Naštvali mě tchánovci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10651
18.7.17 21:41

To je vážně nezodpovědnost!!! A odpověď, že oni taky neměli autosedačky… Tohle už není ani o respektu, ale ho hazardu se životem. Asi bych jim to vysvětlila a pak řekla ještě manželovi ať jim to vysvětlí znova a dokud si nezískají důvěru bych jim děti nedávala. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
18.7.17 21:41
@e008 píše:
Ja teda mam pro nase koupenou autosedacku starsi a podsedak. Chapu tvuj vztek, ale oni jsou jina doba, opravdu se za nich jezdilo nepripoutane, tezko jim to vysvetlovat… Staryho psa novym kouskum nenaucis… Ale nastvana bych byla taky fest…

a k tomuzákazu by potřebovali od policistů tučnou pokutu, a pak by možná pochopili :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.7.17 21:42

@Irinka0210 @Irinka0210 včera jsme odjeli a ještě jsem se jich ptala, jestli někam nepojedou. Oni že ne. Když řeknou že jo, tchán jde se mnou a autosedačku si odnese při mém odjezdu. Tvrdili, že se půjdou podívat za město na kozu.

• Citovat
  • Upravit
148
18.7.17 21:46

My předáváme dítě s autosedačkou, kterou rovnou instalujeme k nim do auta. Ne že by si dovolili jet bez ní, ale chceme jim to usnadnit, ať se s tím nemusí mořit… Chápu Tvůj vztek, ale dělala bych to stejně a pokud na to nepřistoupí, tak nedostanou ani sedačku, ani dítě. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.7.17 21:48

Tak videa už jsem jim pouštěla, koukaj max.5 minut a myslí si své. Před 2 hodinama jsem jim to poslala e-mailem a napsala ať si to pustí alespoň 50×. No jestli to bude řešit manžel nevím, vrací se za týden z montáže, mluvila jsem s ním a byl hodně naštvaný ale on nerad něco řeší :roll: tak snad jim promluví trochu do duše. Když se to stalo na podzim naposledy, navrhla jsem, že koupíme z bazaru nějakou použitou autosedačku, tak že ne, že se když tak přenese ta moje :zed: a s tou pokutou, nikomu nic zlého nepřeju ale v tom vzteku jsem si říkala, kéž by je zastavili policajti.

• Citovat
  • Upravit
5425
18.7.17 21:49
@tumpach píše:
souhlas, souhlas, to by bylo u mě finitum, prostě nějaká bezpečnost krucinál musí být, :pocitac: :pocitac:, jaký problém je, říct nech tu autosedačku tu, možná někam pojedeme :pocitac:, nebudu se jich zastávat, jak říkám skončili pro mě hned!!!, ale kdybych věděla, že autosedačku neměli už před tím, nechávaly bych ji tam preventivně :nevim:, ale teď bych jim ho nenechala ani na minutu :cert: :cert: :cert:

Přesně tak. Nechápu že někdo může být tak nezodpovědný a vézt dítě bez autosedačky. To by se dít nemělo. Být zakladatelkou-matkou onoho dítěte, poprvé bych jim to vysvětlila, ale po druhé už ne. To by byl konec. Teď si tu říkám; zakladatelka nechala jet svého syna bez AS, ta musí mít nervy ze železa. Já se dovědět, že mi někdo vezl dítě na výlet bez AS, tak se mi o tom zdá týden. Lidi jezdí pod vlivem a jak houvada, vídám to na silnicích často. Hrůza :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
18.7.17 21:54
@Katerina000 píše:
No nejraději mám hlášky typu "za nás také nebyly autosedačky ". Zas na druhou stranu, jaký byl provoz. To bych tedy vyváděla.

Taky nesnáším tyto hlášky, za nás " teď je prostě jiná doba a každý si vede domácnost jinak ve všem musí to respektovat tohle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
18.7.17 21:55
@Borůvka1990 píše:
Přesně tak. Nechápu že někdo může být tak nezodpovědný a vézt dítě bez autosedačky. To by se dít nemělo. Být zakladatelkou-matkou onoho dítěte, poprvé bych jim to vysvětlila, ale po druhé už ne. To by byl konec. Teď si tu říkám; zakladatelka nechala jet svého syna bez AS, ta musí mít nervy ze železa. Já se dovědět, že mi někdo vezl dítě na výlet bez AS, tak se mi o tom zdá týden. Lidi jezdí pod vlivem a jak houvada, vídám to na silnicích často. Hrůza :?

jsou ty lidi čuňátka, já neřídím, ale jela jsem jednou bez dětí, jen s bráchou, my jeli řádně, a jedno prase to do nás málem na pálil, :zed: :zed:, protože si potřeboval dokázat, jakej je to Bůh silnic, fakt de.il, a prostě někteří lidi si neuvědomují, co že to na těch silnicích jezdí :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
18.7.17 21:55
@Anonymní píše:
Tak si jdu postěžovat, úplně se mnou cloumá vztek :cert: začnu hezky od začátku. S tchánovci nemám žádný problém, máme celkem hezký vztah až na jednu věc :pocitac: včera říkal synek, že by chtěl k babičce a dědovi do čtvrtka na prázdniny. Oba mají 14 dní volno, tak jsem zavolala a bez problémů. Malej /5 let/ si zabalil věci a jelo se, při loučení jsem synovi řekla, že tam druhý den jedu mladšímu synkovi/18 měsíců/ do lékárny pro mastičku a že se na něj přijedu s bráškou podívat k babičce. Dneska jsem jela s mladším synem do lékárny a tak volám tchýni, že se stavím na kafe a zase pojedeme. A ona, že nejsou doma, tak já že se teda stavím ve středu a tak se ptám, kde jsou a dlouhý ticho 8o pak tchýně:,, já ti to teda řeknu ale asi budeš křičet ". Já:,,no tak kde jste!!! :cert: " a tchýně, že v Chomutově v Zoo parku, to už jsem viděla rudě a hystericky jsem řvala na tchýni, že si ze mě dělá pr… a že to teda řvát budu :cert: :cert: :cert: aby jste totiž pochopily, mě nevadí, že ho někam vezmou ALE ONI HO VEZOU 60km BEZ AUTOSEDAČKY tam a 60 zpět!!! :cert: :cert: :cert: no řvala jsem jak tygr, na vysvětlenou mi tchýně řekla, že ho přeci připoutala vzadu pásem a sedí tam s ním, tak o co jde 8o a že z toho dělám hned aféru, že oni taky jezdili bez autosedaček a žijou :zed: o je asi velkej problém zavolat, že někam jedou a já bych těch blbejch 8km k nim zajela a tu sedačku jim přivezla nebo si pro ni mohly zajet. Možná někomu připadám jako hysterka ale tohle se stalo už 4×, vždycky se s nima pohádám, vysvětluju a není to nic platné. Už uvažuji o tom, že prostě s nima syn nikam jezdit nebude. Oni si totiž 2× vzali tu autosedačku a stejně ho tam nepoutaj- říkal mi to syn. Takže tam jen sedí nepřipoutaný - no hrůza mě jímá, co vše se může stát. Taky by jste tak reagovali nebo jsem přehnaně hysterická - díky za vyslechnutí a názory, docela se mi ulevilo, doma jsem sama, manžel je týden pryč a kámošky na dovolených :,(
:mrgreen: navíc by mne zajímalo kdyby je zastavili policajti tak jestli by jim taky řekli za nás "
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.7.17 22:01

Přesně tohle jsem minulý rok řešila i s mými tchánovci. A bohužel nejen to. Dala jsem malému (4 roky) kolo i s přilbou, kterou mu ale nikdy nenasadili, protože „přece jezdí jen u baráku“. Když bylo hezky a měli se koupat na zahradě v bazénu, tak jsem mu přibalila dětský opalovací krém s vysokým faktorem, protože má světlou pleť po mně, ale stejně ho tím nikdo nenamazal, takže večer byl spálený. A důvodem tentokrát bylo, „aby se taky opálil“. Bylo toho ještě více, takže od té doby tam syn chodí jen se mnou nebo s manželem. :?

• Citovat
  • Upravit
5425
18.7.17 22:05
@tumpach píše:
jsou ty lidi čuňátka, já neřídím, ale jela jsem jednou bez dětí, jen s bráchou, my jeli řádně, a jedno prase to do nás málem na pálil, :zed: :zed:, protože si potřeboval dokázat, jakej je to Bůh silnic, fakt de.il, a prostě někteří lidi si neuvědomují, co že to na těch silnicích jezdí :zed: :zed:

Jj, je to tak. Ba co hůř, nejen že jezdí moc rychle, oni ani nerespektují dopravní značení a pravidla provozu celkově, jsou pak nepředvídatelný. O chodcích přecházejících mimo přechod ani nemluvím. Nedávno jsem dupla na brzdu, když mi chlápek skočil před auto z poza stojící dodávky, takže jsem vůbec neměla šanci ho vidět. V úseku byla padesátka. Jela jsem 40, to houvádko to ani nezpozorovalo, čučelo do mobilu a přeběhlo vozovkou. Kdyby se to stalo tchánovcům, kluk měl pás pod krkem, jeli třeba přes padesát, tak nechci domýšlet. Určo by ho to bolelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
18.7.17 22:11
@Anonymní píše:
@Irinka0210 @Irinka0210 včera jsme odjeli a ještě jsem se jich ptala, jestli někam nepojedou. Oni že ne. Když řeknou že jo, tchán jde se mnou a autosedačku si odnese při mém odjezdu. Tvrdili, že se půjdou podívat za město na kozu.

Kdyby je zastavili policajti, tak dostanou pěknou pokutu. Mě policajti i tahali za tu autosedačku, jestli je připevněná dobře. Možná, že toho by se mohli leknout, když už na tebe nedají. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5487
18.7.17 22:12

Koupila bych jim do auta minimálně podsedák, který by byl jen jejich. 5leté děcko už na něm může sedět v pohodě. Nasr.alo by mě to taky a manželovi bych naordinovala pořádnou masáž pro babičku s dědou. Pokud někdo z prarodičů něco podobného předvede, dostane přednášku a opakování se zatím nestalo. Takový hazard se životem mého syna bych nepřešla mávnutím ruky. Ještě řekne: Ty asi budeš řvát, tak to by mě na tom vytočilo asi nejvíc. Snaha udělat prudičku ze mě. :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25199
18.7.17 22:41
@Michaela65 píše:
Taky nesnáším tyto hlášky, za nás " teď je prostě jiná doba a každý si vede domácnost jinak ve všem musí to respektovat tohle.

Co se týče sedaček, tak taky souhlasím. Jaký byl tehdy provoz a jakou rychlostí auta jezdila.
Vnuka by víc nedostali, tečka. A ještě ti řekne „já vím, že budeš nadávat“. :zed:
Manželovi rodiče mají vlastní podsedáky a kdyby chtěli jet dál, dám jim autosedačky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
18.7.17 22:47
@Aries6 píše:
Co se týče sedaček, tak taky souhlasím. Jaký byl tehdy provoz a jakou rychlostí auta jezdila.
Vnuka by víc nedostali, tečka. A ještě ti řekne „já vím, že budeš nadávat“. :zed:
Manželovi rodiče mají vlastní podsedáky a kdyby chtěli jet dál, dám jim autosedačky.

Přesně tak dříve to bylo jiné už v tom provozu v dnešní době si kolikrát člověk není jistý se sedačkou natožpak bez ni " navíc je povinná teď neví. Do kolika let nebo výšky tak by mne zajímalo co by řekli kdyby je zastavili policajti ty by nezajímalo dříve se takhle jezdilo ".Moje tchýně a tchan s malou nikam nejezdí autem ale kdyby ano dala bych jim sedačku nebo by se koupila ještě jedna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová