Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vzhledem k tomu, že se můj duševní vývoj po úmrtí matky rapidně zhoršil, přikládám svoji omluvu za svoje chování. Moje střední deprese se po úmrtí matky značně prohloubily a výsledkem je, že z někdejšího lesku královny internetových diskuzí zbyl pouze stín. Místo věcného pohledu na problémy dneška dostali přednost negativismus, vztek, hněv a zloba. A účast v malicherných hadkách a sporech či vyvolávání malicherných konfliktů je završení toho všeho, co se dá nazvat slovní agresí. Antidepresiva nezabírají, nabídka hospitalizace v psychiatrické léčebně musela být vzhledem k nástupu na nové pracoviště odmítnuta.
Držím palce ať to zvládneš. Vzhledem k tomu, že si uvědomuješ své chování a problémy, věřím že jsi na dobré cestě. ![]()
Já ani nepostřehla nějaký spor
…
Taky přeji brzké lepší dny
…
@Božislava Na nové pracoviště se vykašli, zdraví je přednější. Psychiatrie je strašák, ale na bolest v srdci a duši ještě nikdo nic lepšího nevymyslel. Pokud Ti není dobře, nová práce nepomůže, naopak, časem jen zhorší.
Boži, úmrtí rodiče je hrozná rána. Držím palce, ať to dokážeš překonat natolik, abys deprese a pocit nespravedlnosti překonala a mohla žít svůj život s hezkými vzpomínkami… ![]()
Já jsem si nevšimla konfliktu, nebo jestli jo, tak jsem to zapomněla. Mně osobně jsi se nedotkla (to jiná místní expertka
) přeji ti všechno dobré a když už musíš odmítnout hospitalizaci, tak aspoň ambulantní péči se věnuj na 100%
držíme Ti pěsti
Určitě bude zas lépe, i když je teď těžké tomu uvěřit ![]()
@Božislava píše:
Vzhledem k tomu, že se můj duševní vývoj po úmrtí matky rapidně zhoršil, přikládám svoji omluvu za svoje chování. Moje střední deprese se po úmrtí matky značně prohloubily a výsledkem je, že z někdejšího lesku královny internetových diskuzí zbyl pouze stín. Místo věcného pohledu na problémy dneška dostali přednost negativismus, vztek, hněv a zloba. A účast v malicherných hadkách a sporech či vyvolávání malicherných konfliktů je završení toho všeho, co se dá nazvat slovní agresí. Antidepresiva nezabírají, nabídka hospitalizace v psychiatrické léčebně musela být vzhledem k nástupu na nové pracoviště odmítnuta.
Boži, posílám hodně síly. Mám Tě ráda.
@Božislava píše:
Drž se. Poslední dobou jsem tě moc nevídala ![]()
@Božislava tak kašli na novou práci, zdraví je přednějsi.. Hodně štěstí ![]()
@Božislava píše:
Je mi to líto, ale jak musela být odmítnuta hospitalizace?
Zdraví máš jen jedno. Kdo ti půjde na pohřeb? Majitel firmy? Nadřízený? Nebo rodina. ![]()
Lesk královny iternetových diskuzí mě neosvítil, asi jiné diskuze. A ani těžká životní stuace není omluva pro hnusné chování.