Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kockazvysocan píše:
Ale on nemůže plánovat výstavu ani cokoliv jiného, když se ani neví, co bude díky týhle pošahaný korona době. Po 3 měsících opravdu může plánovat týden, max. měsíc, ale určitě ne rok. V podstatě jste spolu ještě nemohli nic ani prožít, všechno je zavřené, nikam se nesmí, nemůžeš vědět, jak se chová v restauraci, ve společnosti. Stejně tak on.
Prave, neda se ted ani nic moc planovat. Za tim nemusi nic byt…a ze neplanuje ted v zacatcich budouci deti, to uz bylo probrano.
@Anonymní píše:
@Kockazvysocan ok tak zájem nemá a při svým náročným povolání je se mnou 4× týdně jen tak ze srandy, a 3-4 měsíce se stará, říká hezké věci, když jsem byla nemocná za 2h stal u dveri s taskami jídla, k Vánocům mi dal krásný osobní dárek atd. Ano asi to nedopadne, ale ze nemá zájem si teda nemyslim.
Hele a co je tedy špatně?
Chová se k tobě pěkně, má zájem vztah rozvíjíte, tak proč jsi tak urputná? Chlap ti opravdu nemůže po 3 měsících slíbit, že si tě vezme a bude s tebou mít rodinu, vždyť to ještě nemůže ani tušit. ![]()
Holky tak teď to vypada ze je vše ok asi, ale tak jak jsem psala, jsou dny kd proste mi řekne ze se omlouvá ale bude sam, protože má zase stavy kdy mysli na ex a není fér abych u toho byla já. Nebo jak mi řekl jejím jménem tak já se jen usmala ale pak mi psal ze se za to omlouvá a ze mi asi ubližuje.
A když jsme si psali ten mail tak mi napsal ze se do mě zamiloval i když nechtěl, chtěl byt sam, ale ze to už pak neslo zastavit, jenomže proste ví ze má ještě v hlavě ex a ze to vůči mě není fér a neví co s tím.
@Anonymní píše:
Holky tak teď to vypada ze je vše ok asi, ale tak jak jsem psala, jsou dny kd proste mi řekne ze se omlouvá ale bude sam, protože má zase stavy kdy mysli na ex a není fér abych u toho byla já. Nebo jak mi řekl jejím jménem tak já se jen usmala ale pak mi psal ze se za to omlouvá a ze mi asi ubližuje.A když jsme si psali ten mail tak mi napsal ze se do mě zamiloval i když nechtěl, chtěl byt sam, ale ze to už pak neslo zastavit, jenomže proste ví ze má ještě v hlavě ex a ze to vůči mě není fér a neví co s tím.
No, tak ti asi říká pravdu. Jestli ho fakt chceš, tak buď milá, tolerantní, užívej přítomnost a nech mu čas. To je vše, víc bych ti neporadila, ani kdybys byla moje dcera.
Ještě chvíli to rozvíjej a začne mi být toho kluka líto. Ty jsi normálně posedlá svou vztahovou představou a ještě to posiluje ta tvá osobní nejistota. Řekl ti už někdo, že druhého nelze vlastnit? A že lásku si nevyprosíš ani nevynutíš.
@Magical-eyes nerekl ale vím to. Tak já pochopila ze mám problém a proto jsem založila diskuzi.
Dobrý večer,
omlovám se za nepřesnosti ve svém včerejším příspěvku.
Byla jsem nepozorná, přístě budu číst pozorněji. ![]()
@Anonymní píše:
@Kockazvysocan tak to my se znali už v době kdy bylo otevřeno, ale to je vedlejší. Nejde o to ze nemůže naplánovat něco kvůli covidu, jde o princip. A výlet lze, klidně po ČR.Na druhou stranu když jsem si stěžovala, ze se vídáme jen doma max se jdeme projít v Praze, tak další týden psal ať si vezmu v týdnu volno v práci a ze pojedeme na výlet nekam na vysočinu, tak to bylo moc fajn.
Tak to neres.
Mne jeden kdysi basnil, jak pojedem na dovcu a pritom myslel na jinou.
Nech to byt, ono to vyplyne.
Stejne ted nic vic delat nemuzes.
Ber to jako risk na burze - „ted do toho investuju treba pulrok a muzu si nabit cumak, nebo vyhrat super chlapa“.
@Anonymní píše:
@Violkafiala já vímproblém asi je ze mám porad hroznou ideu ze existuje láska až za hrob a hned ji chci realizovat, a asi mi jde občas špatně pochopit ze ten druhy to tak nemá a je víc normální pokud to tak mám nazvat.Ale porad si nemyslim ze jsem magor nebo špatný člověk, když si proste lásku představuju asi jak ve filmu
Tohle zrovna chápu - je to totiž Peklo filmového průmyslu! ![]()
ale proč si nepřečteš články od psychologů o tom, že filmový byznys je právě o tom, že prodává mimo jiné sny za peníze!!???
ty filmy, co ty myslíš : Město andělů/Duch/Vážka/Pretty Woman/Osobní strážce/50× a stále poprvé (to bylo už úplně za hranou pohádky pro mimina)
ale jistě… každá ji chceme
a některá na chvíli v pominutí smyslů a bouři hormonů (než zákonitě vyprchá chemie, páč vyprchá a pak už je to jen o denní práci na vztahu a kompromisech) i zažijeme..
Ale tím pádem jsi velmi naivní osoba a začni od toho, že bys měla oddělit filmové pojetí lásky a reálný život. On je to totiž ve finále fakt obrovský rozdíl
Silně ti doporučuji mimo to co koukáš, mrknout na Válku Rosových
/Vzpomínky na Afriku /Teorie tygra ( ty jsou totiž opravdu ze života) ![]()