbuzné a našla jednoho seriového vraha z USA ze 40.let :-)))) ale má tam i nějakou kněžnu. Máte s ím nějaké zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
31.1.14 08:31

:think: myslím, že je to nesmysl nebo mi chceš tvrdit, že tam mají zdigitalizované všechny matriky atd.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25126
31.1.14 08:46

@anorganička To bude jistě nějaký ověřený zdroj informací :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
31.1.14 08:57

Ty máš na myheritage zaplacený premium? Já hledám příbuzné v USA už 2 roky a zatím neúspěšně. Jediný záznam mám o jejich svatbě a pak ze sčítání v roce 1940,ale to je žalostně málo.

• Citovat
  • Upravit
5420
31.1.14 09:03

Je to vůbec bezpečné, zadávat takové informace na web?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
31.1.14 09:13

Na hledání v zahraničí je jiný server, který není zpoplatněný, já si teď nemůžu vzpomenout a nejsem u svého počítače :lol: Tak pak dám vědět. Jinak mi přijde divné, že by někdo dohledal takhle rychle. Shoda jmen nic přece neznamená. Já se rodokmenem zabývám už několik let, co já toho prolezla :lol: A pak vždycky narazím na švabach a jsem v p :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
31.1.14 09:16

Tak mám pocit, že je to toto, ale jistá si nejsem :think: http://familysearch.org

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
31.1.14 09:32

Jsi si na 150% jistá, že jsou to manželovi příbuzní? Pokud se někdo z jeho strany genealogií zabývá a část rodiny přesídlila (nebo pokud máš cizince tak tam žili) do jiného státu, je to možné. Pokud je to ale jen shoda jmen, tak to pravda nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
31.1.14 09:40

No mi uz myheritage nabidlo asi 200 shod. relevantni byla jedna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
31.1.14 10:28

Manžel tam má svůj účet a také dohledává příbuzné. V americe už jich pár našel a dohledal i historicky, jak se tam dostali atd. Musíš hledat a hledat. jinak pokud se shodují jména ve tvém rodokmenu s jménem v rodokmenu někoho jiného, tak vás to spáruje apod. Moc se v tom neorientuji, ale tak nějak to funguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
31.1.14 11:48
@Amys píše:
Tak mám pocit, že je to toto, ale jistá si nejsem :think: http://familysearch.org

Je to zadara? Nebo spoplatněný? Je to v AJ tak se moc nedozvím, myslím podmínky.

• Citovat
  • Upravit
20777
31.1.14 11:51

@bamba Já už tam dlouho nebyla, dává mi zabrat řešit ČR, protože zdigitalizovali další archivy, ale dřív to bylo normálně zadara. Můžeš si zkusit hodit stránku do překladače od googlu, sice to nebude to pravé ořechové, ale pro základní orientaci by to mohlo stačit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
31.1.14 11:52

Jinak určitě to bude mít i nějaké placené služby, ale to má kde co, viz myheritage.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
31.1.14 14:58
@bamba píše:
Je to zadara? Nebo spoplatněný? Je to v AJ tak se moc nedozvím, myslím podmínky.

Tyhle stránky prý patří nějaké sektě, kteří dohledávají příbuznost s ježíšem, takže se jim se svým rodokmenem a registrací upíšeš. DO toho bych nešla. Jinak chlap mi říkal ještě jedny stránky, ale to jméno mi teď vypadlo. pak se ho zase zeptám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
31.1.14 15:22
@Laaja píše:
Tyhle stránky prý patří nějaké sektě, kteří dohledávají příbuznost s ježíšem, takže se jim se svým rodokmenem a registrací upíšeš. DO toho bych nešla. Jinak chlap mi říkal ještě jedny stránky, ale to jméno mi teď vypadlo. pak se ho zase zeptám.

Díky, beztak se mi tam nejde přihlásit.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová