Náročný rok 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6161
9.8.20 19:30

Vnímám to taky jako zvláštní rok. Nejen ten blázinec okolo viru, ten mě nebere, ale mezilidské vztahy mi přijdou hrozný teď. I v rodině to máme rozhárané… Naštěstí nikdo není nemocný. Ale ve středu jedem na Šumavěnku na krátkou dovču, těším se do přírody, ale ukrutně! Jen já a moje rodina, lesy, ticho, ach… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5653
9.8.20 19:31
@Markéta80 píše:
@Popeladym jen doufám že příští rok si neřeknu že ten rok 2020 byl ještě fajn :jazyk: Kontrolu u lékaře mám v prosinci tak snad to bude ok a pak doufat že rok 2021 bude jen lepší ;)

To už mě taky napadlo, protože vždycky může být ještě hůř, že. :roll: Každopádně přeju zdraví. To ostatní se už vždycky nějak utřepe. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5653
9.8.20 19:33

@Oli.Lyon Tak to bude určitě kráásné. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6161
9.8.20 19:50
@Popeladym píše:
@Oli.Lyon Tak to bude určitě kráásné. :)

No tak je to v planu, snad se děti nerozhodnou jinak, kvůli změnám počasí jsou furt usopleny, to je jediný, čeho se trochu bojim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sarah1618
12.8.20 21:43

Holky pro me je toto také bohužel nejhorší rok, co jsem kdy zažila…
doufám, ze brzy se vše změní

• Citovat
  • Upravit
5653
12.8.20 23:33
@sarah1618 píše:
Holky pro me je toto také bohužel nejhorší rok, co jsem kdy zažila…
doufám, ze brzy se vše změní

Držím pěsti, ať se to zlepší. :kytka: Soucítím se všemi, co to mají letos taky na levačku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sarah1618
13.8.20 08:48

@Popeladym moc děkuji :srdce:

• Citovat
  • Upravit
605
13.8.20 20:17

To kdyby nebyla ta korona a mediální cirkus kolem… Tak za mě mám jeden z nejkrásnějších roků co mě kdy potkal a jsem opravdu šťastná nic špatného mou rodinu nepostihlo za chvíli další přírůstek do rodiny druhé moje mimi mi dělá jenom radost nemám si na co stěžovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová