NATALART Plzeň

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1888
29.11.18 15:06

@maaarkeeet a malý ti přibývá? A kolik mu Je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
29.11.18 15:36

@koblizeq jo, pribyva dobre. Basti to odstrikane a bohuzel uz i drobet dokrmu, kdyz mam mleka malo. Jsou mu 3 tydny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
29.11.18 17:46

Jezis holky,to je něco s kojením :(
Já malýho kojila,byl občas boj,i jsem tenkrát volala laktační poradkyní,ale je to už daaavno,takže už nevím co radila. Jen jsem si říkala,že kojení taky není vše a když to nepůjde,tak to nepujde. Šlo to do 11.mesice a pak se odstavil de facto sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
30.11.18 08:18

@maaarkeeet hlavně že je malý spokojený :srdce: My to měli taky tak :D teď pije moje odstrikany, ale máme připravený v záloze i hipp Náš je velký jedlik :D Ten dokrm nesu pořád špatně, mám pocit jako selhani, ale když vidím našeho spokojenýho chlapečka :srdce: Tak se s tím srovnávám…kojení nevzdavam :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
30.11.18 10:17

@koblizeq je, tak to mame uplne stejny ;) ja si pisu kolik zbastil MM a kolik UM a porad se pohybujeme okolo te 1/3 UM, nekdy vic a nekdy min. Taky mi to mrzi, ale zase na druhou stranu jsem rada, ze aspon neco ode me ma a je taky spokojeny, takze to mi za to stoji.
Jinak mi davame Nutrilon HA. Meli jsme nejdriv Bebu, ale nejak po ni nekakal a dr mi rikala, ze je jako cement a doporucila tu verzi HA (oba mame lehkou alergii, ne na laktozu) a pry je lepsi tomu radeji predchazet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
30.11.18 11:43

Holky, co se týká toho umělého mléka, bohužel jsou v nabidce veliké rozdíly …já malou nekojim od toho 11mesice, měla jsem česke Hami a HiPP a pak jela do Německa, tam koupila německý HiPP a to se chuťově a složením nedá srovnat, přitom krabice vypadá „stejně“. Ihned po smíchání s vodou vidíš i vizuální rozdíl na první pohled 8o . Takže pokud máte možnost, zkuste zajet do Německa…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
30.11.18 14:09

Tak ono bohuzel vse z Nemecka je proste lepsi. Napriklad ja vybalila ted toal.papir koupeny v CR a stejnou znacku z DM jsme koupili v zari v Nemecku. A i ten „blby“ toaletak v CR je o dost horsi. A to podotykam ze jde o kvalitni 5 vrstvy :roll: tak to jen pro odlehceni :mrgreen:
Jinak do Nemecka jednou za cas jezdime, ale ted bohuzel nam to aspon tak do ledna nevyjde :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2776
3.12.18 06:35

Ahoj holky, mám otázku: jaký jste měly zkušenosti s krátkým a s dlouhým protokolem? Já jsem byla v pátek v CARU, hned nám udělali náběry krve a ultra zvuk a v lednu bych s největší pravděpodobností měla začít stimulovat (a to ještě nejsou ani žádné výsledky vyšetření atd.) není to všechno nějak moc rychle? :-D Byla jsem u pana doktora Bouše a byl moc příjemný. Díky za vaše zkušenosti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
3.12.18 06:53

@Margit. Tomanova já myslím,že je to v pořádku ;) Nám taky brali krev,poslala se žádanka na pojišťovnu a pak se zacalo ;) U Bouseho jsem taky párkrát byla :lol: Takovej nemastnej neslanej mi přišel. No ale určitě možná začneš s krátkým protokolem,ten dlouhý dávají asi až podle reakce u krátkého? Ale uvidíš no…takže v lednu si půjdeš pro zásobu jo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
3.12.18 06:54

@Margit. Tomanova já měla jednou krátký a dvakrát dlouhý protokol…jednou dlouhý v Natalartu a stejně nic extra z toho nebylo. A třetí pokus dlouhý protokol na náměstí a dopadlo to jak to dopadlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2776
3.12.18 07:02

@sonci82 no pan doktor říkal, že kdyby neměli mezi svátky zavřeno, tak bych začala stimulovat už tenhle měsíc :-D ale jestli jsem to dobře pochopila, tak když všechna vyšetření budou ok, tak začnu stimulovat na začátku ledna… Když Ti nevyšel ten první pokus s krátkým protokolem, tak pak Ti dělali nějaká další vyšetření? aby třeba zjistili proč to na poprvé neklaplo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
3.12.18 07:46

@Margit. Tomanova tak my šli na první pokus a měli jsme hotovou genetiku. Když to nevyšlo,tak nás napřed poslal na reprodukční imunologii,ale to bylo taky na dlouhý lokte. Musela jsem být 6 týdnů od posledního pokusu,takže jsem se tam šla objednat na začátku listopadu a objednali nás až na začátek ledna,a výsledky 5-6 týdnu. A pak jsem mohla jít na další pokus a to bylo až v březnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2776
3.12.18 08:41

@sonci82 někdy ty testy trvají vážně dlouho :-( no já uvidím jak dopadneme v pátek a co mi doktor řekne…ale představa toho, že bych třeba už v února mohla být těhotná je fakt krásná :-) i když vím, že procento úspěšnosti je asi 35%…ale tak pořád doufám, že to vyjde :-) ale to asi každá z nás :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
3.12.18 10:00

@Margit. Tomanova já někde četla, že šance je 50-60 procent. Takže to vyjde :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2776
3.12.18 10:10

@Aniga Děkuju :-) modlím se, aby to vyšlo :-) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie