NATALART Plzeň

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1161
8.11.18 15:31

Holky, zitra mám nástup na vyvolání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
8.11.18 16:32

@Kat80 tak ať to máš rychle a netrápí tě moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1161
8.11.18 16:55

Diky moc, napíšu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
8.11.18 22:40
@Margit. Tomanova píše:
@eliza13 tak dej potom vědět, jak ti to dopadlo :-) držím palečky :)

Asi prostě záleží na všem aby to vyšlo. Já jsem hned po druhém vložení vajíčka ( po.ket) odjela na aktivní dovolenou. A neřešila jsem to že bych mohla být těhotná. Akorát v 7tt jsem krvacela dvakrát. Byl tam hematom který krvacela. Takže pak klidovy rezim. Ale i tak sem se snažila normálně funvovat… Ale máme bojovnika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2776
9.11.18 06:20

@Kacka Koci no některé holky tady píšou, že šly rovnou po zavedení vajíčka na rizikové, možná je to lepší na těch prvních pár týdnů… já mám navíc problém, že jsem neměla ani žádnou dětskou nemoc, tak nevím jestli i kvůli tomu mě nenechají doma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
9.11.18 09:04

@Margit. Tomanova @Kacka Koci ja jsem rozhodne radsi v klidu,nez fungovat jako by nic a pak si neco treba vycitat :roll: takhle si rikam,ze jsem pro to aspon udelala maximum.. ze to ani pres to nevyslo,to uz clovek neovlivni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2776
9.11.18 09:10

@eliza13 to máš naprostou pravdu! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2776
9.11.18 09:11

@eliza13 a ty jsi teda od začátku na rizikovém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
9.11.18 09:20

Holky,já mám za sebou 3 IVF a vždy jsem byla doma od odběru vajíček až do testovani a bylo to super,aspoň si člověk i odpočine od prace,ale je fakt,že na to zas více myslí. Ale jak jsem říkala,pokud bych měla práci,že sedim za pocitacem a nelitam na provoze,tak bych asi třeba taky mluvila jinak,těžko říct. A když vám pak nepřijde jeden dva lidi do práce a musím makat o to víc,to je na budku a poslouchat kecy od zákazníků,svátej klid doma. A teď už se ani nehodlám vracet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2776
9.11.18 09:28

@sonci82 na jednu stranu to chápu, doma má člověk klid, nestresuje se atd… na druhou stranu si neumím představit být 9 měsíců doma skoro pořád zavřená… nikam nemoct jet na víkend atd :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
9.11.18 09:38

@Margit. Tomanova já jsem také po každém odběru byla doma a nikam na víkend nejezdime,tak mě by to ani nevadilo…jo,občas by se hodilo mít volno,když je nějaká sešlost,narozeniny…ale tak každý je asi zvyklý na něco ;) pro miminka vše.Ja jsem tak otrávená z pocitu,že bych se měla vrátit do práce,to je hrůza…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
9.11.18 09:59

@Margit. Tomanova nene.. po prvnim et jsem chodila do prace,ale nevyslo to,tak jsem si rikala,ze priste pujdu na neschopenku.. po ket jsem na pn sla a klaplo to,ale bohuzel skoncilo zamlklym potratem a to jsem byla na pn jeste cely sestinedeli po revizi,necitila jsem se na to spis psychicky :roll: ted po druhym et jsem byla taky na pn,ale bohuzel zase nic,tak ted uz zase chodim do prace :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2776
9.11.18 10:05

@eliza13 To mě moc mrzí, že to zatím neklaplo :-( Snad se brzo zadaří! moc Ti to přeju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
9.11.18 10:26

@Margit. Tomanova dekuju moc :srdce: kdy vy jdete na tu prvni konzultaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2776
9.11.18 10:29

@eliza13 až 30.11. nám dali termín… tak jsem zvědavá jak to pak bude všechno probíhat… jak dlouho všechno bude trvat a tak..... :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí